Şimdi Ara

TÜRKSAT UYDUSUNDAN ŞİFRESİZ/ÜCRETSİZ HD YAYIN YAPAN KANALLARIN GÜNCEL LİSTESİ [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
36
Favori
32.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GlobalUydu

    quote:

    Orijinalden alıntı: KoTuTuRK

    Dostum yanlis anlama lutfen amacim seninle tartismak degil..Cok arastirmadim ama bana yinede mantiksiz geliyor nedense..

    Dostça ve medeni bir şekilde tartıştıktan sonra hiç sorun değil. Benimde her dediğim gerçekleşecek diye bir kural yok. Deneyimlerime ve öğrendiklerime göre yorum yapıyorum ama ülkemizde hiçbir şeyin garantisi yok. Bugün evrensel kurallara göre şifreli yayın yapan ve platform anlaşması olan bir kanal şifresiz yayına kolay kolay geçemez deriz, yarın bir bakarız ki platformun sahibi ile kanalın patronu kankadır ve kanal ceza ödemeden şifresiz HD yayına geçebilir.

    Türkiye'de işler evrensel hukuk kurallarına, antlaşmalara ve genel yayın politikalarına göre yürümüyor. Biz duygusal bir millet olduğumuz ve farklı değer yargılarına sahip olduğumuz için işler farklı yürüyor. Örnek vermek gerekirse bir akrabamıza borç verdiğimizde ve zamanında ödemediğinde akrabamıza dava açmayız, hacze gitmeyiz. Fakat dünyanın birçok gelişmiş ülkesinde durum çok farklı, kardeş kardeşe borç verirken senet imzalatıyor ve ödemediğinde icraya veriyor. Bizim yayıncılık yapımızda böyle, yaşam yapımızda böyle.

    Kanal D HD,Star HD ve Samanyolu HD anca 2024 yılında şifresiz yayına geçebilir. Yıl 2015 olacak biz hala çamur gibi görüntü izliyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Teşekkür ederim , biss keyi girip düzelttim :)
  • Slmlar, evde iki tane tv mevcut, binada merkezi sistem uydu var, cihazımın birisi neta 6400 diğeri sunnt at-14200, 4a geçişini netada sorunsuz yaptım, ancak sunny de bir türlü olmuyor, fabrika ayarlarına dönüp yapmam gerekenleri tek tek yapıyorum, sinyal gücü ve kalite %100 ama sadece TÜRKSAT tanıtım kanalını buluyor, verilen tüm frekansları denedim ama sunny at-14200 cihazımın geçişini yapamıyorum, ne yapmam gerekli acaba?
  • Samsung Smart Tv'lerin TKGS özelliği var mı acaba? Bir bilen cevaplayabilir mi? Ya da otomatik güncelleme smart tv lerde nasıl yapılabilir?
  • tvEM sizde kaçıncı sırada. butun durak otobüs tranvayda reklamları var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben TKGS den bişey anlamadım vallahi. Cihazdan cihaza değişiyor ya da.... TKGS ile güncelle dedim sıraladığım bütün kanalları bozdu Böyle yapacaksan ben kendim frekans girip arardım zaten niye zahmet ettin dedim içimden
  • Kanal 7 görüntüyü baya düzeltmis yalnız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler herkese selam...


    bir problemim var..


    ilk defa uydu kurdum. daha önce teledünya ve kablotv yayınları ile seyrediyordum Televizyonumu.


    problem şu; bazı hd kanallar (habertürk HD, show HD vb) takılarak gösteriyor. donma yok. ama salise takılmalar var ki çok sinir bozucu... normal canlı yayın (muhabbet tartışma vb programlarda) da takılıyor, futbolda da. yani yayın türü değil de kanalın kendisinden kaynaklı diye düşünüyorum. sizce problem ne?


    uydu alıcı; next minicool hd (mavi kutu) tv ise samsung t24d390 tv monitör.


    yayın türünü 1080p 60i yaptım. en iyisinde bile böyle....


    dediğim gibi diğer yayınlarda sıkıntım yok. yoksa tv ya da uydu alıcıya mal edicem problemi...


    lütfen yardım edin......


    çok teşekkürler şimdiden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GlobalUydu

    quote:

    Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

    Arkadas saolsun benide eklemis banim yeni acildi o yuzden kimseye uydu hakkinda yardim edemedim.

    Listeyi ben güncellemedim SuperFrog hazırlamıştı. Listeden çıkmak isteyen başta SuperFrog ve diğer arkadaşlar listeden isimlerini sildirip gönüllü yardım çalışmasından ayrıldılar. Kalıp yardıma devam edebilirsiniz çıkmak istiyorsanız bana ulaşmanız yeterlidir.

    fark etmez hocam kalip yardimda edebilirim sorun degil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımcı Aras kullanıcısına yanıt
    Next HD cihaza sahip olup da . Show HD ve Habertürk HD kanallarında donma sorunu olan arkadaşlar.

    Cihazınızın son tarihli (26.09.2014) yazılımını yükleyin sorun düzeliyor.Duzelmezse nextin sitesindeki cihazınız icin olan emu *** dosyasını cihaza yüklerseniz sorun cözülüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GlobalUydu

    quote:

    Orijinalden alıntı: theistman

    Slmlar, evde iki tane tv mevcut, binada merkezi sistem uydu var, cihazımın birisi neta 6400 diğeri sunnt at-14200, 4a geçişini netada sorunsuz yaptım, ancak sunny de bir türlü olmuyor, fabrika ayarlarına dönüp yapmam gerekenleri tek tek yapıyorum, sinyal gücü ve kalite %100 ama sadece TÜRKSAT tanıtım kanalını buluyor, verilen tüm frekansları denedim ama sunny at-14200 cihazımın geçişini yapamıyorum, ne yapmam gerekli acaba?

