Şimdi Ara

Türknet'ten kurtulmama YARDIM edin lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayatımda bu kadar rezalet bir firmayla daha karşılaşmadım. Daha önce ayrıntılı konular açmıştım bununla ilgili ama bu sefer kısaca özetlicem lütfen yardımcı olun.


    Ayrıca engelliyim 15 Ekim'de ekpss var internete acil ihtiyacım var. Bu durumu defalarca kendileremine belirtmeme rağmen 27 gündür internet yok!


    Bir kişinin türknetle yaşayabileceği bütün sorunları yaşadım, hepsi bir arada! Kurtulmam için yardım edin lütfen.


    2 yıldır sorunsuz vodafonnet kullaniyorduk onu iptal ettirip Türknet aboneliği açtırdık . 26 Eylül'de turknete basvurup aboneliği başlattık. 1 Ekim civarında kurulum ekibi geldi ama elimize ne modem ulaşmıştı, ne de Türk Telekom etiketleme yapmıştı. Hallettik deyip gittiler. Ve arıza kaydı açıldı.


    Aradan günler gecti ve bir bakalım şu ankastreye etiket varmı dedik. Evet Telekom etiketleme yapmış. Tam 3 hafta boyunca hergun hem online işlemler hem telefonla etiketleme yapıldığına ikna etmeye çalıştım. Fotoğraflar attık, telefonda, tamam etiketleme varsa kurulum ekibini yolluyoruz diyorlar. Telefonu kapatınca, arızanız devam ediyor kurulum ekibini göndermeyiz diyorlar. (Arıza dedikleri de taa 3 hafta önce açılan etiketleme yapılmamış arıza kaydı).


    Türk telekoma 3 defa arıza iş emri açıldı ve her biri günlerce sürdü. Sonuç, TT ekipleri arıza tesbit edemedi, müşteri sorumluluğunda arıza. Yani turknet ilgilenecek. Açılan arıza kaydında da "modemler buluşmuyor" yazıyor. Yahu ankastredeki kabloyu turknet ekibi daireye bağlamadı ki nasıl buluşsun. Bu kabloyu takmak tamamen turknet sorumluluğunda! Kurulum hizmeti dedikleri şey de bu ama inatla yapmadılar.


    Btk sikayet olusturdum, r10 a yazdım, şikayetvar'a yazdım, Twitter'dan yazdım, donanımhabere yazdım, online işlemler ve telefondan hergun durumu belirttim, ekip yollayın kabloyu taksinlar diye! 25 gün sonunda artık ne gelen ne giden var. Elektrikçi çağırıp kabloyu kendimiz taktırdık.


    5 saat dsl yanıp söndü sonra sabitlendi. Bir 5 saat daha internet yanıp söndü ve internet sadece 15 dakikalığına geldi. İnternet hızı ise 2 mbps, upload 0.2 mbps! Tabi internet gelince aktivasyondan çıktık ve artık telefonla da ulaşamaz olduk. Çünkü turknet sadece yeni abone olurken destek veriyor. Aboneliğiniz aktif olduğu anda müşteri hizmetlerinde bir insanla konuşmayı unutun. Online işlemlerde ise yeni abonelik açsanız bile 5 günde 1 cevap verip kaybolurlar


    Ardından tekrar internet gitti. Sadece dsl yanıyordu. Müşteri hizmetlerinde aktivasyon destek bileti BİR CEVAP BİLE VERMEDEN kapatıldı! Sorun çözüldü diye!


    İnternet arızası destek bileti de "sorununuz çözüldü internetiniz online görünüyor" bahanesiyle kapatıldı! 


    Anında otomatik arıza kontrole bastım ve hattınızda kopma tesbit edildi deyip destek bileti açtı. Yine Türk Telekoma iş emri verildi 4. Kez. Sonra dsl de komple gitti ve hat durumu kapalı görünüyor. Yine modemler buluşmuyor yazıyor. Bu sefer de ne telefonu açan var, nede online islemlerde kaileye alıp cevap veren!


    Bugün 27. Gün ve internet hâlâ açılmadı! Hatta ilk günden itibaren zerre ilerleme yok (kabloyu kendimiz takmak zorunda olmamız dışında) Bu nasıl bir rezalet yahu. Ve hergun hergun online işlemler ve telefonla uğraştım. 5 günde bir "ilgileniyoruz" yazıyorlar başka hiç bir halt yok afedersiniz.


    Kabloyu biz taktık ya kurulum ekibi de gelmeyecek ama kurulum parasını alacaklar.


    Modem de iade edilemez yazıyormuş sayfalarında ama ne bir sözleşme var ne açıklama var. İnsanları kaziklamak bu kadar kolay mı? Yokmu bunun yasal takibi. 14 gün içinde yasal iade hakkımız var ama 27. Güne kadar oyaladiklari için birşey yapamam herhalde. Sözleşmelerinde vaadedilen hiç bir şeye uymadilar. İsterlerse kayıtlara baksınlar. Ne bilgi veren var, ne ne yapmam gerektiğini soyleyen, ne fiziksel müdahalede bulunan, ne açıklama yapıp sorunu söyleyen, ne de verdikleri sürede işlem yapan veya açıklama yapan. Hiç bir şeye uymuyorlar! 3. Taraf değil kendileri.


    Modemi iade edebilmem için bir yol gösterin lütfen. Bu dolandırıcılık değil mi? Parayı internetten değil modemden kazanıyorlar anlaşılan, iade edilemez diye. Sitede açıklama yapılmadan sadece iade olmadığı yazılmış ki aldıktan sonra farkettik. Taksitle 450 TL gibi çok yüksek bir mebla.


    Taahhüt yok ama modem alınca (maddi sebeplerden taksitle) işte geri vermenin bir yolunu arıyoruz. Bu kadar rezalet bir firmanin hiç bir parçasını istemiyorum artık.


    Ayrıca iptal için de 1 ay bekleyenlerin sikayetlerini gördük. Modemi nasıl iade edebileceğimi söylerseniz anında kurtulmak istiyorum Türknetten!


    Modemi admin panele girmek için kullandım hep ve wifi den atıp duruyor. Aşırı ısınıyor. Modemin açılması çok uzun sürüyor. İnternet hiç gelmediği için kalitesini ölçemedik tabiki. Bu sorunlar ve Türknetin bu kadar mağduriyeti, sorumsuz ve ilgisizliği modemi iade etmek için yeterli mi?


    Cimer ve tüketici hakem heyetine de basvurabilirim ama dediğim gibi ekpss yaklaştı.


    Lütfen yardım edin turknetten nasıl kurtulurum. Modem iade ve abonelik iptali..


    @TurkNetDestek


    Edit: internetteki binlerce turknet şikayetine bakıp şunu anladım. Eğer şanslıysanız hiç sorun yasamazsanız turknet iyi diyorlar, ama en ufak sorunda bittiniz. Müşteri hizmetleri, teknik ekip diye bir şey yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imfa -- 23 Ekim 2020; 17:44:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba, üyelik başlangıcında yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Teknik arkadaşımız bugün sizinle görüşme sağladı ve hattınızda yaşadığınız sorun için takibini yapıyoruz. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.

    Almış olduğunuz modem garanti kapsamındadır. Modem üretici firma ile görüşebilirsiniz, eğer modemde bir sorun varsa size değişim kağıdı veriyorlar.
  • @TurkNetDestek Abone Numaralı 1078703 olan internetimi extra pakete gecirebilirmisiniz ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.