Şimdi Ara

Türknet te AKN yok, taahhüt yok. Çünkü internet yok!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Dslam cihazları değişiyor, yeni cihazlar konuluyor. sürekli kapasite arttırılıyor. Ama tabiki bu işler çok yavaş ilerliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKNYi kaldırdılar çünkü hp 1 mps veriyolar. Özelliklede akşam saatleri.
  • Arkadaşlar eminim hiç kimse benim kadar turknetle sorun yaşamamıştır. Çektiğim sıkıntılarla alakalı bir milyon konu açtım forumda, bakabilirsiniz. Benim şikayet etmediğim yer kalmadı sorunu şöyle çözdüm:

    İptal dilekçesi vererek. Evet iptal dilekçesi verdikten bir gün sonra telekom geldi ve bağlantı yaptı. Telefon aktif olmadığı için bağlantıdan iki gün sonra bu kez de dsl geldi internet ışığı gitti. Toplamda 15 gün internetsiz kaldım.

    Ve ben tekrar iptal dilekçesi verdim ertesi günü de internet ışığı geldi. Üç ay boyunca 29,90 tl olarak kullanıcam 90 tl indirim uygulandığı için.

    Sözde vdsl kullanıyorum ama indirme hızım 12-13 mbit gönderme hızım 2 mbit. Şu an sorun yok adsl gibi kullanıyor olmam dışında. Buna da şükür yeterki gitmesin insanın sinirleri bozuluyor uykuları kaçıyor.

    Şu bi gerçek, gittikten sonra iptal edene kadar internet bir daha gelmiyor. Sorunu çözecek ne saha ekibi var ne de müşteri temsilcisi.

    Taşındınız ya da tesisatta bi arıza oldu yandınız aylarca beklersiniz.

    Fiberin olmadığı yerde vdsl abdurrahman çelebiymiş. Vdsl ve adsl kullanıyorsanız bu sorunu her yerde yaşıyorsunuz ama turknetin ayrı bie vurdumduymazlığı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srebrenica -- 21 Ekim 2017; 19:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • camsil C kullanıcısına yanıt
    2 ila 4 gün arasında bağlanır dediği interneti 10 gün geçmiş ve bağlamamış, neden bağlanmadığı sorusuna da cevap verecek bir personeli olmayacak kadar sorumsuz bir firmaya nasıl destek verilebilir ki.



    Firmadan bir kişi de desinki, çok yoğunuz size sıra gelmedi yada sizin alt yapı sorunuz var vs diye.



    Niye henüz bağlanmadığını benim bilmediğim gibi firmada da kimse bilmiyor.



    Yani şuan taş kuyunun içinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da VDSL hattı yokken VDSL modem satmışlardı.Normalde bunları mahkemeye falan verecektim de ne vaktim var ne de enerjim, değmez de zaten.Soran herkese uzak durmalarını tavsiye ediyorum.
  • Birden sikayet artti. Herkes memnundu ne oldu birden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Interneti zor bağlatmış biriyim. İşlerle bizzat kendim ilgilendim. Hallrttim bir ayda. Ama şunu gördüm Türk telekom bilerek engel koyuyor

    Görmezden geliyor. Belki bu arkadaş değil ama bir çok sahtw konu var Türk neti karalama kampanyası olarak.

    İkinci önemli nokta ise suç yine Türk net te. Bir firma senin işlerini engelliyo ise o firma sana altyapı verse dahi bunu göz ardı edemezsin. Türk telekom sorun çıkarırsa bununla müşteri baş başa bırakılmaz. Bu firmanın sorunudur.

    Hizmet Internet ping hız olarak hiçbir sorunum bir yıldır yok. Mahalle de tek vdsl ile Internet alan benim Türk telekom yok dediği halde Türk net var dedi ve verdiler sinyali. Osmaniye gibi bir ilde 50mbit Interneti olan biriyim. Sınırsız 60 tl taahhüt yok

    Kafam rahat çok şükür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    İstanbuldaki arkadaşımın tavsiyesi üzerine yaklaşık 10 ay önce turknete geçtim. Burada reklam falan yapmak istemiyorum hiç bir kurumu, çünkü bugüne dek kimi övsem falan 1 yıl geçmeden bozuldu gitti.

    Ben bu 10 aylık süreç içinde yaşadıklarımı, ve türknetin diğerlerine göre avantajlarını anlatmaya çalışıcam.

