Şimdi Ara

Uefa Ceza Sistemi ve Süper lig

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş ve Fenerbahçe ceza aldı az ama sonuçta ceza aldılar. Yöneticileride büyük ihtimal cezaları alacak ve ülkemizdede cezaları onanacak. Peki bu takımlar ceza alırken bunların iş birliği yaptığı takımlar yada oyuncular neden göz ardı ediliyor uefa agır cezanın göz ardı ettiği ancak suça ortaklık etmiş kişileri nasıl cezalandıracak yada cezalandıracak mı? Sonuçta kupanın sembolü olduğu temiz lig için suçun ortaklarınında cezalandırılması lazım.



  • ortaklar varmıdır acaba
  • O suç ortaklarını da TFF cezalandırmak zorunda. UEFA sadece kendi sorumluluklarında olduğu organizasyonlara giren takımlara ceza veriyor. Bunun dışındakiler ile ilgilenmiyor.

    Kitap üzerinde bir takım şike veye şike tesebbüsü yapmış ise, kendi federasyonu tarafından cezalandırılır, bu ceza UEFA tarafından değerlendirilir ve gerekli görülürse, Avrupa kupalarından men edilir.

    Bizde ise süreç böyle işlemedi. TFF, mahkemenin aksine gerekli kanıt olmadığını savundu. Konunun gündemden düşmesi sağlandı. UEFA ise en başından beri ''Bu işi çözecek olan TFF^dir ilk başta.'' dedi. Ancak gerekli adımlar atılmayınca direkt kendisi müdahale etti ve sonucunda Beşiktaş ve Fenerbahçe ceza aldı. İtirazlar kabul edilmez ve sonuç onanırsa, TFF'nin yapması gereken şey, bu karar doğrultusunda kurallarda yazan cezaları uygulamak olmak zorunda. Beşiktaş ve Fenerbahçe dışındaki bu işe karışmış diğer takımları, oyuncuları ve yöneticileri yeni açılacak bir soruşturmanın içine dahil ederek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.