Şimdi Ara

Twitter ile Google arasında anlaşmazlık: Musk faturaları ödemiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter ile Google arasında anlaşmazlık: Musk faturaları ödemiyor!
    Platformer'ın geçtiğimiz gün bildirdiğine göre Twitter, sözleşmesi bu ay yenilenecek olan Google Cloud'un (GOOGL.O) faturalarını ödemeyi reddetti ve bu da sosyal medya şirketinin güven & güvenlik ekiplerinin sıkıntıya girmesine neden olabilir.



    Çok yıllı sözleşme imzanlanmıştı



    Raporda, Elon Musk'ın geçen yıl sosyal medya platformunu devralmasından önce Twitter'ın Google ile spamla mücadele ve hesapların korunmasına ilişkin çok yıllı bir sözleşme imzaladığı belirtildi. Platformer raporunda, şirketler arasındaki anlaşmazlığın Twitter'ın güven & güvenlik ekiplerini nasıl olumsuz etkileyeceği konusunda ayrıntı verilmedi. The Information, Twitter'ın Mart ayından bu yana Google ile olan sözleşmesini yeniden müzakere etmeye çalıştığını söyledi.



    Ayrıca Bkz.Twitter reklam gelirleri çakıldı



    Amazon da Mart ayında uyardı



    Platformer, Twitter'ın bazı hizmetleri kendi sunucusunda barındırdığını, diğerlerini Amazon (AMZN.O) ve Google'ın bulut platformlarında barındırdığını söyledi. Mart ayında Amazon, Twitter'ı şirketin bulut bilişim hizmetleri için Amazon Web Services'e ödenmemiş faturaları nedeniyle reklam ödemelerini durduracağı konusunda uyardı.



    Musk'ın satın almasından bu yana Twitter, maliyetlerini önemli ölçüde düşürdü ve binlerce çalışanını işten çıkardı. Bir kaynak ise Musk'ın, şirkete bulut hizmetleri harcamaları gibi altyapı maliyetlerini 1 milyar dolar azaltma talimatı verdiğini söylemişti.




    Kaynak:https://www.reuters.com/technology/twitter-is-refusing-pay-its-google-cloud-bills-platformer-2023-06-10/







  • Bazen bu Elon'ın balon olduğunu düşünüyorum.

  • "Musk faturaları ödemiyor" seviyorum şöyle basit ve samimiyetsizlikle samimiyetin iç içe geçtiği Amerikanvari cümleleri. Kolpa ve komik geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm cloud servisi için değil. Güvenlik üzerine kurulu servis için ödeme yapmak istemiyor Twitter.

  • Donanım haber google translate kullansanız daha güzel çeviri yaparsınız. Tercüme eden çalışanınız kimse bu arak haberleri derhal kovun. trust and safety teams'i güven ve güven ekipleri diye çeviren adam kendine ne editör desin ne tercüman desin ne de başka bir şey.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.