Şimdi Ara

Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
13
Favori
40.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
444 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar inanin bunu yazmayi beklemezdim.

    Yeni tasindigimiz adreste (Innovia 2) Türk.netin kendisine ait fiber interneti sundugunu site girisine yapistirilan reklam panosunda görmem üzerine fiber müsteri hizmetlerine telefon açtim.

    Telefonda beni güleryüzlü, nazik ve ilgili bir çalisan karsiladi. Adresimi verdigimde bana dünyanin en iyi internetine sahip olabilecegimi söyledi. Hizi soylerken ses tonu degisiyordu. 1000mbit hiz alabilirsiniz diyordu. Ne bin mi dedim, evet yanlis duymadiniz 1000mbit dedi.

    Su dunyadan 1000mbps internet kullanmadan göçüp gidecek miyim lan dedim kendime, önce dedim 200mbps tarifenizi baglayin sonra 1000 yapicam. Hatta bugün baglantiya gelirlerken demeyi planladim siz 1000 verin diye.

    Bugün baglantiya geleceklerini soylediler ben de bir yandan ev boyaniyor ona bakarim bir yandan internetin hizina bakarim diye apar topar gittim eve. Gelince haber verdim geldiler, yüzlerinde bir siritma ve ellerinde zyxel VDSL MODEM ILE.

    VDSL.

    YANLIS OKUMADINIZ.

    VDSL MODEM.

    Önce salaga yattim dedim fiber modem getirdiniz di mi?

    Evet dediler.

    Sonra uzerinde yazan vdsl yazisini gosterdim, yok yok fiber baglaniyor size dediler. Kaç hiz alacagim diye sordum.

    100mbit.

    Baglantiyi yaptiklari yere baktim, bakir telefon hatti. Hemen yaninda cat6 sallanirken tenezzül bile etmeyip bana 1000mbps sözü verip, 150mbps upload sözü verip bakir kablodan vdsl vermeye kalktilar arkadaslar.

    Hadi dedim 100mbit ile 50 upload veriyorlar, yine baglatayim ne olacak.

    Bu sefer de demezler mi ilk baglanirken 4mbit upload alacaksiniz.

    50 upload görmeden imza atmayacagimi söyledim.

    Bu sefer müdürünü aradi. Konusuyor diyor musteri 50mbit upload görmeden onay vermeyecek. Biz innovia 2'de 3 yere daha gittik hepsi 4 upload diye agzindan kaçirdi lafi. Bu sefer müdürü müdür nedir benimle görüsmek istedi. Telefonu uzattilar ama artik nasil sinirlenmisim. Diyorum kardesim nerde 150 upload, nerde 4.

    Bu sefer klasik türknet yalanlarina basladilar yok efendim bölgenizde çalisma yapiliyor en kisa sürede alacaksiniz falan fistan.

    50 upload almadan kabul etmeyecegimi soyledim cunku sitelerinde vaat edilen 100mbit fiber paketinin karsiligi bu.

    Bu sefer de demez mi efendim yogun saatlerde 15-20'ye düsebilir.

    Yeni evimin ilk misafirlerini de bu cümlenin sonunda fiber hiziyla kapi disari ettim.

    Kisacasi arkadaslar, Türknetin kendi fiber altyapisi, o 1000mbps tarifeler falan var ya? Onlar da yalanmis, yaptiklari her sey gibi onda da insanlari kandirmaya çalistilar.

    Dipnot: Hiçbir belgeye imza atmadim. Zaten evde kalem yoktu. Bunun üzerine gelen sms'i hepinize paylasiyorum.

    Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR)

    Yani imza bile atmadigim bir hizmet için imzali dilekçe istiyorlar. Utanmadan fatura da kesebilirler, her seyi beklerim.

    Türknet kullanan kim var ise arkadaslar sözüm size, bu firmayi salin gitsin. Alayi yalanci.

    Tenezzül etmedikleri cat6 kabloyu sordum superonline fibermis. Hazir 20 upoad vermeye basladiklari vakit güzel zamanlama oldu.

    Edit 1: Ek olarak şunu belirtmek istiyorum. Vaatlerinden biri de kendi altyapılarına ait fiber müşterilerinden olacağım için 7 gün 24 saat ulaşabileceğim müşteri danışmanları idi.

