Şimdi Ara

Turknet Modem Buluşmuyor VDSL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
14.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 16 mb alıyorum ama vdsl dediler 35 mb kadar diye adsl hattım hala benim şimdi böyle çıktı ama bazen 10 a düşüyor bazen 2 3 saat sabit gidiyo vdsl geçiş yapabilicem mi superonline ile görüştüm 24 mb veriyolar gamer port veriyolar ?

    Turknet Modem Buluşmuyor VDSL
  • 3oh3 3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, VDSL geçişi için paket değişikliği destek kaydı oluşturur musunuz? Boş port varsa geçişinizi yaparak bilgi verelim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    37682797 destek kaydı açtım bi 48 saat de bunun için

  • 3oh3 3 kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettiğimde engelsiz tarife geçişi için açık iş emri olması nedeniyle VDSL başvurusunu yapamadık. İş emrinin onaylanması için ilgili birimimize bilgi veriyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    çok uzadı bu konu ama zaten vdsl e geçtim ben bidaha iş emrine gerek var mi gerçekten

  • 3oh3 3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iş emri onaylandıktan sonra size bilgi vereceğiz.
  • Vdsl almışım interneti üstüne vdsl başvurusu istiyorsunuz pişmanlık ya 5 günde alabildim bu cevabı süperonline a geçicem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet hızımda düşüyo ping var deli gibi turknet pişmanlık

  • 3oh3 3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza kaydınızın içerisine ping tracert sonucunuzu ekler misiniz? Teknik ekibimiz kontrol ederek bilgi verecek.
  • 72 saat oldu biraktım arıza kaydı kimse aramadı cevap yazmadi

  • Benimde 3 senedir hic kopmadan kullandigim internet son haftada gunlerce kesilmeye basladi. İlk kesinti 2 gun surdu gecen cumartesi basladi pazartesi yapildi,bu cuma yine kesildi ve hala gelmedi belli ki en erken pazartesi halledilir. Kimse de gecenki ariza kaydina sundan sebeple kesildi demedigi icin sebebini de bilmiyorum su an yine kac gundur neden internetsizim onu da bilmiyorum. @TurkNetDestek acil yardim edin,bir haftasonu evdeyiz internete ihtiyac duyuyoruz onda da kullanamayacaksak biz neye para oduyoruz? Ariza kaydi no 3770762,mumkunse bir de internetim neden kesiliyor ogrenmek istiyorum sebebini



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hallederi_55 -- 25 Ekim 2020; 6:51:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3oh3 3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paket değişikliği kaydınızı 23.10.2020 tarihinde alarak çözüm uzmanlarımıza ilettik. Arkadaşlarım 3 iş günü içerisinde geçişi yaparak bilgi verecektir.
  • hallederi_55 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz kayıt numarasından abonelik bilgilerinize ulaşamadım. Kayıt numarasını tekrar kontrol ederek iletebilir misiniz?
  • 37707662 bir rakami eksik yazmisim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hallederi_55 -- 25 Ekim 2020; 21:33:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hallederi_55 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanız için saha ekiplerine bilgi verdik. Ekiplerden güncel bilgi alarak sizinle paylaşacağız.
  • Ben ticketi 24.10.2020 sabah 10da acmisim,internetim 23.10.2020 tarihinden beri yok,hadi haftasonu is yapamazlar pazartesi cozulur dedim bugun de cozulmedi. Lanet olsun sizin yapacaginiz ise,gecen hafta da gitti internet yine ayni sekilde. Bu internet bir kez daha kesilsin hu sekilde bu lanet olasi markada bir gun daha durur muyum gorusuruz.

    Bir de arayin dedim bilgi verin dedim aradik ulasamadik yazmislar,benim telefonum is telefonu gunde 50 tane musteri arayip ulasiyor bir tek siz mi ulasamadiniz bir de yalan soyluyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hallederi_55 -- 26 Ekim 2020; 19:3:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hallederi_55 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanız ile ilgili arkadaşım bugün sizinle iletişime geçerek bilgi vermiştir. Güncel bilgi aldığımızda sizinle paylaşacağız.
  • Sorunum 28.10.2020 saat 22.25 itibari ile hala cozulmedi. Yarin 29 ekim tatil yine cozulmez tatil diye ayin 30una kalir onda da cozulecegini sanmiyorum cunku cozmekle ugrasmiyorlar bir de turk telekomu bekliyoruz cozsunler diye. Tam 1 haftadir internetsizim boyle lanet bir firma olamaz. Herkes bilsin en ufak sorun yasadiginizda turk.net cozume kavusturamiyor bu kadar sacma bir firma olamaz. Bir de ilk ticket actigimda 48 saat icinde ya sorununuz cozulecek ya da cozum yontemini size anlatacagiz yaziyorlar o 48 saat geciyor sonra turk telekoma bildiriyorlar, onay bekliyorlar o da bir 24 saatten fazla suruyor sonra bir 36 saatte turk telekomun turk.netin sorununu cozmesini bekliyorsun sonra saniyorsun ki sorun cozulecek,firma adi turk.net ise tabi ki cozulmeyecek cunku dilenci gibiler kendi sorunlarini cozulmesini rakip firmadan talep ediyorlar neyse o 36 saatte geciyor ve elinde olan hic yani sen 5 gundur bos bos bekliyorsun daha ne kadar bekleyecegin belli degil hatta birak zamani cozulup cozulmeyecegi bile belli degil. Tebrikler turk.net kararli beceriksizliginizi ve is bilmemezliginizden dolayi tebrik ederim sizi. Bu ara turk.neti aramayin cunku sizinle konusacak kimseleri yok,size donus talep ettiginizde sizi arayan arkadaslar da onunde yazilani okuyup bilmiyorum demekten baska bir sey yapamiyorlar bilginiz olsun. Bu konuyu sikayetvar'a da tasiyacagim,orayi pek salladiklarini dusunmesemde insanlar gorsun en azindan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.