Şimdi Ara

TÜRKTELEKOMU NASIL İKNA EDERİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba türktelekom altyapısından bir iss firmasından 50 mbit paketli hizmet almaktayım.Altyapım 115 mbit destekliyor.Kapıma 3 defa tt çalışanı sol çalışanı ve elektrikçi getirtim ölçüm yaptırdım ve 115 lerde çıkıyor sonuç

    Olay burda başlıyor 100 mbitlik pakete geçmek istediğimde altyapınız yetersiz diyip paketi satmıyolar.

    Sorunu araştırdım ve olayın zart dediği yer şurası

    türktelekom altyapı sorgulama veritabanına benim evimin altyapısının alabileceği max hızı yanlış girmiş..kapıya 3 sefa sol , türktelekom ve elektrikçi teknisten getirttim ölçüm yaptırdım apartman girişindeki kutudan ve çıkan sonuç 115 mbit.Ama türktelekom altyapı sorgu sitesine 65 mbit olarak girmiş bu nedenle hiçbir firma 100 lük paket satmıyor bana..İl müdürlüğünü aradım ama ilgilenmediler bile.Bu sorunu nasıl çözerim.Modem arayüzüm ortada bana türktelekom müşteri temsilcisi , superonline müşteri temsilcisi altyapınız 100 mbit desteklemiyor diyip 100 lük paket satmıyorlar

    TÜRKTELEKOMU NASIL İKNA EDERİM ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 26 Temmuz 2023; 1:28:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Parasıyla değil mi, satın alıyorum

    Deyiverin, bakalım ne olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hat değerleri pek iyi görünmüyor, 100mb e geçerseniz interneti kullanamazsınız bence.

  • fettah7ve7 kullanıcısına yanıt

    Hocam diyorumda olmuyo işte mesela şuan sol kullanıyorum 50 lik paket.Arayıp diyorumki ben 100 lük pakete geçeceğim diyoki türktelekomdan gelen altyapı hız sonucunuz 60 mbit gösteriyor o nedenle sistem geçişe izin vermiyor yani zorla bile tanımlayamıyorlar.Ayrıca aynı adreste 2 sene 100 lük paket kullandım...Yok abi türktelekom kadar dünyada bir ülkenin başına çöreklenmiş ur olmuş kanserleşmiş bir firma yok allah bin belalarını versin.Arıyorum türktelekom il müdürlüğünü bir kadın sekreter çıkıyor diyorumki hanımefendi kapıma 3 defa eleman geldi ölçüm yaptı ayrıca modem arayüzümde ortada 115 mbit hız alabileceğim gözüküyor ama siz altyapı sorgu sonucuma 65 mbit olarak girmişsiniz bunu düzeltirmisiniz hiçbir firmadan 100 lük paket satın alamıyorum diyorum kadın diyorki sorununuz bizimle alakalı değil ...yav nasıl değil altyapı senin değilmi sorgu sonucunu siz girmiyormusunuz sisteme , diğer firmalarda verileri sizden çekmiyor mu...Yemin ediyorum 3 aylık bir alman kurdu ile aynı zekaya sahip sekreter.Memlekette bilgi oranı yapay zekadan geride insanlar kurumlarda görev yapıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

    Teknoloji bilginizi güncellemenizi ve okuduğunuzu anlamanız için günlük 10 sayfa kitap okumanız tavsiyemdir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun hattın kaç desteklediğinde değil, sorun kapasite ile ilgili olabilir. Her bölgede ve her saha dolabında bir kapasite var ve üzerine çıkmak istemiyorlar.

    Örneğin bir yakınım var hat değerleri mükemmel ötesi, 120megabit destekliyor gözüküyor. 24 megabitten yüksek paket satmıyorlar onların bölgede çünkü kapasite yetmiyormuş ve ek saha dolabı yapıldıgında üst paket satışları açılacakmış.


    Bölgenizdeki de buna benzer bir sorun olabilir.


    Elbette bizlerinkisi tahminden ibaret, sonuçta sahada çalışıp ekrandan bir veri görmüyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 26 Temmuz 2023; 14:36:14 >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

    Dalgalanma yok ise yüzü çalıştırır gibi duruyor. Yine de sınırda kalacak ama o konuda hak veriyorum size.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 26 Temmuz 2023; 14:18:53 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Hocam saha dolaplık sorun yok çünkü portlar bomboş.Ben kendi evime bile 2 bağlantı bağlattın istesem 2 tane daha çekerim.Bağlantılarımdan biri gıbırnet firmasından ve 100 mbitlik paket kullanıyorum ve hız testi sonucum 95 lerde.Çünkü alt iss firmaları isterse altyapın 15 mbit desteklesin sen isteyince 500 lük paket bile tanımlaybiliyor.Gıbırnette bana altyapınız sistemde 60 olarak gözüküyor dedi birde modeminizin arayüzüne bakalım dedi bakar bakmaz 100 lük tanımladı ama gel görki sol de bu tür işler olmuyor kurumsal firma olduğu için illa görüntüdeki yazıya göre hareket ediyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline kendisi böyle tercih edip size yansıtmıyor da olabilir mevzuyu. Bu arada portlar boş olsa da kapasite farklı bir şey hocam. Zamanla abone sayısı ve hızlar arttıkça o yüz hızı da alamıyorsunuz aşağı doğru düşmeye başlayacak maalesef. Bu yüzden FTTH için çabalamak gerek hocam.

  • Aynı sorunu bende yaşadım ulaşılabilir hızım 150mb iken paketim 50mbitti, 100mbitlik tarifeye geçmek isteyince altyapı 60mbps gözüktüğü için geçmiyordum. Tanıdık vasıtasıyla altyapıda görünen hızı 75mbpsye güncellettim. Şu an sıkıntısız 100mbps almaktayım. Türk Telekom.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.