Şimdi Ara

Turktelekom Türkiye’de internet piyasasının diktatörüdür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bundan 1 ay önce Turknet’e başvurdum ve abonelik işlemlerim başladı. Altyapı Turktelekom’a ait olduğu için dışarıdan binadaki ankastreye hat bağlayıp ismimin yazılı olduğu bir etiketleme yapılması gerekiyordu. Turktelekom İstanbul/Üsküdar/Bulgurlu Mahallesi/Günaydın sokağa bakan Turktelekom teknik ekibi hiçbir çalışma yapmamasına rağmen hattın çekildiği yalanını söyleyerek bana yaklaşık 1 hafta kaybettirdi.


    Şuanda da abıneliğim Netspeed’de. Bu sefer Turktelekom aynı bölge çalışanları hattı çekip etiketleme yapmamışlar. Haliyle ben de hangi hat bana ait bilmiyorum. Bugün için de bana randevu verilmiş benim haberim yok. Ben evde olmadığım için de bir şey yapmamışlar. Geldikleri meçhul!

    Konunun özeti olarak söyleyecğim şey eğer Turktelekom müşterisi değilseniz çeşitli zorluklar çektirerek yıldırmaya çalışacaklar. Bu süreçte de kendi internet sağlayıcınız Turktelekom’a boyun eğerek sizin hakkınızı savunmayacaklar. Siz beklediğiniz sinir krizi geçirdiğinizle kalacaksınız. 4 gündür internete erişimin yok bütün sorun Turktelekom teknik ekibinin sorumsuzluğu ve ben sağlayıcım olan Netspeed’in beni bir gram savunmayarak Turktelekom diktesi ile beni süründürmesi.

    Bu konuda tecrübeli bilgili olan biri varsa yasal olarak kaybettiğim vaktin hesabını sorabilir miyim paylaşırsa çok memnun olurum.


    Düzenleme: Netspeed bu olayların üzerine beni arayıp hattımı VDSL değil ADSL desteklediğini dilersem ADSL olarak devam edip dilersem de iptal edebileceğimi söylediler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gre3n -- 26 Mart 2018; 17:43:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.