Şimdi Ara

Türksat Kablo, Uydunet Nitro Servislerine 24 Saatliğine 10 Mbps Upload Seçeneği Ekledi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yahu fiberiniz var tadını çıkarın biz garibanlar ne yapalım 8mbt sabit paransını vercem bağlayın desem neye yarar oturduğum ilcede fiber alt yapı hala yokken.

  • çok fazla bişi istemiyorum 20mbit down 5mbit up olsun ayda 50tl olsun akk saçmalığıda olacaksa artık min 500gb felan olsun en kötü site 200-300mb down yapıyor her yer flash doldu... akk saçmalığınada inanmıyorum altyapı yetersizse yıllardır her ay benden aldığın sabit telefon parasıyla yeni bir şirket kurardın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3k0 -- 22 Nisan 2015; 1:57:05 >
  • Bazen halimize bak diyorum bazen bizden daha kötü ülkeler var diyorum ama sonuçta teknolojinin fazlasını gram gram alıyoruz sene 2015 , telekom sayesinde 35 yıllık hatlardan internet kullanıyorum 16 mbit net bağlı 13mbit anca kullanıyorum ayın yarısında 75 gb dolduğu için yarısını 3mb ile sürünüyoruz , gelişen ama yavaş gelişen bir ülke olmanın dezavantajları bu işte...

  • TT net bundan bir kaç ay önce ,Mobil dünya kongresinde Upload Hız limitini kaldırma sözü vermişti.
    Sizin öncülüğünüzde bu konunun takibinin şart olduğunu düşünüyorum. Eğer sağlam bir kamuoyu yaratılırsa bu iş en kısa zamanda gerçekleşir diye düşünüyorum. Eğer takip edilmezse diğer bir çok şey gibi askıya alınır unutulur ve gider...

  • Fazladan seçenek olması iyidir de bu saçma kota sistemi olduktan sonra on bin megabit olmuş yüz bin megabit olmuş birşey ifade etmiyor. Dönüp dolaşıp küfür gibi 300 kbps'ye geliyor işin sonu.
  • "Belediyeler diğer şirketlerin fiber atyapısı kurması için sürekli zorluk çıkarıyor. 2008'de İstanbul'da 678 kilometre fiber şebeke döşenmişken bu uzunluk 2014'te 17 kilometreye düştü. Ulaştırma Bakanlığı ve BTK'de bu konuda gereken adımları atmıyor."

    birde boyle bir bilgi var.

  • TTNet, Roket ile beraber 100 Mbps indirme hızına 4 Mbps yükleme hızı vermekte.

    Türksat Kablo, Uydunet Nitro Servislerine 24 Saatliğine 10 Mbps Upload Seçeneği Ekledi


    Web sitelerinde belirtilen 2 Mbps olmasına ve standart değer olarak bu sunulmasına rağmen Roket ile beraber 4 Mbps hız veriliyor.

    Aslında sanıyorum standart olarak satın alan bazı 100 Mbps kullanıcıları da 4 Mbps olarak kullanabiliyorlar.

    quote:

    Orijinalden alıntı: ChiefMeister

    ttnet upload hızı 4 mbps mi oldu hani nerde eğer 100 mbpsye 4 mbits up hızı verecekse ttnet paketi yükselticem, bilgi sahibi olanlar cevap yazarlarsa sevinirim sayın haber editörü infoman lütfen açıklama yapar mısınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infoman -- 23 Nisan 2015; 14:42:26 >




  • Benim bulgaristan da kullandığım 50 mbit download 30 mbit upload hızı veren internetin bedeli 20 tl ye tekavul ediyor ve sınırsız yavaşlamıyor. Türkiye internet konusunda çok geri kaldı.

  • arkadaşlar konuyla biraz alakasız olacak ama ttnet turkcell vodafone filan hiç biri oturduğum yere internet veremiyor boş port yok diyorlar sizce başka hangi firmaya sorabilirim

  • Dun nitroyu deneme amacli satin aldim. Fakat wifi ile 50 mbit hiz cikiyor. Farkli modem ve cihazlarla denedim yine ayni. Yalnizca kabloyla 95 mbit cikti. Sizce wifi n standardi olmasina ragmen neden 100 mbit ile bahlanmiyor? Ap modem ise 150 mbit destikloyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scoopi kullanıcısına yanıt
    Siz yine iyi,ben telefonla en fazla 25 alabildim. İşim kabloluda olduğu için sorun olmadı.
  • scoopi kullanıcısına yanıt
    Kablonetin en son çıkardığı ve abonelere yeni verilmeye başlanan modemde kablosuzda bile 90 mbps hızları rahatlıkla görüyorum. Siz ne kadar zihaz 150 mbps desenizde gerçeke değerlerde bunları görmeniz imkansız. Modemi incelemek istersenhttp://www.kablonet.com.tr/internet/uydunet-modem en üstteki cihaz. Şu an tüm aboneler 144 tl ye 24 ay taksitli alabiliyor.
  • Bugün nitro upload seçeneğini deniyorum. Şu an ftp'ye yükleme hızım 700-800kb/sn ki zannederim 6-7 Mbit ediyor. 10Mbit'e yaklaşamadım.

    Bu arada AKN'yi aştığım için hızım 3mbit'e düşürülmüştü, nitro paketiyle birlikte 25mbit'e çıkardılar tekrar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 30 Haziran 2015; 22:31:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BARIŞ55

    Superonline dan hamle bekliyoruz. 100 mbps download 100 mbps upload versin. Turbo buton sadece 100 mbps download veriyor. 4.90 tl.


    100 mbps download ile 100 mbps upload veremez. Bu manyak bir senkronize bağlantı olur :D

    bizim tek isteğimiz upload hızları bari 15 mbps ye çıksın. Web sayfalarının ve dosyaların boyutları yıl geçtikçe büyüyor ancak hiçbir çalışma yok.

  • Guzel bir gelisme

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle servisler sağlandığına göre AKK'ye gerek yok o zaman. Altyapı kaldırıyor demek bu servisler bunun başlıca kanıtı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BARIŞ55

    Superonline dan hamle bekliyoruz. 100 mbps download 100 mbps upload versin. Turbo buton sadece 100 mbps download veriyor. 4.90 tl.


    100 mbps download ile 100 mbps upload veremez. Bu manyak bir senkronize bağlantı olur :D

    bizim tek isteğimiz upload hızları bari 15 mbps ye çıksın. Web sayfalarının ve dosyaların boyutları yıl geçtikçe büyüyor ancak hiçbir çalışma yok.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.