Şimdi Ara

Ubisoft Youtube Fragmanlarına 'Beğenmeme' çağrısı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ubisoft aynı grafikler aynı oyunları satıp duruyor artık kuscam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz tepkilerin şirkette herhangi bir refleks göstereceğini düşünmüyorum üstelik burada ki varlıklarını da riske atar. Forza hocanın dediği gibi çok çok iki hesabı kapatıp giderler.

    Az önce Gamedec için açılan konuya baktım 3000 istek listesini daha toplayamıyoruz arkadaşlar ne dil desteğinden bahsediyorsunuz. Herkesin diline bir CDPR pelesenk olmuş gidiyor bu bir istisna. İsteyen yapıyor diye bir olay yok. Bu adamların kendi yatırımcıları var ve bu yatırımcılara sürekli hesap veriyorlar. Oyun satışları o adamları ikna etmiyor ki getirmiyorlar dil desteğini. Üstelik Witcher 3 sürekli örnek veriliyor da bakın bakalım TR de kaç bin satmış bu oyun, o kadar indirime rağmen. 50.000 bile yoktur ben size söyleyeyim. Ben de istiyorum getirsinler dil desteği, keyfimiz iki katına çıkarak oynayalım ama firmalara bunun cesaretini verecek kadar elde tutulur verimiz yok.
  • videoda zaten türkçe altyazı var
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Ben neredeyse her Twitter paylaşımlarının altına yazıyorum. Görmezden geliyorlar. Hani çıkıp deseler "Türkiye'den kazandığımız para, yerelleştirme için yeterli değil. Daha fazla oyun satın alın." anlayacağım. O da yok.

    Niye açıklama yapsınlar diyenler olabilir. O zaman niye zahmet edip Türkiye için Youtube, twitter, instagram hesabı açtılar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henrymorgan92 -- 17 Temmuz 2020; 15:17:29 >
  • Konudan haberim yok ama sadece dislike atarak bir yere varamazsınız bence. Güzel bir yorum hazırlayıp onu yazın birkaç videoya ve herkes beğensin. Hem neden böyle bir şey yapıldığını da daha iyi anlayacaklardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 17 Temmuz 2020; 16:17:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin gibi veletleri internet dünyasından sınırsız bir şekilde banlasalar keşke. Resmen israfsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny Silverhand

    Sizin gibi veletleri internet dünyasından sınırsız bir şekilde banlasalar keşke. Resmen israfsınız.
    Bu tepkinizi kime verdiğinizi de belirtseniz keşke!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gameingo -- 18 Temmuz 2020; 2:35:51 >
  • Bence suriyeli nufüzümuzdan dolayı bunlar arap diyip Arapça koymaya başladılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Adamlar İmza kampanyalarını dikkate almıyor, 8 bin aboneli Youtube kanalını mı dikkate alacaklar. En fazla kanalı ve Twitter hesabını kapatıp giderler.
    defolup gitsinler bi zahmet.
  • Olay aslında Hükümetin Türkçe'yi "uluslararası lisanlar" arasına sokacak adımlar atmamasından kaynaklanıyor.

    Oyun, uygulama veya program üreticileri genelde İngilizce, Almanca, Fransızca (bazı uygulamalarda alt kategori çıkıyor), İspanyolca (bazı uygulamalarda alt kategori çıkıyor), Rusça, Çince (Geleneksel (traditional) ve sadeleştirilmiş (simplified) olarak çıkar), Haponca gibi dillerde çıkarıyorlar.

    Soyvetler Birliği dağıldıktan sonra Rusça uluslararası diller arasına daha hızlı girdi.

    Çin'deki ekonomik gelişmeler Çince'nin daha hızlı kabul edilmesini sağladı.

    1980'lerde MS-Dos ve benzeri işletim sistemleri gelişirken Türk Hükümetinin uluslararası konferansa gönderdiği heyet konferansa katılmak yerine gazino, gece kulübü,diskotek gibi eğlence merkezlerine gittiği için bu duruma geldi olay. Bu sebepten dolayı kimse Türkçeyi iplemiyor.

    18-19 senedir iktidar koltuğunda oturan AKP'de farklı bir şey yapmadı. Milli araba, Milli uçak, Milli gemi diyerek Türkçe uluslararası diller arasına sokulamadığını gördük.




  • Türk oyuncuların genelde bas-geç mantığı ile davrandığına katılıyorum.

    İngilizce'yi iyi derecede (mesela B2 seviyesinde) bilenler zaten oyunda anlatılan anlamakta zorlanmıyorlar. Bas-geç yapanlar çoğunlukla daha az İngilizce bilenler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gameingo

    Ubisoftun çıkarttığı hemen hemen her oyunu pc'de, büyük çoğunluğunu da ps4'te aldım. Halen Türkçe destek vermiyorlar. Artık alarak değil protesto ederek ya da almayarak şansımı deniyorum.

    Alıntıları Göster
    La 1 kisinin almasiyla olcak is degil bu adamlarda istatistik var bir oyun 10m satmissa hangisi hangi ulkeden diye birde ucuz diye rusyadan falan aliyorsan ruslarin hanesine yaziliyo o satis

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osimdioyuncu

    onlarında çok da umrundaydı ya zaten. disslike butonu. fragmanlarını türkçe altyazı yaparlar, tr de reklamlarını türkçe altyazı yaparlar. ama oyuna gelince yok biz sizin ülkenizde satamıyoruz ayaklarına yatarlar madem satamıyorsun ne diye reklam yaptırıp, ubisoft tr diye kanal açtırırsın diye de sorarlar adama. rockstar da aynı b*kun laciverti onlarda reklamını tr altyazı yapmıştı rdr2 de ama dile gelince yok. böyle oyunlara affedersiniz de nah destek veririm.
    çünkü videoya altyazı neredeyse maliyetsizken oyun lokalizasyonu dediğin çok ciddi paralara mal olan bir şey. Videoya altyazıyı neden koymasın ki birkaçyüz dolara bile mal olmayacaksa?
  • Ac walhallada türkçe dil desteği içinde var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 19ismail19

