Şimdi Ara

TurkNet işkencesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yigit_dark kullanıcısına yanıt
    Paket muhteşem eşi benzeri yok, ama hizmet sıfır. Sağlık olsun, Türk Telekoma geri dönüyorum. Bir daha da çıkmam sanırım. Guzel mesajlariniz icin ve yardimci olduğunuz hepinize teşekkür ederim arkadaslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RottedoR R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden iletişime geçtik. Size isteğiniz gibi yardımcı olacağım. İyi günler.
  • Türknet en beğendiğim firmaydı fakat şu telefonda robot olayına ne zaman geçtiler o zaman işler sarpa sardı. Arıza kaydını otomatik alıyor ve bekliyoruz öylece. Eskiden saat farketmeksizin müşteri temsilcisi hemen olaya müdahele eder sorunu çözerdi. akn siz 16 mbit e geçtim, ilk 10 gün iyiydi. Şimdi 1-5 mbit arası git gel yapıyor net. Ping uçtu. HAyırlısı bakalım.
  • türknet maliyeti azaltmak için bu sisteme geçti fakat berbat etttiler. tamam bişey demioruz yapın ama geri dönüş yok dönselerde 5 sn içinde açmassan kapayıp mesaj gönderiyolar "arızanız giderilmiştir"birde tekrar ara bakalım arayabilirsen . tekrar kayıt tekrar geri dönüş .kayıt yaptığımda istediğim teknik ekibin gönderilmesi. buradada tekrardan maliyeti düşürmek, ttye bildirip masraf çıkmasın diye yan hızı düşürüyolar yada sallayıp duruyolar.eğer altyapın iyise , fiberse istediğin hızı ucuza ve kotasız alırsın ama sıkıntılı ve adslse sorun çıkıyor ve çözüme kavuşturmuyolar.ben bu hafta çıkmayı düşünüyorum . türk telekoma geçicem. telefon hattımda sorun olsa gece mesaj atsam sabah burdalar. kendi altayıpları olduğu için ben ttyi tercih edicem .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.