Şimdi Ara

TÜVTÜRK Muayne Ücreti Değil, Soygunculuk. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
7
Favori
33.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
876 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nickenick N kullanıcısına yanıt
    Meraklıysanız bu konulara, milyonlarca araç sahibi önce size uğrayabilirler, şahıslara yönelik fikirleriniz sorulmadikça sizde kalsın. Ben konu hakkındaki (araç sahiplerini ilgilendiriyor ve bende de olduğu için) fikrimi söyledim kimsenin şahsına tek kelime etmedim.
    Ayrıca zengin fakir iyice belli olsun, herkeste araç var, olacak iş değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide sene basinda 1 yil gecerli ucretler aciklandi.Sene ortasinda zam yapmakdan neyin nesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu verilen hizmetin bedeli değil, bu bildiğiniz haraç.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun ne diyelim. Değişeceği de yok zaten. Belli bir kesim ne olursa kabulleniyor ne de olsa. Bir yönetici daha ne ister.

    Bir tartışma görmüştüm f.ce de, mazot fiyatları ile alakalı. Adam çıktı dedi ki, mazotun 5 lira olmasından dolayı öleni görmedim, endişenlenme .. :)

    Geldiğimiz yer burası.. :)
  • Asgari ücretin beşte biri. Yazıklar olsun böyle sisteme.
    Para kolaymı kazanılıyor. Millet o para için 4-5 gün ter akıtıyor.
  • Bu ülkede onca şey yaşandı. Şehit haberlerinden kadın cinayetlerine GSS mevzusuna vs vs vs. Hepsi unutuldu. Kimseden güçlü bir ses çıkadı. Bu konuda ne yazıkki öyle, unutulacak. Halk kabullendirilecek.
    422 tl çok büyük bir para. Halk bir türlü devleti doyuramadı, birde bunun gibi özelleşmiş kurumlar geldi başımıza... Allahtan başkanlık sistemi varda şahlanıyoruz !
  • TÜVTÜRK Muayne Ücreti Değil, Soygunculuk.


    eee bazı bebelerin beslenmesi için zam şart
  • Kasko, zorunlu trafik sigortası, mtv, periyodik bakım , muayene derken artık benzin parası hiç aklıma gelmiyor yav araba yürütmek çok masraflı oldu kaskosuz arabayı olduğu yerde 2 sene yatırsan bile kafadan sigorta mtv muayane 2000 i geçer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muayene zorunlu olmaktan çıkarılmalıdır
  • ezanları muayene edemeyeceksiniz.

    bu milletin egzoz emisyonuna diz çökt.......

    bir dakika lan böyle değildi bu
  • 3 gün önce falan bir operasyon başlatıldı,, yok günde şu kadar araç, yok yılda bu kadar araç, yok bi çay ikramı bile yok, davarlar heryerde paylasiyordu Facebook ta,,, ben akp eşrafindan bir godoman başlattı bu operasyonu doğuş grubundan bi şekilde bu ihaleyi fes ettirip kendi almak için,, ihaleyi alıp 40 50 tl fiyat indirimi yapıp sonra davarlar oooo helal olsun yok şöyle yok böyle Erdoğan ve eşrafi olmasa ümüğümüzü sıkar bunlar böyle bir gazlayıp,,,,,, seneye ver elini muayene ücreti iki katına

    ben operasyonu bu şekilde ilerleyecek diye düşünmüştüm

    izleyelim bakalım nasıl gelişmeler olacak

    beyler bugün çok dediğiniz muayene ücreti kadar ücret devlet alacak sadece,,, çok dediğiniz trafik sigortaniz kadar devlete pay gidecek,,, yüzyılın dahisi bu projenin peşinde izleyip görelim hep birlikte

    Ayrıca,,, bu araçlarınız nerde duruyor sizin, kapınızın önünde tapulu yeriniz mi var, gittiğiniz yerlerde cadde sokak park edip bırakıyorsunuz tapulu yeriniz mi oralar park edip bırakıyorsunuz,, seneye falan çıkar yıllık işgal vergisi diye 700 800 tl bekleyin görün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S20FE -- 22 Temmuz 2020; 12:41:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • BU zam ne zaman geldi? sabah aracı götürdüm 343tl aldılar. birileri uydurma haber yapıyor gibi.