    Sırf test etmek için daha bağlantı yapılmadan dün 200 yerine 1000mbps isteyeceğimi bildirmek için gece 2'de ulaştım.

    Sonuç tahmin ettiğiniz gibi. Kimseye ulaşamadım. Ha fark var mıydı vardı. Şunu tuşlayın bunu tuşlayın muhabbeti yerine siz arar aramaz sizi müşteri hizmetlerine bağlayacaklarını söylüyorlar. Sonra 30 dakika bekleme müziği dinledim ve telefonu kapattım.

    İlgi yok, alaka yok. Kendi sözde fiber altyapılarının müşterilerine bile muamele aynı.

    Özel mesajdan da ilettim buradan da iletiyorum.

    HODRİ MEYDAN!

    Eğer gerçekten sitede vaat edildiği gibi 1000mbps alabiliyorsam getirin en az üç yıl kullanacağım. Sözüm benim taahhütümdür bozarsam da şerefsizim.

    Buyrun adresimden çıkan sonuç:

    Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR)

    Getirin 1000mbps, alacam. Getiremezsiniz değil mi? Hepsi pazarlama kandırmacası.

    Edit 2 (10.04.2020)

    Arkadaşlar az önce fiber satış biriminden Nazlı hanım beni aradı. Sıfırdan satış sunumu yaptı. Her şeyi teyit ettirdim ve 1000mbit istediğimi tekrardan ilettim. Mail adresi sözleşme vs. muhabbetine geldiğinde sunumu durdurup bu görüşmenin birebir aynısını 2 gün önce yaptığımı söyledim. Dün çalışanların gelip bana bakır hatla VDSL kurmaya kalkıştıklarını ilettim. Söylediklerime, anlattıklarıma inanamadı ve şok oldu kadın. En azından ses tonu bunu anlatıyordu bana. Söylediklerimin mümkün olamayacağını, adresimde fiber altyapısının kesinlikle mevcut olduğunu söyledi. Birkaç kez hatta bekletti ve bu konu ile alakalı bana en geç 30 dakika sonra dönüş yapacağını ileterek görüşmeyi bitirdi.

    Şu vakitten sonra mutlu sona ulaşacağıma hiçbir şekilde inanmamakla beraber, alacakları her aksiyonu ve ilettikleri her bilgiyi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

    Edit 3

    En geç 30 dakikada dönüş yapacaklarını bana ileteli 43 dakika oldu. Türknet kendisinden beklediğim gibi davranmaya devam ediyor.

    Edit 4

    Konu ile alakalı üst düzey yöneticiler konumuza bizzat cevap yazarak yaşadığım olayla alakalı bir çok konuyu açığa kavuşturdu. Tüm hatalarını kabul ettiler (Buna cidden şaşırdım, normalde toz kondurmayan "Sorun bende değil sende" olan bir firma biliyorsunuz).

    Anladığım şu, bulunduğum adreste Türk Telekomdan tamamen bağımsız olan, Türknet'in tamamen kendilerine ait olan fakat VDSL olan bir internet sunuyor olmaları. Yani Türk Telekom'un Tip 7 kabinlerine değil, dairemi tamamen kendilerine ait olan bir ankastre kabinine bağlıyorlar. Ben kendilerine açık teklifimde bulundum, yüksek hızlar denemek isterlerse memnuniyetle test etmek için parçası olabileceğime dair. Kendileri de bu tarz bir çalışma yapmayı planladıklarında beni dahil edecekleri sözünü bizzat verdiler.

    Evet şu an 1000mbps fiber hizmeti alamayacağım çünkü adresimde eve kadar gelen bir fiber yok, bu hatanın farkındalar ve kabul ettiler fakat 100mbps download, 50mbps upload olarak sunacakları tamamen kendilerine ait olan, Türk Telekom'a suç atmalarının imkanı veya ihtimalinin olmadığı şekilde nasıl hizmet verdiklerini görmek istiyorum. Bu sebeple tekrar kuruluma gelecekler.

