Şimdi Ara

TurkNet zam ve alternatif öneri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tıklanet'in markası mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moskogsm M kullanıcısına yanıt

    Dünyada internet temel hak olmaya başlamışken internet zammını savunmanız harika

  • kerlensu K kullanıcısına yanıt
    Gibirnet kullanıyorum yaklaşık geçeli 5 ay oldu ve memnunum üstelik fiyatı da uyguna geldi.

    100 mgbit paketi 2 yıl peşin ödeme kampanyası ile 3 taksit peşin fiyatına aldım ilk 1 yıl bakiyeden 160 TL kesecek Sonraki 2 .yılda 180 TL düşecek

    Türknet gibi zammı ilk yapıştıran bir firmalardan olup akabinde sene içerisinde gene gözünü sürekli müşterinin cebinden ayırmayan bir firma da bence müşteri çok durmamalı.

    Özelikle o kişi de gigafiber altyapısı yok ise bu firmada durmasının da hiç bir mantığı kalmıyor bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 20 Ocak 2024; 1:5:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tekniking kullanıcısına yanıt

    Ben internet zammını savunmuyorum. Gönül ister ki bedava versinler. Ama ülkenin durumu ortada. Devlet asgari ücrete 5.598 tl zam yaptı. Ssk primlerini arttırdı. Kdv ödemelerini arttırdı. Muhasebecisi, muhasebe ücretini arttırdı. Elektirik firması elektriğe %50 zam yaptı. Su firması suya zam yaptı. Önce devlet diyecek ki kardeşim ben taşın altına elimi koyuyorum kendi kalemlerime bu yıl zam yapmıyorum sizde fiyatlarınıza zam yapmayın o zaman tamam. Ehliyet harcı artmış, pasaport artmış devletin tekelinde olan her şey daha asgari ücret milletin cebine girmeden arttırılmış iken firmaların zam yapmalarına neden isyan ediyoruz ? Bugün bu tip firmalar en basitinden 100 adam çalıştırsa aralık ayında ssk, yemek, yol hariç asgari ücret ile çalıştırsa ettiği masraf Aralık ayında 1.140.200 TL İken çok değil 15-20 gün sonra aynı 100 kişiye vereceği para 1.700.200 TL olmuş. Firmanın 1 ayda cebinden ekstra 560.000 TL para çıkacak demektir. Şimdi sadece bu mantıkla bile yapılan zamların ne kadar haklı olduğunu anlamamız lazım. Bu sadece 1 kalem. Bir şirketin bir sürü gider kalemleri var. Velasıl kelam üstad şunu demeye çalışıyorum devlet asgari ücrete zam yaptığı gün kendine ait kalemlerin hiç birine zam yapmaz o zaman bu tip şirketlerin yaptığı zamlar eleştirilir.


    Şunu da söylemek istiyorum. 2022 yılında asgari ücret 5.500 TL imiş. O dönemin araştırdığım kadarı ile en ucuz 100 mbit internet netspeed firmasındaymış fiyatı ise 99 TL imiş.


    Yıl 2024 asgari ücret 17.002 TL yine aynı firma netspeed'in şuan sitesindeki 100 mbit güncel fiyatı 278 TL.


    Asgari ücret 2 yılda 11.500 TL artmış iken internet fiyatı sadece 179 TL artmış. Uzun yazdım hiç huyum değildir. Kimseyi de savunmuyorum yanlış olmasın. Ama şu dönemde artık 400-500 TL paralar çok değil maalesef. 200 TL eskiden bozduramazdık şimdi 200 TL nin değeri 50 TL olmuş. Dükkana gelen herkes 200 TL veriyor.





  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Fiyat değişikliği yapmayı sevmeyen bi firmamısınız ? Acaba ters psikoloji mi kullanıyorsunuz biz daha yapılan zamma alışamadan yeni zam geliyor onun üstüne tekrardan bidaha zam geliyor zam üstüne zam yeter da kullandığım süre boyunca memundum ama bu fiyat zamları cekilicek gibi değil 400 lira da ödenilicek fatura değil ben 35mb/s paket kullanıyorum 400 lira ödeyemem 35mb/s internete

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Giga Bite kullanıcısına yanıt
    Bence ayıp değil rekabet rekabettir milenicom'da cok zam yapıyor gibi denemedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Enflasyona göre normal

