Şimdi Ara

Türknet Serüvenim Geçmeden Bir Göz Atın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar.

    8 yıl ttnet son 2 yıldır da superonline kullanıcısıyım. Bir de türkneti deneyelim dedim 30 Ekim Cumartesi (4 gün önce) günü aradım ve superonline taahhütü bittiğini belirterek numarayı taşımak şartıyla türknete geçtim. Pazartesi belgeleri gönderip çarşamba akşamı onay aldım. Tabi bu süre zarfında herhangi bir teknik destek yok. Sıfırdan alacaklar uzak dursun modem kurulumuymuş kablosuymuş ilgilenmiyorlar bile. Sadece biz size internet verdik gerisi sizde.

    05 10 2017 Perşembe bugün bir arayıp sorayım dedim bir baktım telefon numarası farklı verilmiş. Dedim nakil olacaktı hani? Öyle deseydiniz nakil ederdik gibisinden konuşup daha sonra superonlinedan belge gönderirseniz nakil ederiz dediler. Tamam dedim kapattım. Tabi içime kurt düştü ve güvenemedim. Tekrardan aradım başkasına bağlandı bayan birisi çıktı yoldan geçerken uğramış muhtemelen çağrı merkezine. Nakil falan deyince tünele giriyorum sesiniz gelmiyor alo alo deyip yüzüme kapattı resmen.

    Bir daha aradım. 3. Kişi ise superonline dan kesinlikle nakil almadıklarını söyledi. Dedim hepiniz ayrı ayrı konuşuyorsunuz yanlış bilgi veriyorsunuz ve yüzüme telefon kapatmak ne diyerek şikayet kaydı oluşturdular. Ne kadar doğru orası tartışılır. Bu arada asla kaba konuşmam iletişimim kuvvetli ve derdimi iyi anlattım ama karşıdakiler işte.

    Neyse 4 5 günlük serüvenim sonrası bu kadar amatör çalışan insanlarla bu iş olmaz diyerek. Kapatmak için talep oluşturdum. Daha internet bağlanmamış şuan hala superonline kullanıyorum. Ama kapatırken 9,49 tl gibi fatura çıkarmışlar. Ona da tamam dedim. Yeter ki kurtulayım.

    4 günde bezdirdiler.

    Eğer bir sorun yaşarsanız vay halinize. Ben 4 günde bunları tecrübe ettim. Siz de geçmeden bir düşünün istedim. Öyle akkyi kaldırdık demekle olmuyor malesef bu işler.

    İyi günler.







  • Benim de geçişim aynen şöyle oldu:

    Dsmartnet sözleşmem bittiğinde Türkneti aradım.abone oldum. Halen kullandığım bir telefon hizmeti vardı zaten. cep telefonuma kullanıcı adı ve şifrem geldi. modemin içine yazdım ve internetim geldi. hepsi bu. bu kadar kolaydı yani.

    yaklaşık 1.5 yıl kadar oldu....uzun süre Türknette kalıcam bu Arkadaşını getir kampanyasından kazandığım ücretsiz kullanımlar sayesinde...
  • Kardes bence sen basvuru yaparken birsekilde yeni basvuru yapmissin ev telefonum var secenegi kullanilmamis yoksa boyle birsey mumkun degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her firmanın müşteri hizmetleri berbattır, her elemandan farklı şey duyarsınız, Superonline telefon hizmetini VoIP yani tamamen internet şebekesinden verir, turknet ise normal telefon hattından pstn olarak. Bildiğim kadarıyla bu şekilde numara taşımakla ilgili ülkemizde bir mevzuat yok, numarayı tt'ye taşıyıp daha sonra turknet'e taşımak şeklinde dolambaçlı bir yol izleniyor. Bu nedenle sadece internet hizmetinizde taşıma yapılıp yeni bir sabit numara tahsis edilmiş. Eski numaranız tt'nin havuzuna düşmüştür, tt'ye sabit telefon aboneliği açıp numarayı geri alma şansınız olabilir. Daha sonra bunu turknet'e de taşıyabilirsiniz, tabi becerebilirlerse

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erocan27

    Kardes bence sen basvuru yaparken birsekilde yeni basvuru yapmissin ev telefonum var secenegi kullanilmamis yoksa boyle birsey mumkun degil.

    İşte ben de saf değilim tamamen çağrı merkezindeki elemanın iş güzarlığı. Daha yapmadan onlarca kez tekrarladım nakil işlemini ama nafile. Hatta dinlenmesi için talepte ettim ama pek bir şey beklemiyorum açıkcası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    Her firmanın müşteri hizmetleri berbattır, her elemandan farklı şey duyarsınız, Superonline telefon hizmetini VoIP yani tamamen internet şebekesinden verir, turknet ise normal telefon hattından pstn olarak. Bildiğim kadarıyla bu şekilde numara taşımakla ilgili ülkemizde bir mevzuat yok, numarayı tt'ye taşıyıp daha sonra turknet'e taşımak şeklinde dolambaçlı bir yol izleniyor. Bu nedenle sadece internet hizmetinizde taşıma yapılıp yeni bir sabit numara tahsis edilmiş. Eski numaranız tt'nin havuzuna düşmüştür, tt'ye sabit telefon aboneliği açıp numarayı geri alma şansınız olabilir. Daha sonra bunu turknet'e de taşıyabilirsiniz, tabi becerebilirlerse

    Zaten başta belirtseler taşımanın mümkün olmadığını bizde yolumuzu ona göre çizerdik. Napalım artık 3 kuruş fazla olsun 2 sene superonline taahhüt uzatırız.




  • Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeni ile üzgünüz. İşlemlerinizin takibini yapabilmek ve ilettiğiniz kanal şikayetlerini ilgili birimime aktarabilmek için hizmetinize ulaşmam gerekmektedir. GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • Bunları denediğim güne lanet olsun. 3 gün sonra iptal ettiğim aboneliği arıyorum arıyorum her seferinde şimdi iptal ettik diyip etmiyorlar. Şaka gibi denemesi bedavaymış tehdit eder gibi 3 günde geçse kullanmamış olsanız da 1 aylık fatura yansıtcaklarmışmış da lanet olsun size. Her aradığımda kapatma talebinizi alıyoruz diyorlar. Adam kandırıyorlar.

    Gidin akkli olsun pahalı olsun yavaş olsun ama adam gibi bir firmadan hizmet alın. Uzak durun buradan. Yine çıldırttılar beni bugün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzmanbiyolog

    Benim de geçişim aynen şöyle oldu:

    Dsmartnet sözleşmem bittiğinde Türkneti aradım.abone oldum. Halen kullandığım bir telefon hizmeti vardı zaten. cep telefonuma kullanıcı adı ve şifrem geldi. modemin içine yazdım ve internetim geldi. hepsi bu. bu kadar kolaydı yani.

    yaklaşık 1.5 yıl kadar oldu....uzun süre Türknette kalıcam bu Arkadaşını getir kampanyasından kazandığım ücretsiz kullanımlar sayesinde...

    Bende Superonline'dan geçiş yaptım sorunsuz bir şekilde. Superonline internetimi kullanmaya devam ederken bir baktım sms gelmiş. Kullanıcı adı ve şifreyi modeme girdim ve Türknete geçmiş oldum. Sorunsuz bir şekilde bağlandım internete :)

    Firmanın elbette hataları var. Sistemi daha tam olarak oturmamış. Özellikle müşteri hizmetleri kısmı. Ama bence aramak yerine internet üzerinden abone olmak daha iyi. İnternet üzerinden abone olurken ev telefonum var kısmından abone olurdunuz ve numaranız olduğu gibi nakil olurdu.




  • Merhaba, iptal işlemlerinizde size yardımcı olmamı isterseniz PM üzerinden iletişim bilgilerinizi iletmeniz yeterli olacaktır.
  • Turknet cagri merkezi en rezaleti idi benim gordugum...



    Vodagone iyi degil derdimde faturali gecince degisiyor kisiler faturalida iyilesdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar müşteri temsilcisine nasıl ulaşıyorsunuz ben 0 850 288 80 80 nl telefonda sadece telesekreter dinliyorum varsa başka numaraları paylaşın müşteri temsilcine ulaşamıyorum bir türlü..
  • ambivalentes A kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini boşverin bu arkadaş daha fazla yardımcı olur. @TurkNetDestek
  • Merhaba hiçbir kanaldan cevap alamıyorum 04.09 tarihinde aktivasyonum yapıldı. Lakin Telekomdan arayan soran yok bağlamaya gelen yok. Bizmi arayıp çağıracaz. Telefondan müşteri temsilcisine ulaşamıyorum eldeki tek telefondan telesekreter dinliyorum (0 850 288 80 80) arıza kaydı oluşturdum (14732056)ne arayan var ne cevap veren. Facebook sayfasına yazdım cevap yok. En son burada TurkNetDestek yazdım. dönmedi.. Sanırım açtırmadan kapatacam bu Turknet defterini..Yoruldum..
  • ambivalentes A kullanıcısına yanıt
    Hat bağlama işi müşteriye ait, cahil müşteri hizmetleri bunu bilmez. Bina telefon dolabında isminizin yazdığı ucu açık kablo var mı? TT elemanları diğer firma müşterilerini adam yerine koymadığı için aramaya tenezzül etmiyor.
  • ambivalentes A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM tarafına daha giremediğim için mesajınızı görmedim. Aktivasyon işlemlerinizi biz gerçekleştiriyoruz. Sizin TT tarafı ile iletişime geçmenize gerek yok. Sisteminize ulaştım ve işlemleriniz tamamlanmış ancak DSL ışığınız yanmıyor. Bunun sebebi için ise TT kaynaklı genel arıza var. Sorununuz için TT tarafı ile yazışmalar devam ediyor. Sorununuz giderilince hizmetiniz aktif hale gelecektir.
  • cgn ip bloğından çıkarılmamı talep ediyorum port yönlendirme yapamıyorum oyun oynayamıyorum şikayetçiyim.
  • inceoktay İ kullanıcısına yanıt
    statik ip almadığınız sürece yapmayacaklardır. TürkNet in elinde o kadar ipv4 bulunmuyor
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Umarım bu arada geçen zamanda faturalandırma olmaz zira ortada bir kullanım yok..
  • ambivalentes A kullanıcısına yanıt
    "İnternetinizi kullanabilirsiniz" şeklinde mesaj geldiyse bunun anlamı "fatura işlemeye başladı" demektir. Tabi sonradan kullanamadığınız günlerin tutarının düşülmesi için ayrı bir kayıt açmanız gerekecek. O mesaj gelmediyse herhangi bir ücretlendirme olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.