    Diyeceksiniz ki niye bunca şeyden sonra böyle bir aksiyona girdim? Sebebi daha önce kimsede duymadığım bu tarzda hizmetleri her zaman merak edişim, deneyimleme isteğim. Zamanında çıkan sınırsız hız limitsiz Superbox'ın da ilk abonelerinden sayılırım. Yaşadığım sıra dışı bir durum olursa da yine sizlerle paylaşırım.

    Edit 5 04.05.2020
    Bugün gelişme var arkadaşlar. Saha ekibinden Turan bey geldi (Umarım adını doğru hatırlıyorumdur :D) baya bilgiliydi. Yanında Zyxel'in G.fast destekli bir modemini getirdi. VDSL2'nin bir üstü olan protokol. Binanın bodrum katındaki hatların olduğu bölgeye de siyah renkli G.fast destekli bir cihaz getirdi. Test amaçlı olarak getirdi şimdilik hat değerlerine vs. bakmak için.

    Şunu rahatlıkla söyleyebilirim, eğer bakırdan kurtuluşumuz yok ise Türkiye'deki internetin geleceğini gördüm diyebilirim. 20 kattayım daha önce okumuşsunuzdur. Kablo kalitesi de oldukça kötü onu da eklemek isterim. Öyle CAT6 telefon kablosu falan yok baya diyafon teli. Modemde şu değerleri gördüm:

    Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR)

    Milyon tane kalite kaybına sebep olacak etkenden sonra modemin buluştuğu hız 260mbps download, 30mbps upload.

    Bununla da kalmadık, aşağıya indik ve modemi direk cihaza bağladık kısa bir kablo ile. O şekilde modemi buluşturduğumuzda 850mbps download, 130mbps upload hızlarına ulaştı modem. Sinan bey daha önce bakırdan bu tarz hızları alabileceğimi söylediğinde inanmamıştım ama bu sefer tükürdüğümü yalayacağım. Muhteşem hızlar. G.fast cihazıyla VDSL2 formatında bağlantı yaptığımda ise 122mbps download, 51mbps upload hızlarında buluştu modem.

    Sadece test yapmakla kalmadı sağolsun, hattı iyileştirmek adına yapılabilecek her şeyi yaptı. Türknet'in kendi portları arasından daha fazla hız verecek bir port buldu ona geçişimi yaptı. Sigorta bölümü vardı evde, kapağını kaldırdığımızda orada bir reglet mevcuttu. Paralel hat çekilmiş her odaya. Onların hepsini iptal ettik. Regleti de daha iyi buluşsun diye hem aşağıda hem yukarıda daha iyi bir şekilde çaktı.

    Sonuç olarak şu anda 60mbps download, 30mbps upload alıyorum. Hala interleaved modda ve pingler yüksek ama bu yeni cihazı yerleştirmek için hemen harekete geçeceklerini söylediler. Ben alabileceğim hızları gördüm, o yüzden şu anda sadece heyecanla bekliyorum. Ne kadar kötü başladıysak o kadar bir mutlu sonla bitecek gibi görünüyor maceram!

    Güncelleme Eylül 2020: Maalesef bu tarihe kadar aldığım hızda hiçbir gelişme olmadı, üstüne üstlük interleaved modun verdiği yüksek ping sebebiyle oyunlarda her zaman dezavantajdayım. Siteden baktığımda HALA bulunduğum bölgede gigabit fiber alabileceğim iddia ediliyor.

    Güncelleme: Profilimi fast moda çevirdiler, pingim düştü. 70/30 kullanıyorum. Ping düştüğü için bir çok sorun ortadan kalktı. Şu an alabileceğimin en iyisi. Diğer firmalarda evet fiber mevcut ama kablo çekmek gibi sıkıntılı bir durum söz konusu (ev içi ethernet anlamında). Wi-Fi kullanmıyorum.

    Şu an halimden memnunum. Umarım hizmette başka bir problem çıkmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremimo -- 22 Eylül 2020; 18:31:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba,

    Anladığım kadarıyla bir hatalar ve yanlış anlamalar zinciriyle devam ediyor bu başlık. İşin en sonunda şirket içinde son yetkilisi olarak toparlayayım.