    Sizin cihazınız için cihaz üretici firmanız resmi bir açıklama yayınladı. O açıklamadakileri denediniz mi?

    quote:

    - Menü

    - Kurulum

    - Kurulum seçeneği üzerindeyken kumandanızdan “ OK “ tuşuna basınız.

    - Karışınıza çıkan ekranda iken kumandanızdan “ İnfo ( i ) “ tuşuna basınız.

    - Yeşil tuşa basınız

    - Çıkan ekrana sırası ile aşağıdaki değerleri giriniz :

    -- Frenaks : 12380

    -- Sembol Oranı : 27500

    -- Polarite : V ( Dikey )

    -- Fec : 3 / 4

    - Kumandanızdan “ OK “ tuşuna basınız.

    - Sol taraftaki frekans listesinden girmiş olduğunuz frekansı seçerek “ Kırmızı “ tuş ile şebeke açık olarak arama yapınız.

    - Arama bittikten sonra kanallarınız yüklenmiş olacaktır. Kanallar görüntülenemiyor ise, fabrika ayarlarına dönerek yukarıdaki işlemleri tekrarlayınız.


    Yaptım hocam hepsini tek tek denedim, tüm tpleri sildim yeni ekledim tüm uyduları sildim sadece TÜRKSAT bıraktım, oda olmadı uyduyu kendim ekledim derecesine kadar ayarladım, isimi değiştirdim, olmuyor, en son yazılımla alakalı olabilir dedim, cihaza usb den en güncel yazılımını yükledim, 2.tv de kullandığımdan şuana kadar parçalamadım, tek olsaydı sinirden kırıp atardım heralde şimdiye dek, şuan 66 tane kanal buluyor verilen frekanslardan ama hepsi dandik kanallar sadece trt paketi var normal beyaz tv hd vs bulunduğum ilde servisede yok :(




  • Kanal D HD,Star TV HD ve Samanyolu TV HD 2 Ekimden beri temelli şifrelenmiş birdaha hiç şifresiz olmaz sanırım Digitürkle ve DSmartla anlaşmış. TV8 i zaten saymıyorum sırf İngiltere Premier Ligi için HD yayını sadece Digitürke özel yaptı. Bu gidişle ATV,Show,Fox dahil bütün HD kanallar gider ama belli olmaz. HD kanallar giderse HD TV nin,HD Uydu alıcının ve Dahili yani uydulu HD TV nin ne anlamı kalır. İnsanlar sırf 3 Ulusal HD kanallar için Platforma üye olunmaz olmaz zaten sadece Belgesel,Sinema,Spor,Dizi için Platforma üye olunur. Keşke zamanımızı geri alabilseydik ama imkansız malesef. Şifrelendiyse Sağlık Olsun elimizdekilerle idare edeceğiz. Ama belki Kanal D,Star ve Samanyolu karar değiştirirlerse HD yayını şifresiz yapabilirler ama belli olmaz bekleyip göreceğiz. Yıl 2015 olacak biz hala çamurlu SD yayın izliyoruz. Yakında TRT Spor HD,TRT World HD filan gelir şifresiz HD kanallar artar. Ama Yeterki Elimizdekiler gitmesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: torna&do

    Next HD cihaza sahip olup da . Show HD ve Habertürk HD kanallarında donma sorunu olan arkadaşlar.

    Cihazınızın son tarihli (26.09.2014) yazılımını yükleyin sorun düzeliyor.Duzelmezse nextin sitesindeki cihazınız icin olan emu *** dosyasını cihaza yüklerseniz sorun cözülüyor

    çok teşekkürler hocam. Allah razı olsun...

    Fark var, ama geçici mi hep böyle mi bilemiyorum. Tabi futbol maçında daha iyi anlicam (ya da aksiyon sahnelerinde)

    Bu arada 1080p ve 50i'de kullanıyorum.

    En iyi ayar hangisi? Çok teşekkürler
  • Kanal 7 nin HD kalitesinde ciddi iyileşme var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tar1k_demir

    Kanal 7 nin HD kalitesinde ciddi iyileşme var

    gerçek HD ye geçiyor KANAL 7
  • silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 17 Ekim 2014; 15:22:54 >
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese ıyı aksamlar. Frekanslar degıstıkten sonra eskı uydunun yerıne gıdıp goldmaster ranger plus+ aldım fakat Trt kanalları, show tv ve haberturk dısında bır turlu kanal cıkaramıyorum (kanal d, atv, star vs).

    bu modelden anlayan bır arkadas var mı ? ya da beni yonlendırebılecek bırı ?

    Tesekkur ederım
  • Haber Türk HD de sanırım şifrelenmiş. Zaten seyretmekten pek haz almadığım bir kanaldı .
  • Merhaba,

    Jameson js-2016 model uydu alıcı kullanıyorum. Cihazımın güncellemesini yükledim, tüm kanallar geldi ancak star, show tv, atv, ntv, cnbc vb. ana kanallar çıkmıyor. Bu kanalların frekanlarını elle girdiğimde ise kalite %0 çıkıyor ve aramada kanal bulunamıyor. Neyi yanlış yapıyorum?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.