Şimdi Ara

🔥🔥 TURKNET'İN GigaFiber ALTYAPI MÜJDELERİ VE GigaFiber KUTULARI HAKKINDA BULDUĞUM ŞOK GERÇEKLER 👀 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
6.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

    Yok yahu ne alakası var. Dediğim gibi işte, canlıda test yapıyorlar. Profesyonellikten uzak, sorumsuzca bir işlem. Daha önce de olmuştu benzer şey. Bu adamların ciddiyeti ve sorumluluk duygusu bu kadar işte. (O yüzden Banka-Türknet örneği verdim)

  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

    Hocam bunların ilk olayı değil ki bu. Haziran 2023'e kadar sabit fiyat sözü verip sonra kem küm edip yeni abonelereydi o dediler kapattılar konuyu. En azından o dönem binlerce şikayet yapıldı ama elde var sıfır. Acaba korunuyorlar mı, nereden buluyorlar bu cesareti bilmiyorum. TT bile bu tür sözleri yazılı olarak vermez, sözlü olarak geçirebildiğini geçirir. Aralık ayında 10 ay sabit fiyat için 3 taksitle ödeme yapın diye o dandik kampanyayı yine başlattıklarında BTK'ya ''Türknet zam psikolojisi üzerinden manipülasyon uyguluyor'' diye şikayet ettim. Cümlenin ne kadar saçma geldiğinin farkındayım ama anladınız siz. 🔥🔥 TURKNET'İN GigaFiber ALTYAPI MÜJDELERİ VE GigaFiber KUTULARI HAKKINDA BULDUĞUM ŞOK GERÇEKLER 👀 


    Cevap olarak zam konusu şu an gündemde değil dediler kapattılar şikayeti. Bu olayın üzerinden 3 hafta sonra zam yapıldı. Müşterisine bildiğiniz psikolojik algı yapan bir firmadan bahsediyoruz. Ben kurtuldum şükürler olsun.





  • Şuan taşıma altyapı sorgulama aşamasında bende de gösteriyor, umarım doğrudur. 50 - 100 mt alt caddemizde gigafiber var Gaziosmanpaşaya bağlı, biz sınırda eyüpe bağlıyız. Yeşilpınar / Eyüp / İstanbul



    🔥🔥 TURKNET'İN GigaFiber ALTYAPI MÜJDELERİ VE GigaFiber KUTULARI HAKKINDA BULDUĞUM ŞOK GERÇEKLER 👀



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 6 Şubat 2023; 23:19:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Banada aynısı oldu bu yazı çıktı 1 haftadır habire çıkıyordu yazdım turknete aktiviye gecilmiş mahalleniz dedi ama herhangi bir çalışma en ufak dahi yok sorunca bunu dediler dün de sordum bilgi veremiyoruz dedi ben anlamadım çok değişik yardımcı olamayacak iseler neden turknet destek ekibi varki izmir gaziemir dokuz eylul mahallesi 354.sk no 6


    🔥🔥 TURKNET'İN GigaFiber ALTYAPI MÜJDELERİ VE GigaFiber KUTULARI HAKKINDA BULDUĞUM ŞOK GERÇEKLER 👀
    🔥🔥 TURKNET'İN GigaFiber ALTYAPI MÜJDELERİ VE GigaFiber KUTULARI HAKKINDA BULDUĞUM ŞOK GERÇEKLER 👀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bunyamın2342 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi anlıyorum ancak gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum.
  • Reklamlar ip bazlı, reklamlar karşıma tebrikler gigafiber bölgesindesiniz şeklinde çıkıyor ancak bölgede değilim, hatta bölgeye yürüme mesafesi 80km uzağım. Fiber aktivasyon konusunda Superonline kadar hızlısını görmedim, 10. ayda bölgemde çektiklerini gördüm, yaklaşık 2 hafta içerisinde gördüğüm yerde aktivasyon yapılmıştı (Alt yapı sorgulamadan kontrol ettim, orada oturan birebir tanıdığım yok)

  • 🔥🔥 TURKNET'İN GigaFiber ALTYAPI MÜJDELERİ VE GigaFiber KUTULARI HAKKINDA BULDUĞUM ŞOK GERÇEKLER 👀



    Buda benden olsun binada gigafiber kutusu falan yok sorgulayınca bu çıkıyor.


    Türknet kurumsallığı şahane :-)

  • 6 aydır binada kutu var ama altyapı yok hocam. Sürekli birkaç hafta içinde aktif olacak, rahat olun deyip oyalama taktiklerini sürdürüyorlar. Bence kendileri bile haberdar değiller yaptıkları işten. Müşteri çekip müşteriyi tutmak için oyaladıklarını düşünüyorum. Geçen kişi de elbet bir şekilde gelecek diyor sonuç olarak ve kaç ay boyunca bunlara muhtaç kalıyor.


    Benim kendilerine tanıdığım son 2 ay var. 2 ay içinde gelmezse x bir firmaya geçip tüm binada soranlara da önermeyeceğim bu şirketi. Her şey hız değil, önce doğru ve dürüst hizmet vermelisiniz.