    Süperonlineda taahhüt olayından dolayı (annemi babamı arayıp adamlar taahhütü 48 aya çıkarıyorlar bilgim yok tabi onlarda anlamayıp evet diyorlar, ama yaşlı insanlar işte, telefondaki vatandaş övünce geçmiş), oradan ayrıldıktan sonra Türknete geçtim.

    Süperonlineda yaşadıklarımı azda olsa anlattığım konu şudur;(https://forum.donanimhaber.com/superonline-45-gundur-internetim-kesik--122090128#122090128)

    Neyse yaşadıklarıma gelirsek, Türknetin en avantajlı yönü ciddende Taahütsüz olması. Çünkü istediğiniz zaman kalkıp ben bırakıyorum aga diyebiliyorsunuz.

    Geçenlerde misal, ayın daha ilk günü olmadan benim net kapandı(bu bence kötü bir durum illa 31 i olmadan ödemiş olmanız gerekiyor) bana 3 ayda 2 kez açma kapama ücreti yansıdı(toplam 48 TL) 59.99+24(84TL FAturalar falan)

    Böyle saçma şeymi olur arkadaş, bi uyarıda bulunun birşey yapın dedim, direk net kesiyosunuz ve 2 tuşa basınca 24 tl alıyosunuz diyip ben TÜrknetten çıkıcam dedim. Adamlar 2 gün içinde kapatma kararı aldığım için bana dönüş yaptılar ve 3 aylık 29.99 versek olurmu dediler. Fakirim diye hemen tabi. Hızlı bi kabul oldu adamda şaşırdı. Fakirmisiniz dedi evet dedim.

    Neyse arada bi ne alakaysa DNS problemleri yaşıyorum. Modeme reset atıyom falan Hemen internet gelmiyor.

    Ayrıca türknete abone olmak bi dert, abone olduktan sonra yüz yüze görüşebilecek bir kişiyi bulamama durumu ayrı bi dert(abone olmak için sana mail veriyolar falan sonra sen o maili çıktı alıp dolduruyosun, sonra geri istanbula şutluyon). Ama adamlar pekte o noktaya getirmiyolar durumu allah var. Aynı şekilde abonelik iptalide aynı şekilde uzun sürüyo. Türknete ben bağlancam diyon ya misal, pat diye gelmiyo kısacası.

    Hem adamlar akn kaldırdı. Ben bu forum 2006 dan beri üyeyim. AKN ilk geleceğini duyduğumuzda buralar yıkılıyordu nasıl millet kızıyordu, tabi acımadılar getirdiler sağolsunlar. Genelde interneti sömüren bir nesilken, artık ay sonu gelsinde ondan sonra sömürürüz, yada AKN ye ulaşınca sömürürüz gibi bi mantık oluştu.

    Adam sana 16 mb internet veriyor, 10 gün sonra 3 mb kullanıyon falan filan. Bazen net AKn ye ulaştığı halde hız düşmüyo seviniyon falan. Nedir la bu saçmalık. Kaybedilen eşşek muhabbeti. Zaten hakkımız olan veriliyor hani çokta birşey yapmıyolarda, en azından hakkımızıda yemiyorlar.

    Uydu nette güzeldi, türknette güzel.


    Ha bu arada;

    TÜrknet kullanıcısı arkadaşlar, sizdede net falan yavaşlarsa 1 hafta falan, TTnetten aranıyomusunuz? Yoksa bu tamamen tesadüfmü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKavinsky -- 21 Ekim 2017; 22:11:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: msahinank

    2 ila 4 gün arasında bağlanır dediği interneti 10 gün geçmiş ve bağlamamış, neden bağlanmadığı sorusuna da cevap verecek bir personeli olmayacak kadar sorumsuz bir firmaya nasıl destek verilebilir ki.



    Firmadan bir kişi de desinki, çok yoğunuz size sıra gelmedi yada sizin alt yapı sorunuz var vs diye.



    Niye henüz bağlanmadığını benim bilmediğim gibi firmada da kimse bilmiyor.



    Yani şuan taş kuyunun içinde.

    Hocam tt de aynı şeyleri yapıyor emin olabilirsiniz . Geçmişte tt aboneliğini kapattırmak için bile sürekli tt müdürlüğüne gider gelirdim, açtırırken ise o taahhüt yüzünden neler yaşadık az çok bilirsiniz.

    lakin şaşkınlıkla karşıladığım şey şu ; geçmiş de bu kadar sorunu olmayan türknetin özellikle akn kalktıktan sonra bu kadar sorunlu olmasını tuhaf karşılıyorum.

