Şimdi Ara

Tuşla: Yeni nesil çağrı merkezi yardımcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz günlerde Tuşla adında bir uygulamayla karşılaştım. Oldukça yararlı bulduğumdan dolayı paylaşmak istedim. Uygulama ile aramak istediğiniz çağrı merkezini ve o çağrı merkezinde yapmak istediğiniz işlemi seçiyorsunuz o sizin yerinize o menüye gelene kadar tuşluyor. Çoğu zaman hangi menü için hangi tuşa basmamızı kaçırdığımız zaman tekrar dinlemek vs. gerekiyor. Bu nedenle uygulamanın oldukça yararlı olduğunu düşünüyorum.

    Uygulamanın açıklaması:

    Tuşla ile artık dakikalarca beklemeye, istediğiniz menüye ulaşmak için insanüstü çaba sarfetmeye gerek yok! Yeni nesil çağrı merkezi yardımcınız Tuşla ile çağrı merkezlerinin tüm hizmetleri parmaklarınızın ucunda!
    Kullanması kolay ve anlaşılır arayüzü sayesinde menüden almak istediğiniz hizmeti seçin, gerektiği durumlarda müşteri ya da abone numaranızı girin, Tuşla sizin için arasın ve hizmete bağlandığında size haber versin!

    Zaman Tasarrufu
    Siz günlük işlerinizle ilgilenirken Tuşla sizin için telefonda bekler, bağlandığında da haber vererek değerli zamanınızdan tasarruf sağlar.

    Anlaşılır Arayüz
    Kolay ve anlaşılır tasarımı sayesinde menülerde kaybolmaz, istediğiniz hizmete kolayca ulaşabilir ve işinizi hiçbir çabaya gerek duymadan halledersiniz.

    Kapsamlı Veritabanı
    Geniş ve sürekli güncellenen çağrı merkezi veritabanı ile istediğiniz hizmete en kısa yoldan ulaşabilir, kolayca yararlanabilirsiniz

    Download:https://itunes.apple.com/tr/app/tusla/id687744953?mt=8/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.