Şimdi Ara

Ucuz bütçeli Shaper yapacak build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Daha önceden ranger tornado ve barrage buildi ile oyunu oynamışlığım var ancak oyun sonunu pahalı itemlerden dolayı göremedim. Ucuz bir bütçe ile oyun sonunu göreceğimiz buildler mevcutmudur? Bİlgisi olan arkadaşlar varsa link atabilirlerse sevinirim.

    İyi oyunlar...



  • Yüksek dpse ulaşabileceğin buildlerle yapabilirsin sanırım shaperı. En azından ben öyle yapıyorum. Çünkü savaş uzadıkça shapera ölmesen bile, durum vahim bir hal almaya başlıyor vortexlerden dolayı. Yüksek hasara ulaşmanın en kestirme yolu da abyssustan geçiyor maalesef. Amacın lvl kasmak değilse kırılgan ve kırıcı olmak daha mantıklı shaper ve uber atziri için. Ben sana kısaca link atayım.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/kafeinicerir . Yüksek hasar ve biraz deneme yeterli shaper ve uber atziri için. Çok fazla tank olmaya gerek yok bence ki bende 5.2k hp var. Kolluğa çok fazla takılma, olmasa da olabilir shaper için.




  • 2021 nazarında konuşuyorum, ucuz bütçe ile boss kill için mantıklı seçim "miner buildler" tarafındadır. Rare gear ile yüksek single target dpslere ulaşabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.