Şimdi Ara

Türknet İnternet Kopması 5 dakikada bir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar yaklaşık 8 aydır türknet kullanıyorum yaklaşık 1.5 hafta önce 15 16 mbiti gören internetim 5 6 7 mbitleri görmeye başladı bende destek kaydı bıraktım bunda 1 2 gün sonra internetimde kopmalar başladı 3 5 dakikada bir. Türkneti aradım canlı desteği kaldırmışlar bana sistem mesajı bir gün içerisinde dönüleceğini söyledi bir gün sonra arazınanız düzeltilmiştir diye bir mesaj geldi ama düzelen bir şey yok bunun üzerine bir teknik eleman çağırdım acaba benim kablolarımda yada modemimde bir sorun var diye baktırmak için. Eleman sorunun bende olmadığını binanın portunda benim kablonun zayıf sinyal aldığını bunun iss sorunu olduğunu söyledi. Bir haftadır 5 6 kere destek kaydı oluşturdum hala donuş yapmadılar. Ortalıkta kala kaldım sizce ne yapmalaıyım iss değiştirmeliyim yoksa başka bir çözümü varmı . Bunlarda internet hat değerleri.Türknet İnternet Kopması 5 dakikada bir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalama -- 22 Aralık 2017; 22:26:46 >







  • Kablonuzda problem var yüksek ihtimal. Ankastre sonrası sorunlar kullanıcıya ayittir yazar tüm sözleşmelerde. Size önerim ankastreden bir elektrikçi ile ölçüm yaptırmanız. Baktınız sorun kabloda yada modemde ise yenilersiniz.

    Yok sorun Türknet ilgileneceği kısımdaysa twitter , buradaki destek ve online iletişimdem destek aramayı deneyin . Arızanız ile ilgilenilmezse siz de ona göre kararlar alırsınız.
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    Üstadım zaten yazdığımı okuduysan elektrikçi çağırdım ev içi ve bina içi kabloya ve ankastreye kadar baktı bana ankastreye dışardan gelen sinyalın zayıf olduğunu söyledi.
  • kalama kullanıcısına yanıt
    Ozaman ya sana gelen hatta sıkıntı var yada dslm da sıkıntı var. Türknete port değişim talebinde bulunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    turneti ulaşamıyorum sorun burda iletişe geçsem neler diyeceğim.
  • Oim e yazı yazın gönderin olmaz sa see you 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.