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lucker274 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat değişikliğini minimum düzeyde tutarak sınırlarımızı zorluyor ve sizlere mümkün olduğunca geç yansıtmaya çalışıyoruz. İçinde bulunduğumuz ekonomik koşullar sebebiyle tüm maliyetler her sektörü etkilediği gibi bizi de etkilemektedir. Her zaman olduğu gibi odağımız altyapınızın desteklediği en yüksek hızı sizlere sunarak memnuniyetinizi sağlamak.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Fiyat değişikliklerinizi minumumda falan tutmuyorsunuz aksine maksimumda tutuyorsunuz gecen sene yıl ortasında 250 lira olunca bu sene zam yok tek zam bu dedikten 1 hafta sonra bidaha zam yapıp 300 lira yapmıştınız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lucker274 L kullanıcısına yanıt
    ''Dünya Kalitesinde İnternet Deneyimi’’ sunmaya devam etmek ve altyapı çalışmalarımızı güçlendirmek adına değişen koşullarda güncelleme yapmak durumunda kaldık. İlklerin operatörü TurkNet ile hangi avantajlara sahip olduğunuzu görmek için https://turk.net/dunya-kalitesinde-internet-deneyimi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
    Üstelik mevcut abonelerimize özel son 2023 fiyatlarımızla peşin ödemede 12 ay sabit fiyat kampanyamızı 31 Ocak’a kadar uzatma kararı aldık. Sabit fiyat avantajımıza göz atmak için:https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Size bir lafım yok zaten şu anda enflasyon çok fazla olduğu için sizde mecburen belirli periyotlarda zam yapmanız gerekiyor ama taahhütlü sistem fiyat sabit kaldığı için 3-5 ay sonra daha makul fiyata geliyor. Siz 100megabiti 400e verirken ben taahhütlü sistemde 260a kullanıyorum.
    Bu ekonomik sistemden sizinde maliyetlere göre fiyat belirlemeniz gerekiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tayfundursun kullanıcısına yanıt

    100 tarife taahhütsüz olarak hizmet aldığınız firmada ne kadar? Taahhüt yerine geri iadeli peşin ödemeli neden yok diye firmanıza soruyor musunuz? Hizmette sorun oldu mu, taahhütlü de çıkmak istediğinizde cayma bedeli var. Ayrıca yüksek modem kirasını da ekliyor musunuz? Türknet'te peşin ödemeyle 1 yıl sabit fiyattan veriyor; modem kirası yok ve ayrılmak istediğinizde cayma bedeli de yok, geri iade var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet zam yaptı diye eleştiren arkadaşlar; diğer firmaları da şu konularda eleştirmeniz gerekmiyor mu?

    Xdsl-hizmet numarasını aboneden gizleyen, talep ettiğinde vermeyen, oim veya faturaya yazmayan.

    İptal formunu siteye koymayan.

    Faturaları pdf olarak telefona ve maile göndermeyen, oimde paylaşmayan.

    Geçiş veya iptal yapmak isteyen aboneye zorluk çıkaran.

    Agresif abone deyip; aboneliği şak iptal edip, geri iade yok diyen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfundursun kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 1 ve ya 2 yıl verdiğiniz taahhütler sonrası internetinizi iptal etmeyeceksiniz. Ancak bu süre sonrası yine ekonomik koşullar ve diğer giderlerle belirlenen yeni ücretlerle tekrar aynı döngüye giriyorsunuz. Biz anlaşmayı hizmet kalitesi üzerinden yapmayı tercih ediyor ve ekonomik fiyatlarla bunu yapmaya çalışıyoruz. Taahhütlü bir paket tercih etme sebebinizin fiyat değişiklerine karşı önlem almak olduğunun farkındayız. Ancak yaşayacağınız herhangi bir olumsuz durumda iptal etmek istediğinizde yüksek rakamlarla cayma bedeli ödemeniz cebinizi daha çok zorlayacak. Bu paralelde size özel 12 ay Sabit Fiyat kampanyasını hazırladık. Üstelik memnun kalmazsanız hiç bir cezai şart ve ekstra kesinti olmaksızın kalan aylarınızı iade ediyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Sayın Türknet, fiyatlandırma şöyle olsa daha makul olur gibi.

    50'ye kadar 349

    100'e kadar 399

    Gigafiber 449

     


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moskogsm M kullanıcısına yanıt

    dostum, maaşlar 17 bin TL oldu diye internet fiyatların 400 TL olması mı gerekiyor ? Bu nasıl bir savunma biçimidir ? Ben mobil hat paketlerinde bu kadar pahalı olmasına karşıyım. 17 Bin TL'de tek harcamamız mobil veya net faturası değil!


    Senin eğer gelirinin tek harcaman sabit internet ise ona bir şey diyemem.

    Ancak kira, fatura, pazar, yol, yemek masraflarımız var. Hatırlatmak istedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 21 Ocak 2024; 13:6:27 >
  • Merhaba, ilgili birimlerimizle paylaşacağım.
  • mtrkmn61 kullanıcısına yanıt

    Esas eleştiri mobil internete olmalı. 15 TL telsiz kul. ücreti nedir arkadaş. Ben telsiz kullanmıyorum ki.

    Versin sınırsız, kotasız interneti 300-400 TL ye anında sabit interneti iptal ederim.

    Firmalarında tek kalem gideri yok ama gider kalemlerin hepsinde ayrı ayrı artış var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok zenginsen benimde faturayı ödeyebilirsin.

    Şaka gibisiniz.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.