    Ama şu da bir gerçek Türknet in bu konuda bir şeyler yapması gerek , belli ki müşterisi de arttığı için yetişemiyor herşeye.çağrı merkezinde çalışanların bilgisi yetersiz durumda . Umarım güzel işler yapmaya çalışan bu sağlayıcı güzel bir şekilde devam eder .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ttnet arıyor derken 444 1 444 veya 444 0 375 mi arıyor yoksa abuk sabuk numaralardan taşeronlar mı arıyor? Herifler turknet müşterilerinin hattını izliyor sanırım. Bu şekilde birini daha aramışlar.
  • Türk telekomun vdsl desteklemiyor dediği hatta turknet vdsl bağladı.



    Geçenlerde hatta kopma oluyordu. Müşteri hizmetlerinden kimseyle konuşamadan otomatik arıza kaydı bıraktım. Muhattap bulamadık sorun çözülmez diye düşünürken akşamına türk telekom saha ekibinden aradılar ve sorun çözüldü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet firması ile benzer sorunu bende yaşadım.Başvuru yapmamın akabinde 1 haftada bağlanacak denilen internet 1.5 ay sürede bağlanmadı müşteri hizmetleri robot gibi talebinizi aldık demekten başka en ufak bir çözüm üretmedi biz hizmeti sağladık siz ankastreden evinize kablo çekmeniz lazım dediler hat kablo hiç birşey yoktu dalga geçtiler resmen iptal etmek istediğimdeyse aktivasyon yaptık diyip ücret talep etmeye kalktılar,binbir kavga gürültü ile iptal ettirdik müşteri temsilcileri çok kaba suratına telefonu bile kapatabiliyorlar sonrasında VodafoneNet bağlattırdım çok karamsardım ama saçma şekilde memnunum 24 mpbs gayet güzel alıyorum.Türkiye'de ne yazık ki paramızın karşılığını alamıyoruz hepsi birbirinden rezalet firmaların
  • Türknet'in alternatifi var mı Türkiye şartlarında ?

    Yok.

    Tamam ben 3 kere abonelik yapmış biri olarak 2017 yılından sonra yaptım abonelikleri benzer sorunları yaşadım mevcut internetiniz yoksa Türknet eziyet çektiriyor bunun suçlusu Türk Telekom mu ?

    Evet.

    Türknet elinden geleni yapıyor mu ?

    Hayır.

    Sorunda burada zaten hiç bir şekilde Telekoma baskı yapmıyor 1 haftayı geçmemesi gereken hat tahsis süresi dolup giderken Türknet hiç bir şekilde Telekom'a itiraz edemiyor sebebini bilmiyorum ama bu açık.

    Vodafone,Superoline ise müşterisini bu durumda düşünüyor ve yasayı gayet iyi kullanıyor 1 hafta içinde sıfır hat tahsis işi bitiyor hop abonesiniz.

    Türknettin şu anda tek kaybettiği yer burası bunun haricinde mevcut abone olup memnun olmayan yüzde 20 ancaktır diğer isslerde'de böyledir oran bölgesel sorunlardan maalesef.

    Türknet'e yeterince sahip çıkılmazsa böyle konular devam ederse ve TÜRKNET hat tahsis işini çözemezse diğer iss'ler ve Türk Telekom maalesef AKK'siz internet vermez bu ülke'de.

    Gördüğünüz gibi 2019 yılında gelecek olan paketler KOTALI olacak AKK'siz internet yalanaçıkça yeni paketlerde bağırarak yüzümüze vuruyorlar bunları görün.

    Vodafonet 50 gb akk 59.90 TL satıyor 24 ay tahattüt.

    Ttnet 50 gb akk 69.90 TL satıyor 24 ay tahattüt.

    Superonline 75 gb akk 64.90 TL satıyor 24 ay tahattüt.




  • Ben de Turknete yeni geçtim.
    Geçiş işlemi 10 günde tamamlandı.
    1. iş günü evrakları yolladım.
    2. iş günü turktelekomdan geldiler adreste hata var. Düzelttirip tekrar başvurun dediler. Haklıydılar.
    3. iş gününün sonunda evraklarım oraya vardı. (arada haftasonu var).
    4. iş gününde evraklarınız işlendi denildi.
    5. iş gününde saha ekibine başvuru yapıldı.
    7. iş gününde ekip geldi ve iptal ettirmediğim eski hattıma direk bağlantı verildi.(Cuma)
    Pazar günü telefon numrası ve internet sinyalinin verildiğini söylediler.

