Şimdi Ara

Turknet'in vaatleri balon çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 11.11.2017 Tarihinde superonline tahattütüm bitiyordu 1 ay öncesinden kayıt olmuştum Turknet'e ayın 1'inde aradılar şöyle böyle dediler hiç bir sözü yerine getirmediler forumu okuduktan sonra nekadar şikayet var görmüş oldum belgelerimi imzalayıp göndermiştim forumdaki tüm konuları okudukça açaba bizedemi böyle olur rezil oluruz ortada kalırız diye daha sonra kargo firmasını arayıp gönderdiğim belgeleri geri çektim ve nekadar doğru bir karar verdiğimi anlamış oldum şuan bulunduğum bölgede vdsl boş portu bulunmadığından dolayı banada adsl bağlayıp ortada kalıcaktım alacağım hız belirsiz olucaktı. Ttnet ile görüştükten sonra 35mb fiber aylık 150akn tvbu aylık 80 tl akn bittikten sonra hızım 16mbit düşürülen paketi satın aldım 10 gün içinde bana yeni bir vdsl portu açılacak arkadaşlar başınız ağrımasın istiyorsanız turknet şuan vaz geçin karşınızda muhattap olabileceğiniz kimse yok aradığınızda robotlar cevap veriyor belgeleri göndermedim yeni akıllarına geldi belgeleriniz ulaşmadı efendim sonunda dedim aklınız başınıza geldi arama ihtiyacı duydunuz derhal üyeliğimi iptal edin dedim ve üyeliğimi başlatmadan bitirdim Ellerine düşmeyin kurtulmak zor karşınızda muhattap olucak kimse yok.

    Bulunduğunuz ilde fiber alt yapı varsa diyer iss pahalıda olsa ttne,superonline gibi firmalara bakın karşınızda muhattap olucakbirileri sorunlarınızla ilgilenecek birileri bulmak mümkün.







  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 17:19:27 >
  • Amonyuma son derece katılmak ile birlikte eğer elinizde türknet 100 mbps 75 mbps varsa bir süre daha direnin derim. Şahsen şu an bana gelen hız 82 mbps (tabi ki sadece gündüz saatlerinde) ve download hattı olarak kullanıyorum. Diğer hat için 72 liraya 100 mbps 50 gb akn li türk telekom u düşünüyorum. Eskilerden kalma bir d smart net var onun yerine geçsin diye. (16 mbps 75 gb akn idi galiba d smart)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar türknetin kötüye gitmesi hepimizin aleyhine olur. türknet şuan bir sembol, taahhütsüz, son hız, kotasız ve fiyat gibi 4 başlıkta açık ara önde. o yüzden elbette tt ve sol tekellerinin hedefinde. geçenlerde tivitirda bile botlarla türknete hayır ttsi yaptı adamlar.
  • Daha denemeden sorun yaşayacağınızı nereden anladınız bravo...Belki de hiç sorunsuz aknsiz interneti 59,99 TL ye kullanacaktınız buradaki çoğu arkadaş gibi.Buradaki yorumlara bakan çoğu kişi tedirgin olabilir.Ben de çok taksaydım kafama şimdi TT nin kucağına düşmüştüm.Sonuçta burada bu kadar çok sorun mesajı varsa, ondan daha fazla da sorun yaşamayanlar olduğuna eminim.

    Turknet'in vaatleri balon çıktı.




  • abrooke139 kullanıcısına yanıt
    Bir atasözü var hocam Eşeğini sağlam kazığa bağla diye işimizi garantiye alalım.
  • Adamların muhasebe hesaplarını siz mi yapıyorsunuz burda arkadaşlar nasıl konu bu böyle yok o kadar kazanır bu kadar kazanır falan ne alaka :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknet iptalinden sonra ttnet bağlantı hızım.
    https://i.hizliresim.com/Oya6J3.png
    https://i.hizliresim.com/zJykQg.png



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jin_paci -- 10 Kasım 2017; 18:49:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jin_paci

    Turknet iptalinden sonra ttnet bağlantı hızım.
    https://i.hizliresim.com/Oya6J3.png
    https://i.hizliresim.com/zJykQg.png


    Ping yüksek nedense.
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Ping değişiyor hocam 10 da oluyor 50 de oluyor yeterli benim için 35mbit bağladım 50mbit geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.