Şimdi Ara

Turktelekom mu vodafone mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
44.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Bence şebekesi tt ye göre daha güven verici bu bir , ikincisi kirsala çıkınca acaba çeker mi cekmezmi diye endişe duymadim çünkü hemen hemen her yerde LTE bağlantısi vardı ki bu bahsettiğim bölgede TT bırak LTE yi doğru düzgün 2g bile veremiyordu. Evet şehir merkezinde birçok noktada belki TT kadar yüksek hız vermiyor ama verdiği hızlar mobil için yeterli geliyor. Ayrıca TT mobilin elindeki fiber imkanı diğer iki operatör de yok bunuda hesaba katmak gerekiyor. Ve sizin forumda birilerinin voda ile kötü deneyim yasamis olmaniz geneli yanstimaz diye düşünüyorum. Ve dediğim gibi voda nin şebeke kalitesi TT den kat be kat daha güvenilir olduğunu düşünüyorum bunuda en son İstanbul da en son yasanan küçük bir depremde ülke genelinde 2 3 gün boyunca kullanılamaz hale geldiğinde bizzat herkes şahit oldu.
  • FieldTeam kullanıcısına yanıt
    İlk 3 ay deneyip cezasız çıkabilirsin diye biliyorum. Baktın beklentilerine uymadı, türk telekoma geçersin. TT daha iyi operatör bana sorarsan.
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Hocam siz turk telekom ile kirsala hic ciktiniz mi?
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Bana farketmez hocam 3gde kullanırım. sadece internete girecek takilacak seviyede olsun, gelen giden aramada sorunsuz olsun yeter.

    Eger dediginiz gibiyse prime tarifelerden hosuma giden birine atlayayim diyorum ama prime tarifeler ne olmus oyle ya, 20 gb 70 tl diyor. 25 gb 80 tl diyor.

    beni cezbedeni o fiyata vodafon sadece gb vermiyor pass paket falan veriyor. sinirsiz vdfn ici konusma veriyor
  • FieldTeam kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum ben fiyatına pek takılmıyorum üç asagi bes yukarı hepsi aynı fiyat oyle belirgin farklar benim için yok en basit ihtiyaçlar olmuş ateş pahası tüm ay heryerden kullanılan bir hizmet 50-60 tl bandında bedava gibi bir şey
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Cidden oyle hocam ya. olmazsa en son care türkcelli istemeye istemeye kullanacagim gibi. bu gnc paketler varmis. oglanin adina kullanirim. suanlik arastirmadayim. ayni fiyata varsa türkcellde güzel paket mecbur türkcell.



    Degerli vaktini ayirdigin icin sagol hocam.
  • Kırsalda Turkcell kullanmayacaksanız alternatifi Turk Telekom. Vodafone şehirde de kırsalda da rezalet. Taahhütüm bu hafta bitiyor. Yedekte Turk Telekom Bimcell hattım var 8 aydır ara sıra tl yükleyip kullanıyorum Vodafone hattın yanında. Vodafonenin 4G çekmeği çoğu yerde 4G akıyor resmen. Ağustos ayında 1 hafta Karadenizde 1 hafta İzmir Antalya tatilleri yaptım. Turk Telekom olmasa rezil olmuştum. Vodafone 4G operatörü değil,3G operatörü.
    Bu hafta Bimcelldeki hattı Turkcell DEV80'e ,Vodafonedeki hattı Turk Telekoma taşıyacağım. Vodafoneye sınırsız sosyal medya var diye atladım,sinirden patladım resmen. Sınırsız paketler olsa ne olur,ittire ittire giden bozuk arabadan farkı yok.
    Önceki mesajlardaki @maaart reise katılıyorum. Vodafone iyidir diyen diğer üye acaba İngiltere'de mi yaşıyor sormadan geçemiyorum.
  • FieldTeam kullanıcısına yanıt

    Trcl Rahat Avantaj paketi

    1.000 dk, 10 GB 48 TL. Haftaya geçmeyi düşünüyorum.

    (Şu an 20 GB ve 1000 dk farklı pakete 85 TL ödüyorum, haftaya tarifem bitiyor)

  • Bulunduğun yerlerde hangisi hızlıysa onu kullan. Konu da boşuna uzadı, klasik DH üyeleri işte.
  • Vodafone süründürür. Daimi olarak şehir merkezindeyseniz tercih edilebilir anca. Çok gezentiyseniz Türk Telekom tercih edilmeli. Hatta bugünlerde Türk Telekom kullanacağıma Turkcell kullanırım daha iyi. Fiyatları yaklaştırmışlar zira.

  • Türk Telekom, 4.5G baz istasyon sayısını 2 yılda 2 kat arttırdığını ifade ediyor. Vodafone yerine tercih edilebilir. Aslında bulunduğunuz yerlerde en iyisi hangisi ise onu tercih etmeli.
  • Turkcellle neredeyse aynı fiyati çeken bir firma kırsalda bana 3G verecekse 10 lira fazla verip sorunsuz turkcell 4.5g kullanırım her yerde. Karadenize çok gidiyorum. Dağ bayi heryerde turkcell 4.5g kullanıyorum. Telekoma 10 lira az verip çeker mi çekmez mi diye kafamı yoramayacagim.
  • FieldTeam kullanıcısına yanıt
    Bende bugun i line den red 25 gecis islem baslattim
  • Dilaver Çelimli D kullanıcısına yanıt
    Ben ankarada nevsehirde kisaca ic anadolu bolgesinin cogu yerinde tt 4.5g kullandim biz ve cekim olarak sikinti cikarmadi sozlesmem bittigi icin bugun vodadone gecis icin basvurdum
  • Telekom
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.