    Biz pilot olarak kendi altyapımızdan gigabit hızında fiberi çeşitli yerlerde vermeye başladık. Bu yerlerde aynı zamanda 100 ve 200 mbit hızlarında hizmet de veriyoruz. Henüz az yerde var. Bu yüzden de reklamını, tanıtımını yapmıyoruz. Bu pilot bölgelerde genellikle eve kadar fiber kullanıyoruz, ama yerine göre başka kullandığımız teknolojiler de var (binaya kadar fiber--FTTB gibi).

    Innovia 2'de uzun süredir aslında FTTC olarak hizmet veriyoruz fiber için. Yani ilk fiber yaptığımız yerlerden bir tanesi Innovia 2. FTTC teknolojisinde bizim fiber Innovia'nın içindeki dağıtım dolaplarına kadar geliyor, oradan dairelere bakırla devam ediyor (yani Innovia içinde dairelere kadar fiber yok). Bu yüzden de evlere koyduğumuz modemler VDSL modemler. Bu modemlerle ve teknolojiyle 100 mbit download, 50 mbit upload almak mümkün. Fakat kablolama mesafesi yüzünden bazı uzak dairelerde bu hızlar 80'e 30-40'a kadar düşüyor. Innovia yönetimiyle görüşmelerimiz sürüyor. İleride bir zamanda belki buradaki teknolojiye de geliştirip, bakır üzerinden başka modemler ve kartlarla gigabit hizmet verebileceğiz (yine her daireye değil, mesafe sorun). Bunu şu anda yaptığımız yerler var.

    Şimdi bizim TurkNet olarak hatalarımıza gelelim:
    1. Normalde Innovia sitemde 100 mbit fiber diye görülüyor olmalı. Ama bir yanlışlık sonucu gigabit görünüyor. Düzeltiyoruz.
    2. Zaten arkadaşlar da sorunu gördüklerinde sizi arayıp durumu düzeltmişler, ama anladığım kadarıyla size anlatırken yanlış bir beklenti oluşturmamak için 100'e 50 ama mesafeden dolayı performans değişebilir demişler. Bence doğru yapmışlar ama nasıl yanlış anlaşılmaya açık olduğunu da görüyorum. Tam bilgi şu: Innovia için verdiğimiz paketin hız tanımı 100'e 50. Genellikle bu performansı verebiliyoruz, uzak dairelerde veremediğimiz oluyor. Ancak başladıktan sonra görmek mümkün.
    3. İptal etmek istediğinizde imza atmadıysanız tekrar imzayla iptal etmenize gerek yok. Ama imza attıysanız yasalar gereği imza almak zorundayız (bunun daha kolay olması için uzun süredir biz de mücadele veriyoruz, umarız yakın zamanda iptal etmek çok daha kolay olacak). Sizden neden imza istediğimize bakıyoruz. İmza atmadıysanız böyle bir şey istememize gerek yok. Nerede sorun olmuş bakıyoruz.
    4. Tekrar aranıp sunum yapma işini anlamadım. Onun da neden olduğuna bakıyoruz. Normalde yarım kalan abonelik işlemlerinde yaptığımız bir şey sadece.

    7/24 canlı telefon desteğine gelince: tüm fiber müşterilerimize 7/24 canlı telefon desteği sunuyoruz. 09:00 - 00:00 arası fiber dedike ekipler, geri kalan saatlerde nöbetçi çağrı merkezi çalışanları bu telefonlara cevap veriyorlar. Sizin ulaşamama sebebiniz fiber müşterimiz olmamanız.

    Özetle: Bu ülkede şimdiye kadar eşi benzeri görülmemiş bir fiber hizmeti için çalışmalarımız devam ediyor. Pilotlar denemeler yapıyoruz. Sizi biraz erken heyecanlandırmışız, kusura bakmayın. Teorik olarak 100'e 50 alabilmeniz lazım Innovia 2'de. Ama anladığım kadarıyla Innovia'daki fiber hizmetimiz henüz sizin beklentilerinizi karşılayacak seviyede değil. Umarım yakın zamanda sizin beklentileriniz karşılayacak seviyeye gelir. O zaman tekrar sizi aramızda görmek isteriz.
    Öncelikle bu sekilde bir cevabi hiçbir müsterinizin sikayetinde görmedigim için yasadigim soku mazur görün. Simdi nasil bunu çözecegimize gelelim.