    Ac walhallada türkçe dil desteği içinde var
    Maalesef yok. Yanlış biliyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lyc

    Bence suriyeli nufüzümuzdan dolayı bunlar arap diyip Arapça koymaya başladılar
    Ucundan az da olsa katılıyorum sana. Dünyada yaşayan insanların büyük bir kısmı Türkiyeyi bir ortadoğu ülkesi ve dolayısıyla arap milletine benzer gördükleri için nasıl olsa bunlar tarihten gelen etkileşimden dolayı arapçayıda az buz biliyordur deyip türkçe ve arapça diye iki dil ekleyeceğime arapça çıkartırım düşüncesinde. Bu arada türkçeyi eklemeyipte arapçayı ekleyen firmalar ubisoft, taketwo gibi büyük oyun firmaları oluyor. Daha küçük ölçekteki oyun şirketleri türkçeye daha çok önem veriyor bence.




  • Dislike vermek çok saçma olmuş. Bu olay daha kötü ters teper. Paylaşımı bırakıp kanalı kapatırlar. Adamların kanalı açma sebebi zaten Türkçe içerikli YouTube kanalı. En azından Türkçe içerikli paylaşım yapıyorlar. Bu da bir şeydir.
  • Mesele Ubisoft'tan daha büyük yalnız. Artık oyun oynamak, özellikle Türkiye'de, imkansıza yakın bir noktaya geldi. Eskiden tek tıkla girip saatlerce oynadığınız oyunları şimdi milyarlık teşkilatlar,set-up'lar kurarak oynamanızı gerektiren bir düzen var. Donanımım güçlü olsun, gaming mouse'um olsun koltuğum olsun klavyem olsun diye diye 2 silah sıkmak için servet harcamanız gerekiyor. Bununla da bitmeyip bir de bu donanımlardan verim alamıyorsunuz. Yeni donanımlar çok sorun çıkartıyor forumlardan gördüğüm kadarıyla. Bu kadar para bayıldıktan sonra uçmasını bekleyebileceğiniz cihazın sorunlarıyla boğuşarak zaman geçiriyorsunuz, üstüne bir de bunların ömürleri 2-3 yıl. Donanımınız oluyor yetmiyor güçlü internet bağlantısı gerekiyor, yetmiyor oyuna girene kadar yok o yazılımı aç yok bu ayarı yap yok şu ayarı yap diye diye yarım saati ediyorsunuz. Eskiden hepimizin tek tuşla girip oynayabildiği zamanlar şimdi yerini ''abi bildirim geldi koştum geldim cebimde 5 lira kalmış onu da sana atıyorum istersen bir de domalayım seni çok seviyorum abi'' lere bıraktı. Deveye sormuşlar neren eğri nerem doğru ki demiş. Doğru olan bir şey yok ki burada, yanlış olan Ubisoft'un tr dil desteği vermemesi olsun. Tuzu kurular etkilenmiyor olabilir bu durumdan ama 15 yaş altı oyun oynamak isteyen çocukların, ailesinin durumu yoksa oyun oynayabilmesi -DÜZGÜNCE OYUN OYNAYABİLMESİ,KASMADAN ETMEDEN- çok zor. Allah onlara yardım etsin. Meselenin ciddiliğini kavrayamayanlar aşağıdaki habere baksın

    https://www.technopat.net/2020/07/17/rtx-2080-ti-1080pde-watch-dogs-legion-ile-bas-edemedi/


    Diyeceğim o ki oyun oynamak çok zorlaştı. Getirisinden ziyade götürüsü daha fazla olmaya başladı. Oynamak sadece belli kişilerin şahsında tekelleşti, 1 kişi oynayıp 1000 kişi izlemeye başladı.(Yayıncılık sistemi) Bırakın Ubisoft'u ben artık FPS sayacına bakmaktan oyun oynayamaz oldum, hastalık gibi bir şey oldu psikolojim bozuldu. Tabi bunun bu hale gelmesinde emeği en çok geçen Ubisoft ama düzen böyle artık. Ekonomimiz rayına oturmadıkça, şu FPS ve RGB manyaklığı bitmedikçe rahat rahat oyun oynamak yok bize. O yüzden ben de oyun oynamayı bıraktım artık. Baktım keyif almaktan ziyade sinirim bozulmaya başladı,sonlandırdım.

    Aklı başında,ortalama zekaya sahip, makul ve dürüst bir insanın burada yapması gereken şey ALMAMAKTIR. Sadece Ubisoft oyunlarını değil, genel olarak bir şey ALMAMAK. Durum felaket korkunç ama bizim insanımız gider bir bilgisayara 20 bin lira da verir,çok görmez. Böyle oldukça daha çok yükselir o fiyatlar, siz de ekrana bakar durursunuz. Anca Youtube'dan Ahmet Mehmet Gaming'den, kişisel olarak oynanıp deneyimlenmesi gereken ürünleri film izler gibi izlersiniz. Müstehak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 18 Temmuz 2020; 22:23:16 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Dislike vermek çok saçma olmuş. Bu olay daha kötü ters teper. Paylaşımı bırakıp kanalı kapatırlar. Adamların kanalı açma sebebi zaten Türkçe içerikli YouTube kanalı. En azından Türkçe içerikli paylaşım yapıyorlar. Bu da bir şeydir.
    Fikirlerinize saygı duyuyorum fakat, fikrime saçma demeniz kırıcı oluyor biraz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.