Şimdi Ara

Tv Tavsiyesi (HD Yayin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,

    2. panelimi almayi dusunuyorum. Evimde 1 adet Samsung 46c6000 mevcut. Bunu sanirim salona koyacagim, bir tane de oyun ve mac odasi yapmayi dusunuyorum.
    Digiturk HD uyesi olacagim, evin konumu itibariyle PC den 46c6000 e kablo cekebilirim 1080p filmler icin o yuzden 1080p goruntu derdim ps3 haric olmayabilir.

    Kisacasi oncelik;

    1 - Digiturk HD yayinlar
    2 - PS 3
    3 - 1080p ya da 720p filmler

    olan bir TV almayi dusunuyorum. Bu isi tek bozan 3d secenegi oluyor. Bu da beni iki secenek arasinda birakiyor, 3,000 TL lik butce ile, ya 50 inch + bir plazma alacagim ya da boyutu dusurup LED tercih edecegim. 3d secenegi olmasini istedigim taktirde hangi TV leri tavsiye edersiniz?

    Simdiden tesekkur ederim.



  • 3D olsun diyorsan Cinema 3D TV serisinden 47LW5500 bulabilirsin o fiyata. FPR gözlük teknolojisi kullanan güzel bir fiyat / performans paneli. Motion ı Sony kadar iyi değildir ama oyunlarda input lagı düşüktür, SD yayınları iyidir, 3D si çok iyidir. 3D olmasın dersen de Sony NX serisi yazdığın 3 özelliği de karşılar.
  • Oyun ve maç diyorsanız aslına bakarsanız ben size öncelikli olarak plasma önerirdim ancak Panasonic dışında da plasmaya ne kadar para verilir bilemiyorum açıkcası. Panasonic de fiyat olarak epey pahalı geliyor ama kalitesine değer verdiğiniz zaman bu yüksek fiyat çok da sıkıntı olmuyor bütçe varsa.

    Şimdi 3D olayına gelirsek oyun dediğiniz için size FPR teknolojisini incelemenizi öneririm çünkü SG gözlüklerle uzun süreli 3D kullanımı söz konusu olmuyor. Hele ki oyun gibi sürekli dikkat isteyen ve grafikleri değişen platformlarda bu SG teknolojisi hiç verimli değil. O sebeple LG ya da Philips'in geliştirdiği FPR panellere yönelmenizi tavsiye ederim size.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.