    egzoz ile 422 tl diyorsanız olabilir. ama bu zamnlar teee ocakta geldi.şimdi mi tepki gösteriyorsunuz
  • Birde ne guzel peşin para, oh maşallah ve üstüne de muayene çalışanların iş güzarlığı girdin mi tadındab yenmiyor 😕

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezillik resmen cuma günü randevum vardı kullandığım araba ülkenin en çöp arabası suzuki maruti 1994 model 39 beygir yürüyen iskelet resmen parasızlıktan 8 bin liralık araba kullanıyorum muayene + sigorta derken her yıl 1500 lira devlete haraç veriyorum resmen şaka gibi arabanın değerinin 6 da 1 i her yıl devlete gidiyor çıldırmalık bir durum yıllardır porno izlerim böyle sokuş görmedim.
  • Bu muayene olayı kadar saçma bir şey yoktu zaten. Parasını hiç konu etmiyorum bile. Geçen sefer önümdeki araç dökülüyordu resmen bazı parçalarını yerde sürüye sürüye muayene istasyonundan çıkardılar desem yeridir. Peki ne mi oldu? Bu araç kusursuz geçerken benim araca bir sürü hafif kusur işleyerek geçirdiler. Neyse şükür buna da diyip nasılsa geçti dedik çıktık. Ama olayın bu denli saçma olması inceden de bir koyuyor adama. Ayrıca normal bir araç iki senede bir giriyor girerken yangın tüpü ilk yardım kiti vs yakınlardan alınıyor trafikte kullanılması uygun olmayan ne varsa düzeltilip öyle sokuluyor değil mi? Peki sonra ne oluyor çıkar çıkmaz aynen devam. Göz alan far düzeninden tutunda araca uygun olmayan her şey tekrar uygulanıp iki sene boyunca tekrar yollara çıkıyor. Bu düzenin kökten değişerek muayene işleminin tamamen kaldırılması ve anlık kontrollerin trafik ekipleri tarafından yapılması gerek bence. Böylece trafikte araçta bulundurulması gereken her şey eksiksiz bulundurulur trafikte göz alan far düzeni uygun olmayan kitler eklemeler sürekli kontrol altına alınır.




  • Haber türk soyle bir haber gecti 422 yi begenmeyenler 462 den yaptiriversin gari bu milleti muayene edemeyeceksiniz bu milletin reyizine saygi duyacaksiniz
    TÜVTÜRK Muayne Ücreti Değil, Soygunculuk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikyorgun -- 22 Temmuz 2020; 12:45:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba fiyatları her ay 10.000 artıyor. Ne oluyor diyen yok. Çok daha artması lazım bu vergilerin. Araç sahiplerinin her zaman dediği gibi, serbest piyasa arkadaşlar. Arabanın değeri artınca muayenesi de pahalılaşıyor. Alın size serbest vergi.

    Siz kredi çekmeye,araç almaya bayi önlerinde sıra yazdırmaya, araba hayranlığına devam edin. Bu gelir seviyesinde ve bu araç fiyatlarında başka ülke vatandaşı yoktur ki bu kadar araba almaya meraklı olsun. Serbest piyasacılar iyi oluyor size.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 22 Temmuz 2020; 12:52:2 >
  • Bu haber bir ay önce gündem oldu hâlâ nasıl dolaşımda anlamıyorum, muayene ücretleri yeni yıl ile belirlenir bir daha da zam olmaz.

    2020 muayene ücreti 345 tl egzos 60 tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Podgoritsa kullanıcısına yanıt
    aşırı yoğunluk var hocam.sabah gittim ana baba günü. pandemi yüzünden erteledi devlet ve herkes şimdi son günler. doğru düzgün bakmadan geçiriyorlar herkesi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.