    Biraz sabırla bunun uzun süreceğini tahmin etmiştim. Aslında adresi doğru versem 4. 5. iş gününde tamamlanabilirdi. Ayrıca her aradığımda birkez bile çalmasına izin vermeden telefonlarım açılıyordu.

    Tek sıkıntım evraklar sisteme işletilene kadar kendi telefonumdan müşleri hizmetlerine bağlanamıyordum. Sadece bilgi verip sonlandırıyordu aramayı.

    Biraz da şans işi şahsen bu tür şeylerde kendimi hep şanslı hissederim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ishak53 -- 22 Ekim 2017; 2:36:3 >




  • Paranla rezil olmak deyimi buraya cuk oturuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, öncelikle hizmetinizin başında yaşadığınız sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. AKN'yi kaldırdıktan sonra yoğun başvuru taleplerinden aktivasyon işlemlerinde biraz geç kalabiliyoruz. İletmiş olduğunuz kullanıcı adınızla sistemime giriş yaptım ve hizmetinize ulaştım. Arkadaşlarıma ilettim sorununuzu gün içerisinde sizi arayarak detaylı bilgi paylaşımı yapacaklardır. Buradan bende takip edeceğim. Süreciniz içerisinde PM tarafından iletişimde olalım. İyi günler dilerim.

    Yol yakınken bu forumu bırakın.. 1 hafta internet için bekledimn..modeme sinyal geldi 3 gün sonra netim kesildi..daha başlamadan bitti maceramız şimdi TTNET devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 22 Ekim 2017; 9:21:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

    Ben de bu ay bağlattım ve internet kullanıcı adım ve şifrem geldiği anda açıldı hemen bağlandım.

    Yalnız dikkat etmeniz gereken birşey var binanızda ankastre diye bir kutu olacak telefon hatlarının bağlı olduğu tt ekibi oraya kablonun bir ucunu bağlıyor üstüne isminizi yazıp öylece bırakıyor sizin o kablonun diğer ucunu kendi dairenize giden deliğe/sokete adı neyse artık işte oraya bağlamanız gerekiyor.

    Keşke zahmet edip gelseler 16 gün oldu hala etiketleme için gelen giden yok.Ankara nın merkezindeyim başka biyerde olsam ne olacak kim bilir.Ucu açık kabloyu bıraksalar gerisini ben 5 dakikada halledecem de beyfendiler 2 tane kabloyu baglayacak 2 dakikalık iş ama yok gelmiyorlar.Daha kullanmaya başlamadan iptal sürecini başlattım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde yarın iki hafta oluyor. Sözleşme gereği 20 gün içinde ilk bağlantının yapılması gerekiyor. Bu hafta avukat arkadaşlara bi danışacağım, sonuçta bu firmaya güvenerek bir sözleşme imzaladım ve şuan hak mahrumiyeti yaşıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • camsil C kullanıcısına yanıt
    Hocam müşteri sayısı artsın artmasın bir firma niye bağlanmadığının cevabını veremez mi hiç, müşteri sayısı arttıysa bana "çok müşterimiz var size sıra gelmedi" desin. Ama ben bilmiyorum ki iki hafta geçmiş neden bağlanmıyor.



    Sorumsuz, ciddiyetsiz bir firma başka birşey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibariyle hattımı bağladılar ve hemen internete açıldı. 15 gün geçti. Bus sürekten benim anladığım şu, sıfırdan internet bağlatacaksanız benim yaşadığım süreci yaşama ihtimaliniz yüksek. Eğer bir internetiniz var ve türknet e geçmeyi düşünüyorsanız, başvurun ama mevcut internetinizi kapatmayın, bağladıkları zaman kapatırsınız.

    İlk izlenimim itibariyle, stabil bir hız yok. Gün içi 3mbs de gördüm 30mbs de. Yani şuan memnun değilim.

    İkincisi sanıyorum ki bu ayın faturası çıkarken size 15 gün zaten hat bile bağlamadık bu yüzden 6 günlük ücret alacağız demeyeceklerdir. Sanıyorum yine müşteri temsilcileri ile haşır neşir olacağız.

    Umarım açtığım bu konu, ve yaşadığım süreç ve sizlerinde katkılarınız türknet e abone olmayı düşünen tüketicilerimize bir fikir verir.

    Katkılarınız ve değerli görüşleriniz için hepinize teşekkür ederim.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.