    Çalismalarimiz devam ediyor lafi kabul edilebilir bir durum degil. Siz bu pilot hizmete basladiginiz günden beri durum bu ve ben bunu kamuoyuna gösterene kadar hiçbir aksiyon almadiniz. Bizzat aksiyon almadiginiz sürece su ana kadar yasattiklarinizi hesaba katarsak yine hiçbir sey yapilmayacak.

    Sizi bununla alakali bizzat ilgilenmeye davet ediyorum ve oturdugum daireyi pilot olarak aday gösteriyorum.

    Dairemize kadar gelen CAT6 mevcuttur. Bu kabloyu kullanarak evimize FTTB araciligiyla bu interneti sunmaniz tarafinizca çok az masrafli bir süreç olacaktir. Site yönetimiyle konusacaksaniz malik olarak ben de eslik edebilirim. Yeter ki bana en basta sözü verilen internet hizmetini almam saglansin.

    Bu konuda ben sirf bunun yapilabildigini göstermek için dahi olsa gereken adimlari atmaya hazirim.

    Siz de hazirsaniz sisteminizde bana ulasmak için ihtiyaç duyacaginiz bütün bilgiler mevcuttur.

    Gelismeleri de yine burada paylasacagim.

    Yeter ki "Öyle gözükmemesi gerekiyordu" diyerek olayi kapatmaya çalismayin.


    Şaşırdık mı arkadaşlar? Adıma, soyadıma, GSM numarama ne gerek var? Ben bu yalanlarınızı yaşandığı şekilde kamuoyuna sunuyorum. Verdim bilgilerimi vermesine, ama attığınız her mesajdan, ilettiğiniz her açıklamadan bu konuyu okuyanların da haberi olacak. Ya tahminimdeki gibi kendinizi yine rezil edeceksiniz ki bu çok yüksek bir ihtimal, ya da hakkaten sözünüzde durup ilk aradığımda vaat ettiğiniz 1000mbps bağlantıyı evime kuracaksınız.
  • Büyük ihtimalle size önce (TT) xDSL hattı bağlayacaklardı.
    Muhtemelen binanızdaki fiber çalışmaları bitmedi. Bu firma gün geçtikçe kendini aşıyor.
    Şebeke kurmadıysan satma abonelik..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oo yakınmıssın bana bi cayını icmeye gelirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volcy123

    oo yakınmıssın bana bi cayını icmeye gelirim
    Çayla demligi getir ocak var, internet yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen dilekçe gönder, fatura falan çıkarırlar.
  • Hocam sonuc aslında beklediğimiz gibi olmuş :D
  • Ek olarak şunu belirtmek istiyorum. Vaatlerinden biri de kendi altyapılarına ait fiber müşterilerinden olacağım için 7 gün 24 saat ulaşabileceğim müşteri danışmanları idi.

    Sırf test etmek için daha bağlantı yapılmadan dün 200 yerine 1000mbps isteyeceğimi bildirmek için gece 2'de ulaştım.

    Sonuç tahmin ettiğiniz gibi. Kimseye ulaşamadım. Ha fark var mıydı vardı. Şunu tuşlayın bunu tuşlayın muhabbeti yerine siz arar aramaz sizi müşteri hizmetlerine bağlayacaklarını söylüyorlar. Sonra 30 dakika bekleme müziği dinledim ve telefonu kapattım.

    İlgi yok, alaka yok. Kendi sözde fiber altyapılarının müşterilerine bile muamele aynı.

    Özel mesajdan da ilettim buradan da iletiyorum.

    HODRİ MEYDAN!

    Eğer gerçekten sitede vaat edildiği gibi 1000mbps alabiliyorsam getirin en az üç yıl kullanacağım. Sözüm benim taahhütümdür bozarsam da şerefsizim.

    Buyrun adresimden çıkan sonuç:

    Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR)

    Getirin 1000mbps, alacam. Getiremezsiniz değil mi? Hepsi pazarlama kandırmacası.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1393

    sen dilekçe gönder, fatura falan çıkarırlar.
    Yok hocam göndermeyeceğim dilekçe falan. Altına imzamı dahi atmadığım bir hizmet için bana fatura çıkartırlarsa direk avukatımız aracılığı ile maddi manevi tazminat davası açacağım. Burunlarından getireceğim dilenecekleri parayı.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Kötü bir deneyim olmuş.

