Şimdi Ara

UEFA ülke puanları son durum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
9.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • beyler 53,440 puan daha kasarsak 1.yiz
  • Kıbrıs takımı APOEL Nicosia 1 sezonda bizim takımların 3 sezonluk performansını göstermiş ve 20.8250 puan almış geçen sezon şaka gibi

    Seneye Fb'de Gs'da ŞL'ne katılabilirse 4.torbada olucaklar çok büyük ihtimalle.
  • son maçta beraber kalıp turu atlarsak silinecek puanı yani 15 puanı yakalamış oluyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NatroTech

    quote:

    Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

    quote:

    Orijinalden alıntı: NatroTech

    Maalesef herşey göründüğü gibi değil.

    54 Galatasaray Tur 15.4000 11.5200 2.4200 1.0200 10.0000
    63 Fenerbahçe Tur 6.4000 12.5200 2.4200 1.0200 10.0000

    Takımlarımızın son 5 senelik puanları bunlar. Görüldüğü gibi 2.42 ve 1.020 vasat performanslar nedeniyle önümüzdeki 2-3 yıl takımlarımızın sıralamada yükselmesi zor. Tek yapabileceğimiz puan toplayarak olduğumuz yeri korumak. Ondan sonraki senelerde ancak puan yükseltilebilir.

    Önümüzdeki sene en baştaki o yüksek rakamlarda gidecek Galatasaray baya geri düşecek tabi eğer bu sene iyi puan toplayamazsa

    O değil de 12 takımlı Danimarka liginden 5 takım turnuvalara gitmiş
    Norveç liginden de 5

    Dediğim gibi işte bu yıl 5 puan daha toplarsanız sene başındaki yerinizi koruyacaksınız. 15 puan silinecek çünkü. Seneyede minumum 11.5 puan toplamalısınızki yerinizi koruyasınız. Bizimde seneye minumum 12 puan toplamamız gerekiyor. Bu yılda ne kadar fazla puan toplarsak o kadar iyi çünkü 6.4 silinecek sıralamada yükselme şansımız olucak.

    Açıkcası Türk takımlarının sıralamasını ben çok kötü görüyorum. 5 yılın ortalaması alınıyor. Her yıl minumum 12-13 puan toplaması gerekiyor bizim takımlarımızın.

    Ne kadar geri gittiğimizi zaten 2010'daki sıralamadan görebiliriz. Fenerbahçe 34. sıraymış şuanda 63'e gerilemiş. Galatasaray'da 43. sıradan 53'e gerilemiş.

    15 puan seneye turnuvaya katıldıktan sonra silinecek. Son 5 sene toplanılan puanlar dahil ediliyor kura çekimlerinde vs. Yani önümüzdeki sene için 15.4 ve 6.5 puanları geçerli olacak




  • Durum cok kötü değil.
    3 torbadan gelen gs en azından uefa dan devam edecek.
    3.(yanlış biliyor olabilirim) torbadan gelen fb grup ta birinciliği garantiledi.
    Daha bjk var. Ligde çekişme oldukça avrupada kimse tutamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligdeki takımlar önümüzde ki sene en azından UEFA da bu ligde ki durumlarını sergilerlerse yakarız gibi geliyor Avrupa ligini Bu senede umarım en az bir çeyrek yapabilir Galatasaray Tabi Fenerde bir Final yapsın artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: de_dust2

    beyler 53,440 puan daha kasarsak 1.yiz

    Az kalmış ben koxpa bırakıyorum.
  • Ukrayna 2008-09 sezonunda 16.625 puanla o sezonun en çok puan toplayan ülkesi olmuş.Şampiyonlar Ligi'nde takımları olmamasına rağmen Uefa Kupasında başta kupayı kazanan Shakhtar Donetsk olmak üzere,yarı finalde Shakhtar'a elenen Dinamo Kiev ve son 16'da Kiev'e elenen Metalist Kharkiv(o sezon son 32'de Beşiktaş'ı elemişlerdi) bu puanları toplamışlar.Gerçi alınan puanlar aynı olduğundan ŞL veya Uefa farketmiyor.
    Bizim de her sene 10 bin civarı puan toplayabilen bir konuma gelmemiz gerekiyor.Şuanda 5 bin puan toplamışız.Gs ve Fb'nin bunu daha fazla arttıracağını düşünürsek,bu takımlara bir 3.takımın eklenmesiyle bile 10 bin civarına ulaşmak zor değil.
  • gs ve fb gruptan çıktı. uefa ya fazladan bir takım gitmesi için şans var mı? seneye için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/index.html

    buradan bakabilirsiniz.

    Önümüzde Yunanistan Belçika Rusya Hollanda var.
    Ukraynayı futbolu müthiş. Onu geçebileceğimizi sanmıyorum.
    2-3 yıl içinde Rusyanın yerine otururuz gibime geliyor.
  • Ukrayna'nın futbol'u gerçekten müthiş Shaktar tek başına yetiyor o yüzden oraya hiç girmeyelim.

    Bu sene Yunan futbol'u da kriz nedeniyle baya çöküşte Panathinaikos bugün elendi Avrupa Liginden Olympiakos'da CL'de gruptan çıkma başarısı gösteremedi ama yoluna Avrupa Liginden devam edecek.

    Belçika da Anderlecht CL'de gruptan çıkma başarısı gösteremedi Avrupa Liginde mücadele eden Genk gruptan lider olarak çıktı ama Club Brugge aynı başarıyı gösteremedi ve Avrupa Liginde grubunu son sırada tamamladı.

    Yani şuan ; Belçika ve Yunanistan'ı 1'er , Türkiye'yi 2 takım temsil ediyor.

    Şimdilik izlenimler bunlar Hollanda'da geçilmeyecek gibi değil ama arkasında Rusya var.
  • son durum nedir şimdi ?
  • Son durum nedir arkadaşlar şimdi ?
  • Kayda değer değişme olmaz nitekim bu is min. 3-4 yıl istikrar veya final gibi başarı ister.Yani 12deyiz ve ha deyince 10 bile olamıyoruz.fazladan takım, 2.nin doğrudan gitmesi için sanırım ilk 6da yer almalıyız ama emin değilim.Kısacası suan takımlarımız önümùzdeki bi kaç yıla yatırım yapıyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu istikrarı koruyabilirsek yükselme çok daha kolay olacaktır. İlk turda elenip geliyor takımlarımız toparlamak için bir kaç yıl var ne yazık ki.
  • Bu sezona bakarsak Fenerbahçe 22, Galatasaray 15. sırada UEFA nezlinde. Yani bu yıl iyi bir derece elde etmiş olduk şu ana kadar. Önümüzdeki bir kaç yıl en azından 2 takımımız böyle MART-ŞUBAT aylarını görürse -ki kadrolara bakarsak çokta zor değil- bence en azından şampiyonlar ligine 1 direk ve 1 seribaşı öneleme ile gidebiliriz diye düşünüyorum. Bir ara GS sayesinde 6 takımla katıldığımızı hatırlıyorum. Aslında ülkemizdeki insanlar avrupa maçlarında TÜRK olduklarını gösterseler daha güzel olacak. Mesela ben FENERBAHÇE'liyim fakat Galatasaray UEFA kupasını kazandığında nasılda sevinmiştik caddelerde. Tur atmıştık GS'li arkadaşlarımızla. Bunlar güzel şeyler. Ben FM'de bile 3-5 yıl sürekli avrupada başarılı olursam sıralama ancak değişiyor :) O yüzden sadece bu yıl ile değerlendirmemek gerekir tabii.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.