Şimdi Ara

Ucuz Parfüm Markası Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar normalde bilindik parfüm markaları kullanan birisiyim ama aklımda hep acaba gereksiz bu markalara paramı veriyorum diye soru oluşuyor bu yüzden marketlerde gördüğüm ucuz (adidas,rebul,avon,blade,playboy vb.) marka parfümleri merak ediyorum ve alıp denemek istiyorum ama bildiğiniz gibi çok fazla çeşit var.Bu yaz aylarında bana hangi parfümü önerirsiniz?
    ciddi anlamda merak ediyorum adidas ,avon vb. falan nasıl ,kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.



  • avon perceive alabilirsin
  • yok mu beyler hiç rebul ,adidas falan kullanan
  • Ben bi ara blade faster kullanmıştım fazla iyi değildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakeen -- 31 Temmuz 2014; 23:55:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avon Fullspeed var blade sari olani guzel rebulun erkek degil de kiz parfumleri daha guzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avonda elit ya da blue nasıldır
  • yazlık kışlık antonio banderas
  • Bunlara hiç gerek yok, Bargello ya da D&P'ye git fiyat performans harika.
  • aslında benim derdim etrafımda ki insanlar hep aynı bilindik parfüm markalarından kullanan kişilerle doldu taştı ,ve bende bunlardan biriyim tabi sürekli kullanacağım parfümler bellidir ama şu aralar farklı birşeyler de arıyorum.
  • Axe Africa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rebul Silverline olabilir klasiktir ama kokusu son derece kalitelidir her yerde bulmak zordur bileşiminde vetiver (kabe samanı), paçuli, karabiber, biberiye ve kekik notaları. Avon'da en beğendiğim kalıcı bulduğum Wilderness tir paçuli, misk ve amber notaları diye biliyorum. Dunlop Chic Sport mavi tavsiye edebilirim lavanta, bergamot, limon, gül ağacı, sardunya, kehribar ve sedir ağacı notaları. Oriflame'de Voyager tavsiye ederim kahverengisi şahane parfüm çok etkileyici kokusu ve kalıcılığı fark edilirliği yüksektir yeşil çay, kakule, amber ve sandal ağacı notaları. Equal classic de son derece güzle bir parfüm tavsiye edebilirim bergamot, lavanta, yasemin, tarçın, sedir ağacı, misk, kehribar, vanilya ancak misk en baskın koku geliyor bana ve kalıcılığı gayet iyi. Slazenger yeşil klasik de kaliteli ve kalıcı kokulardan tavsiye edilebilir bence limon, ananas, lavanta çiçeği, vanilya ve tonka fasulyesi notaları.
  • Ahahahh kahkaha attım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eren9931 E kullanıcısına yanıt
    ek olarak bide tavsiye verseydiniz konu amacına da ulasırdı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuzdan kastın ne bro.
  • awesome1905 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben size kucuk bir tavsiye vereyim orjinal parfum kullanmissin anladığım kadarıyla verdigin yuksek paralara daha uygun fiyata guzel parfumler var mı merak etmissin aynı bende senin gibi düşündüm sonuc ne mı markette satılan Adidas extory pravicy yok blade sakın hocam sakın bulaşma tiksinirsin ben aldım bosuna 25 tl 20 tl onlara vermene değmez odaya sıkıyorum bazıları git bargello dp demis hocam boyle acık parfumculer asırı derecede yogun parfum alkol yagmi desem burnu cok rahatsız ediyor bu yuzden pek önermem avon fullspeed denemedim fakat onu aldığında yine çevrende ki herkes gibi bilindik kokacaksin onu alma bunu alma ne alayım dıyorsun simdi önerim 45 tl 50 tl civarı olan antonio banderas benzeri parfumler var yada oriflame ürünlerine bakarsan seni memnun eden uygun fiyata kokular çıkacaktır 40 tl 60 tl 25 tl ye bile cikiyor indirim aylarında ben daha 15 gun once 45 tl ye bi parfum aldım Ordan inan cok beğendim 150 200 lira ya aldigim parfumler gibi etki bıraktı senin istediginde boyle olması sanırım az para guzel koku

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ucuz parfümden kastım konunun başında dediğim gibi marka olmayan bilinmedik parfümler güzel ve farklı kokan parfümler(mesala zarada bir parfüm için ucuzdur ).yani bir parfüm pahalı diye güzel kokucak anlamı yok, hani açıkçası 45-30 liralık bilinmedik bir parfümü biri tavsiye etmeden almam ama aslında ucuz olmasına rağmen gayet güzel olabilir.fiyat-performans çok farklı bir durum hani arko traj kolonyası bile inanin bir çok parfümden çekicidir.ben parfümlerimi yurt dışından getirtiyorum burada çok pahalı olanlar çok ucuza geliyor ama hiç gidipte marketlerde jilet-diş macunu alırken onların yanında duran parfüm markaları dikkatimi çeksede almadım merak ediyorum ama.ayrıca insanlar internette merak edip arıyor olabilir onlar içinde yararlı olacağını düşündüm.taklit ürünlerden bahsetmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awesome1905 -- 13 Ağustos 2014; 23:12:40 >
  • awesome1905 A kullanıcısına yanıt
    Anladım açıkladığın için teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren9931 -- 13 Ağustos 2014; 23:13:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz orjinal parfüm kalıcı değildir, ben de senin gibi acaba diyerek onlarca aldım denedim ancak bir tane bile kalıcı yok, en fazla 2-3 saat kalıyor.
    Bir yıldır Bargello'dan 25 liraya 110ml alıyorum, bundan önce parfüme aptal gibi para yatırmışım diyorum her alışımda.Hatta sana 2 koku tavsiye edeyim; Lacoste Red ve Armani Black Code.Bunları al rahatına bak gerisini düşünme.
  • lacoste red orijinal var bende ama ben pek memnun kalmadım.
    armani black code nasıl bir fikrim yok.
  • bende blade racer var çok memnun değilim ucuz olduğu için almıştım ama çok para vermek istemiyorsan tavsiye ederim kendi fiyatı çapında iyi sayılır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.