Şimdi Ara

TYTN II alayım mı işin içinden bir türlü çıkamadım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kaç gündür araştırıyorum. tytn II, asus p35, toshiba g900 arasında kaldım. hangisini alayım. hızlı olsun, iyi foto çeksin, gps i olsun, wm 6 olsun , radyo olsun ama şar değil, şarjı iyi gitsin, bide iyi film oynatsın. ayrıyeten flashdisk bağlaybileyim. biliyorum çok şey istiyorum ama cevaplara bir türlü ulaşamadım. tercihim htc tytn II den yana gibi duruyor ama kararsızım bi el atsanız...

    yada başka önerebileceğiniz ne var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basicbats -- 2 Haziran 2008; 1:05:37 >



  • şeçtikleriniz arasında en dogru seçim tytn 2 ,ama flask disk bağlanıyormu onu bilmiyorum
  • içlerinde en iyisi tytn ama asus da çok iyi ve baya ucuz ozelliklerine gore .
    ya dostum samimi bir tavsiye ben de yeni aldım tytn ama henuz verimli kullanamadım hevesim kaçtı.iyi guzel herşey var ama doğru durust kullanamıyorsun ki özelliklerini.ne biliyim internete msn'e doğru durust giremiyorsun diziustu gibi değil sonuçta,fotograf çekimi de fotograf makinesi gibi guzel değil telefon özellği de çok kullanışlı değil.yani çok ihtiyacın yoksa bence alma bekle 1 yıl daha daha guzel bir cihaz çıkar o zamana kadar.
  • bende tytn 2 almak istiyorum kafam çok karıştı bununla cruise arasında kaldım...



    not:tytn'ye flash disk bağlanmıyor bilginize...
  • bence tytn ii son derece iyi bir seçim.ben kullanıyorum cok ama çok memnunum.Pda sonucta pda dir.kjam dada 6.1 var kaiser yanı tynt ii dede.ama makina kuvetli ben cok memnunum bence iyi bir seçim.disk işini bilmiyorum ama eger herhangı bır wm6 lı cıhaza baglnıyorsa bunada baglanamamsı ıcıın bir sebep yok.kamerasınsa software ile ilgisi sorunlar var ama updatelerle duzeltılecek diye bekliyoruz...
  • Klavye sizin için önemli değilse Touch Cruise veya Diamont daha mantıklı değilmi ?
  • P535 ve toshiba bu cihaz yanında gariban kalır. Bu bir.

    Bekle iyisi çıkacak işini hiç çözemedim. Heyırdır firmalar "aha bu son model daha iyisini çıkartamayacaz, alın bunu" mu diyecek sanıyorsunuz. Bu iki.

    Diamond çıkacak onu al... Al da.. nerde hani ve bunlardan kasası dışında ne farkı var biliyormusun .? Bu üç .

    Param var dalayım PPC aleminin en iyisine ... Aldım bi TYTN II de... zevkli değilmiş Dizüstü gibi diyenler, masaüstü bilgisayarlar da dizüstünden iyi. Ne amaçla kullanacağını bilmiyorsan alma böyle cihazları. Bu dört.

    TYTN II ile Cruise donanımı aynı cihazların klavye dışında büyük bir farkı yok (kamerası için üzgünüm..ama çok da büyük problemi yok diye biliyorum. Üstelik fotoğraf, fotoğraf makinası ile çekilir.)

    Asus veya g900 için pek birşey diyemem, tamamen ayrı ve alt klasmanda( hatta g900 en altta) iki cihaz. Bence orta seviye donanımı geniş ama pahalı olmayan bir PPC al. Hard reset'inden rom yüklemeye, program kurmaya herşeyini öğren bunda. Sonra ihtiyacın olan donanım ve özelliklerin ne olduğunu gerçekten kavradığında al istediğin cihazı.

    Yoksa yine sayacam bir, iki , üç .......




  • Ne kadar güzel anlatılmış ihtiyaçlarımıza göre yönlenme gereğimizi.Bir de çok doğru bir kısım daha var arkadaşlar fotograf fotograf makinesi ile çekilir.Artık çok ucuzladılarda ...
  • arkadaslar 3 atdır kaiser kullanıyorum..msn, internet, wm,mp3 gayet guzel calısıyor..gps desen igo 2006 plus indirdim kurdum.cok iyi..klavye kullanımı msj yazarken yada im'de cok kullanıslı ve ekranın acısını ayarlayabılmen cok sık..
    lost'u attım ıcıne gayet guzel seyrettım yolculkta..
    bence tek sıkıntısı butun pda ve smartphonelarda olan windows mobile'ın zaman zaman yavaslaması ve soft resete gerek duyulması..ama benım yaptıgım gıbı 9-10 programı aynı anda calıstırıp ekanlar arasında gecıs yapmazasanız o da sorun olmaz zannedersem..
    benım tek karsılastıgım sıkıntı aslında internetten bi java dosyasını ındırdıkten sonra onu acamamak oldu..javamda sorun vardır belkı daha ıncelemedım onu..
    touch modellerı daha hafif ve ince olabılır ama tytn ii kaiser bence kullanıslılık acısından en azından benım ıcın daha iyi.cunku esımede touch aldım kaiser kadar ozellıgı olmadıgını gordum..,tavsıye ederım
  • klavyesi türkçe deil ne anlamı varki klavyenin ben vazgeçtim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.