    Anladığım kadarıyla size önce telekom üzerinden internet verip, daha sonrasında Türknet fiber çalışması bitince oradan hizmet vereceklerdi. Yani bu tahminim tabi. @TurknetDestek bilgi verir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    Öncelikle geçmiş olsun. Kötü bir deneyim olmuş.

    Anladığım kadarıyla size önce telekom üzerinden internet verip, daha sonrasında Türknet fiber çalışması bitince oradan hizmet vereceklerdi. Yani bu tahminim tabi. @TurknetDestek bilgi verir misiniz?
    Teşekkür ederim hocam. İnan sırf bağlantıyı sağlasınlar eşyalar taşınırken evin interneti hazır olsun diye Bağcılar'dan Esenyurt'a yol teptim. Tek amacım o bağlantının yapılmasıydı. Ülkenin imkanları ortada, imkan dışında bir hizmet teklif ediliyorsa onun aslında adı üzerinde imkan dışı olduğunu, kandırmaca olduğunu bu vesileyle öğrenmiş oldum.

    Şirket ve kurumsal hat harici, bireysel olarak evinde şu 1000mbps interneti kullanan bir kişi dahi var mı acaba bu forumda? Jahrein hariç, o da kurumsala giriyor sponsorluk anlaşması sebebiyle.




  • Hocam yazdığınız için teşekkürler,ınnovia'da oturan akrabamı turknete geçirecektim.hiç gerek yokmuş devam etsin superonline'a.Hepsi pazarlama stratejisiymiş meğer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkkkkan

    Hocam yazdığınız için teşekkürler,ınnovia'da oturan akrabamı turknete geçirecektim.hiç gerek yokmuş devam etsin superonline'a.Hepsi pazarlama stratejisiymiş meğer.
    Rica ederim hocam. Superonline fiber kullanıyor akrabanız tahminimce. Sakın değiştirmesin. Superonline bu aralar herkesi şaşırtacak adımlar atıyor forumu takip ediyorsanız görmüşsünüzdür fiber müşterileri şu anda 20mbit upload kullanıyor. Normalde Türknet'ten daima uzak durup çevremde düşünen arkadaşlarımı anında vazgeçiririm. Zamanında acısını çok çektim çünkü başkaları çekmesin. 1000mbps gibi iddialı bir teklifi telefon açtığımda bana bizzat sunmaları sebebiyle onlara SON bir şans vermek adına başvurmuştum.

    Harcadığım zamana ve yol parasına yazıkmış.




  • Utanmaz, arlanmaz yüzsüzler.
    Ruh sağlığınız için türknetten uzak durun.
  • keremimo kullanıcısına yanıt
    Yarın mesai saatleri içerisinde @TürknetDestek mesaj yazacaktır, bakalım ne diyecekler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    Yarın mesai saatleri içerisinde @TürknetDestek mesaj yazacaktır, bakalım ne diyecekler.
    klasik kopyala-yapıştır ile cevaplarlar;)
  • YellowBase kullanıcısına yanıt
    Bekleyelim bakalım merak ettim.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Ben de kopyala-yapıştır cevap bekliyorum bizzat. Beni şaşırtırlarsa bu bir ilk olacaktır.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    oim'e ticket açın ben takip edeceğim diyecek. sonra 2-3 ay sürünecek konu hocam olacağı bu. Yaşanmışla sabittir.
  • @keremimo
    Bakalım.

    @turuncu_

    Anladım hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 9 Nisan 2020; 23:25:11 >
  • Türknet'in 1000mbps Fiberine Basvurdum (GELİŞME VAR)

    Şaşırdık mı arkadaşlar? Adıma, soyadıma, GSM numarama ne gerek var? Ben bu yalanlarınızı yaşandığı şekilde kamuoyuna sunuyorum. Verdim bilgilerimi vermesine, ama attığınız her mesajdan, ilettiğiniz her açıklamadan bu konuyu okuyanların da haberi olacak. Ya tahminimdeki gibi kendinizi yine rezil edeceksiniz ki bu çok yüksek bir ihtimal, ya da hakkaten sözünüzde durup ilk aradığımda vaat ettiğiniz 1000mbps bağlantıyı evime kuracaksınız.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.