Şimdi Ara

TurkNet'te müşteri memnuniyeti sıfır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Müşteri No : 872786

    Abone No : 2163974659

    *25.09.2020 tarihinde yeni taşındığım adrese nakil talebinde bulundum.

    * 30.09.2020 tarihinde yeni adreste fiber altyapı bulunması sebebiyle nakil işlemlerinin sonuçlandırılamayacağını öğrendim.

    * 01.10.2020-03.10.2020 tarihleri arasında TurkNet'in fiber internet paketine geçiş hakkında bilgi alabilmek için çeşitli mecralardan (müşteri hizmetleri, şikayetvar, destek kayıtları vs.) ulaşmaya çalıştım. Nihayet 03.10.2020 tarihinde müşteri hizmetlerinden bir hanımefendi altyapı ve fiber internet ile ilgili sorularımı yanıtladı. Görüşme sonucunda fibere geçmek istediğimi beyan ettim. Bunun üzerine mevcut VDSL müşterilerinin fibere geçmelerine imkan olmadığını, ancak mevcut VDSL hizmetimi iptal edip yeniden fiber abonelik başvurusunda bulunmam gerektiğini öğrenmiş oldum.

    * Yine 03.10.2020 tarihinde iptal dilekçesiyle birlikte kimlik fotokopisini iptal-faks@turknet.net.tr mail adresine eksiksiz bir şekilde göndererek iptal talebinde bulundum.

    * 07.10.2020 tarihinde müşteri hizmetlerinden bir beyefendi telefonla ulaşarak iptal mailinin konu kısmına abone numaramı değil de müşteri numaramı yazarak maili yeniden göndermemi rica etti. Halbuki TurkNet'in kendi sitesinde iptal ile ilgili bölümde mailin konu kısmına abone numarasının yazılması gerektiği açık bir şekilde belirtiliyor. Yine de müşteri numaramı yazarak yeniden iptal maili gönderdim.

    * Yine 07.10.2020 tarihinde müşteri hizmetlerinden arandım ve askıda kalan nakil işlemleri hakkında kısa bir diyalog gerçekleşti. Bu görüşme üzerine açıkta duran nakil talebim iptal edilmiş.

    * Pes artık diyerek aynı gün TurkNet'in bu forumda bulunan destek sayfasına yazdım ve BTK'ya şikayet kaydı açtım.

    * 08.10.2020 tarihinde iptal mailini gönderdiğim tarihi iletmem için mesaj aldım. Mailin tarihini ve saatini ilettim ve arkadaşların bu konuyla ilgilenecekleri söylendi.

    * 09.10.2020 tarihinde şikayet kaydından bir mesaj geldi ve bu sefer mailin ekran görüntüsünü istediler. Onu da şikayet kaydı altına cevabıma ek olarak yükledim.

    * Asıl bomba şimdi geliyor : 25.09.2020 tarihinden beri internetsiz kalmama rağmen faturaya nakil sebebiyle sadece 3 TL indirim yansıtılmış. Büyük ihtimal nakil ile ilgili destek kaydını sildikleri için hizmetimin iptali gerçekleşene kadarki dönemin faturasını da tam kesecekler. Halbuki 25.09.2020 tarihinden bu yana tamamen TurkNet'ten kaynaklanan sebeplerle hiçbir şekilde ne VDSL ne de fiber internet hizmeti alamadığım için fatura diye bir şeyin söz konusu bile olmaması gerekir. Zira ne nakil işlemini gerçekleştirebildiniz, ne fiber internete geçiş yapmama izin verdiniz, ne de mevcut hizmetimi iptal edip fiber aboneliğe başvurmama imkan verdiniz!

    Sonuç : Bir hafta nakil diye boşa gitti diğer hafta da iptal diye. Faturayı kabartmak için iptali geciktiriyorlar diye şüpheleniyorum artık.

    TurkNet = Müşteri hizmetlerinde muhatap olabileceğiniz hiç kimse yok, online işlemlerden açtığınız destek kayıtlarını çok geç inceleyip cevaplandırıyorlar, kullanamadığınız interneti faturalandırıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba, iptal dilekçesinin kontrol edilerek işleme alınması konusunda bildirimde bulundum. Kısa süre içerisinde kontrol edilerek bilgi verilecektir.

    Faturanız ile ilgili www.turk.net/oim sayfamızdan fatura inceleme kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Yahu kardeşim daha dün fatura ile ilgili destek kaydı açtığımda 24 saat dolmadan geri dönüş sağlanıyor, 3 Ekim ve 7 Ekim tarihlerinde ayrı ayrı iptal maili gönderdim hala iptal biriminden arayan soran yok. Şu iptal biriminize bir iletin acilen iletişime geçsinler benimle. Artık gına geldi illa başka operatörlere geçiş yaparak mı haftalardır kullanamadığım VDSL hizmetimin iptal edilmesini sağlayacağız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.