  • Soujeusperdu0 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, konu linki ile birlikte açık adresinizi ve aboneliğiniz varsa müşteri numaranızı PM üzerinden gönderir misiniz?
  • 🔥🔥 TURKNET'İN GigaFiber ALTYAPI MÜJDELERİ VE GigaFiber KUTULARI HAKKINDA BULDUĞUM ŞOK GERÇEKLER 👀

    06 Ocak 2023 günü bana gelen e-postada bu yazıyı gördükten sonra altyapı kontrolü yaptım, 6-8 hafta içerisinde adresime gigafiber verileceği yazıyordu. Dün yine altyapı kontrolünde aynı sonucu görünce abone olmak için turknetin sitesinde işlemleri başlattım, ancak tamamlamadım. Bir süre sonra mh den arandım, abonelik işleminin yarım kaldığını istersen yardımcı olabileceklerini söylediler. Bende bakşka bir iss aboneliğim olduğunu, gigafiberin sitede yazıldığı gibi 6-8 hafta içerisinde gelip gelmeyeceğini sordum, mh yetkilisi kesin olarak geleceğini söyledi. Ancak diğer iss' den türknete dsl aboeneliğine geçmem gerektiğini, kendi abonelerine daha hızlı gigafiber geldiğini söyledi. Ben üstüne basa basa sordum, 6-8 haftalık sürenin kesin bir süre mi olduğunu, mh yetkilisi kesin bu süre içerisinde gigafiberin adresime geleceğini söyledi. Hatta ben eve kadar mı fiber kablo çekileceğini sordum, evet ekiplerinin eve kadar fiber kablo çektiğini söyledi. Şimdi mh yetkilisine inanıp 75 lik hıza 100TL verdiğim aboneliğimi turknete geçirip iki ay toplamda 500TL ödeyip birde iki ayın sonunda gelmeyen gf için kime ne diye şikayet edebilirim. Bunu deneyecek cesareti ve çelik gibi siniri kendimde bulamıyorum doğrusu.





  • trtunc kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı sorgulama sayfasında ara ara çalışma yapıldığı zaman bu şekilde süre bilgisi gelebiliyor. Konu linki ile birlikte açık adresinizi PM üzerinden gönderir misiniz? Proje ekibimizden bilgi alarak sizinle paylaşırım.
  • Sacrific3 S kullanıcısına yanıt

    Merhaba, reklamlar IP bazlı falan değildi.


    Aşağıdaki ekran görüntüleri 5 Şubat'ta kaydedilmiş, gerekli yerlere bildirilmişti.


    Aynı IP adresinden hiçbir bilgi verilmeden, sıfır çerez bilgisiyle çıkan farklı sonuçlar.


    Solda masaüstü sürümü, sağda mobil sürümü. (Firefox'un Responsive Design modunda mobil useragent seçildiğinde böyle oluştu.)


    Yaşadığımız afetten dolayı bu konu gündemden düştü. Yeri gelince hukuki süreç işleyecek.


    Şu an kontrol ettiğimde bu sistemi durdurmuşlar. Bu konuya dikkat çekmemiz etkili olmuş mudur bilemem.


    TurkNet veya başka bir firma, kim olursa olsun böyle işlere kalkışırsa birlik olup tepkimizi göstermeliyiz.



    🔥🔥 TURKNET'İN GigaFiber ALTYAPI MÜJDELERİ VE GigaFiber KUTULARI HAKKINDA BULDUĞUM ŞOK GERÇEKLER 👀




  • 🔥🔥 TURKNET'İN GigaFiber ALTYAPI MÜJDELERİ VE GigaFiber KUTULARI HAKKINDA BULDUĞUM ŞOK GERÇEKLER 👀en.wikipedia.org
    Dark pattern - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Dark_pattern
  • terminathor kullanıcısına yanıt

    bende türknetin bu umursamaz işinize gelirse tavırları ile kendi ayağına sıkıp batacağını düşünüyorum

  • siz birde türknetin kendi forumundaki alperen atıcı isimli moderatörün tavırlarına bakın hele


    adam kendini sıkıyönetim komutanı sanıyor türkneti eleştiren hiçbir mesajı onaylayıp yayınlatmıyor forumda bolbol türkneti pohpohlamanız lazım herhangi bir şekilde türknetle ilgili şikayet veya eleştiri olduğu zaman paşamın sansürüne takılıyorsunuz mesajınız onaylanmıyor ve yayınlanamıyor.

  • mahmutuslu kullanıcısına yanıt

    Adam kendini dünyayı yönetiyor sanıyor firma eleştiri gelince hemen geri silerler yazıları eleştirileri kabul edemiyorsanız ne anlamı var firma kurmanızın

  • SupervisorFatih kullanıcısına yanıt

    işin ilginç yanı misal bu forumdaki gibi direk olarak yazıp gönderemiyoruz mesajı


    mesajı yazınca önce paşamın onayına gidiyor mesajı beğenirse forumda yayınlanıyor beğenmezse yayınlanmıyor


    12 eylül dönemi sansür kurulu gibi

  • mahmutuslu kullanıcısına yanıt

    Çok egolu firmalar her zaman iflasa gitmeye gitmiştir inşallah bu firmada kullanıcıları çok bekletmeden gigafiberi yaygınlaştırıp forum yöneticileri üzerindede kendine çeki düzen verir

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.