Şimdi Ara

ÜLKEMİZDEKİ PERT KAYITLI ARABA ALINMAZ KAFASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir de herkes clionun o hasarla perte çıkmasına takılmış ama kimse o 206'nın o kadar büyük bir hasarla hiç bir hasar kaydi olmamasına şaşırmamış. İşte bu gibi kişiler ooo hasar kaydı yok diyip bu çökelek olmuş aracı alacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aha bak biz burda konusunu yaparken o herkesin beğenmediği clio satıldı. Alan adam keriz, bu forumdaki herkes profösör zaten. Foruma kalsa hasar kaydı veya boyası olan araba katiyen alınmaz. Arkadaşlar o kadar saçma şeylere takilmişlar yok marşpiyel gömlek gibi olmuş falan diye. Görüldüğü üzere o arabayı internette birakmadılar 2 günde satildi çünkü bu tarz araçlardan ekmek yeniyor.siz gider bu clioyu boyasız diye 55-56 ya alırsınız adam 28 e alıyor maksimum 5 milyar masraf edip sıfır gibi çıkarıp biniyor aracına. Dediğim gibi ben bu işin içindeyim sizi uyandırayım diye yazdım ben bunları ama tamam siz bildiğinizi yapmaya devam edin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu çıtır hasarlı pert araba alıp yaptırıp satma işinde çok tatlı para var ama herkes yapamaz,, bu işin içinde olmayanları sanayide yolarlar,senin edeceğin kar ustaların cebine girer ,,, bu işten iyi para kaldırmak için sanayide adamların olacak,çevren olacak, en önemlisi bu işlerle ilgili derin bilgi ve tecrüben olacak
  • Araç tekrar ilanda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GILMOUR

    Araç tekrar ilanda

    clio geçici olarak toplanmış pert konusuna gelince ülkemizde kimse arabayı arap saçına dönmeden hurdaya ayırmaz avrupa da ortalama bir kişi 5 aylık maaşıyla sıfır lüks araç alırken Türkiye de yaşayan ortalama adam 2 senelik maaşıyla c sınıfı sıfır araç alıyor bu durumda yok direği yamukmuş yok şasesi çatlakmış gibi konuşmalar yapmayın polo olmuş 70bin focus olmuş 100bin bu araçların pertide bal gibi 50bin eder bu ülkede...




  • anca çok yakın tanıdıktan hasar kayıtlı araba alınır. tanımadığın birisinden almak sakat.

    dayım küçük oğluna 2008 corsa aldı. asker arkadaşından. araba ağır hasar kayıtlı ama arabayı gerçekten çok iyi toplamışlar. dayım usta, altına girdi motorunu söktü herşeyini elden geçirdi adam. araba fıstık gibi. ve değerinin çok çok altında bir rakama (17.000 lira)'ya aldı.
    oldukça memnun. aldıktan sonra 2000 km yol yaptı sıkıntısı yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.