Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber İstanbul'da hangi ilçelerce var? (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Fortis07 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.879
Cevap
21
Favori
115.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    gaziosmanpaşa; karlıtepe mah. sayayolu sk. No:33/16 artık bu yıl o yıl olsun planlamaya alın lütfen

  • alpben A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor.https://turk.net/gigafiber-istiyorum üzerinden talebinizi iletebilirsiniz
  • Ruh sağlığınız için TürkNetten uzak durunuz.
    25 gündür telefon sorunu çözemediler. Koskoca bir firma Elimizde modem yok diyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    Telefon destekli modem stoklara geldiği zaman net uzmanımız öncelikli olarak işlem sağlayacak.
  • Merhaba. En son bir sene önce çalışma devam ediyor demişsiniz. İstanbul / Gazi Mahallesindeki son durum nedir? Mahallenin sınırına gelmişsiniz zaten, komşu mahallelerde var. Altyapı tamamlanırsa geçecek en az 10 bina var ancak talep göndermekle uğraşmıyorlar. Bilgi verirseniz sevinirim.

  • Guest-34CEA14D9 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çalışmalar mahalle genelinde yapılmaktadır. Site üzerinden iletilen her talep proje ekiplerimiz tarafından değerlendiriliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre süreç başlatılmaktadır.
  • Merhaba, 2.5 ay önce gigafiber kutusu binaya montaj edildi fakat kurulum yapılmadı hala bekliyoruz biraz çalışmalarınızı hızlandırabilir misiniz.


    Bölge: İstanbul/Esenler/Oruç Reis Mahallesi


    @TurkNetDestek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodolphuS -- 13 Mart 2023; 13:27:51 >
  • rodolphuS kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tam adresi PM üzerinden konu linki ile paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Gigafiber başvurusu için kişisel verilerin paylaşılması izni neden gerekli? 2020 yılından beri TurkNetin verilerimi sattığı dolandırıcılar tarafından "devlet destekli" "Türk Telekom altyapılı" internet altyapısı veya Digiturk aboneliği satılmaya çalışılıyorum. Kişisel verilerin işlenmesi metniniz ise hala gördüğüm en geniş izin metinlerinden. Bu izni vermem ile beni bile birilerine satmayacağınızdan emin olamıyorum. Bu şartlar altında ya benim gibi dolandırıcıların eline düşürdüğünüz müşterilerinizin Gigafiber başvurusu yapmasını istemiyorsunuz, ya da sattığınız müşteri verileri benim size ödediğim internet ücretinden daha çok gelir kazandırıyor, benim sizden hizmet almamı istemiyorsunuz. Acaba durumun sebebi hangisi?

  • zephyri Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba, TurkNet Gigafiber talep sayfasında hizmetimizden faydalanmak isteyen ve talep bırakan ziyaretçilerimizi talepleri sonrasında bölgelerindeki gelişmelerden haberdar edebilmek; TurkNet'i takip eden internet kullanıcılarına ise ürün ve hizmetlerimize yönelik detaylı bilgi verebilmek için iletişim izinlerini alıyoruz. Kullanıcılarımızın taleplerine yönelik gelişmeleri onlarla an be an paylaşabilmek bizim için çok önemli. Dünya standartlarında bir internet hizmeti sunmak, her adımımızda hizmetimizi iyileştirmek için durmadan çalışıyoruz. Kişisel verilerinizi korumak ve sadece daha iyi bir hizmet alabilmeniz adına son derece tedbirli davrandığımızı, aksi durumlar için de gerekli her türlü önlemi aldığımızı belirtmek isteriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 14 Mart 2023; 14:36:7 >
  • merhaba;


    yunus emre mahallesi 1398/2 sokak şht. murat celep cd. ile bitişik bir sokak, aynı bina için 2, 3 daire talebi var, çevre apartmanlarda da 70mbit internet parasına 1gbit e geçecek çok daire var, fiber T7 kabinler evime 20mt ve bu dolaplardan eve fiber çekilmesi ile 1gbit internet sağlanamaz mı? Yani aslında bu işlem kısa sürede halledilemez mi?

  • hakopol H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber süreçleri altyapının uygunluğuna göre ve taleplere göre projeye dahil olmaktadır. Dilerseniz sayfamzıdan adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz değerlendirme yaparak projeye dahil etmesi durumunda size bilgilendirme yapılacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    merhaba Piripaşa mahallesi iç bostan sokağa Fiber için alt yapı ve büyük Kasalar konuluyor şu anda mahallemize .Çalışan 1.5 aya gelir dedi.Şimdi nerden başvurabiliriz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mgunsiray kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mevcut aboneliğiniz varsa OİM üzerinden dönüşüm kaydı oluşturabilirsiniz. Aboneliğiniz yoksa Gigafiber aktivasyonu tamamlandıktan sonra sitemiz üzerinden başvuru yapabilirsiniz.
  • Merhaba, Firmanız yetkililerinize sordum, Bakırköy'ün bizim oturduğumuz kısmında fiber için alt yapınız yokmuş, halen kullanmakta olduğum turksatın alt yapısını kullanıyormuşsunuz ve 100 megabite kadar hızda internet sağlayabileceğinizi söylüyorsunuz. Perki ama bu durumda neden size geçeyim ki ben? Zaten internetten çok sık ve uzun süreler yaşadığım kopmalar, turksatın altyapısından kaynaklanıyorsa ve siz de aynı altyapıyı kullanıyorsanız, sizin farkınız ne olacak benim açımdan? Wi Fi 6 lı bir modem bile vermiyorsunuz aldığınız yüksek ücrete karşılık? Neden sizi tercih etmeliyim beni ikna edebilir misiniz rica etsem?

  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber hizmetini kendi altyapımız üzerinden veriyoruz ama onun dışında ADSL ve VDSL hizmeti ortak altyapı üzerinden veriyoruz. Türksat altyapısı üzerinden hizmet vermiyoruz.
  • Türkiyenin en kalabalı 3. Mahallesi olan İstanbul Başakşehirde Kayabaşı Mahallesi için herhangibir proje varmı?

    Bu bölge özellikle sitelerden oluşması yönü ile Site içerisinde ve dışarısında yeraltı kablo tünelleri bulunması yönüyle kazı maliyetleri bulunmamakta ve ayrıca bina içlerinde ve daire içlerinde de kablo kanalları olması sebebi ile montaj kolaylığı sağlamaktadır.


    Kayabaşı Kitaş Sitesi ve Kayacity de özellikle kablo kanalları bulunmakta ayrıca kayaşehir ve fenertepe toki konutları da buna örnektir.


    Hemen yanındaki Mahalle olan Güvercintepe Mahallesi de çarpık kentleşme ve binaların birbirine yakın olması sebebi daha önce Zeytinburnu gibi birçok yerde gördüğümüz çatıdan çatıya fibere uygundur Başakşehirin bu bölgelerine Türknet fiber kesinlikle gelmesi lazım.

  • yiits Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://turk.net/gigafiber-istiyorum sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz. Buradan gelen doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,

    İstanbul'un Bağcılar ilçesinin Bağlar mahallesinde oturuyorum ve şu anlık adresimde ve bildiğim kadarıyla mahallemizin hiçbir yerinde gigafiber altyapısı bulunmuyor. Acaba bu mahalle için gigafiber planı bulunuyor mu? Bulunuyor ise acaba altyapı çalışmaları ile ilgili bir tarih paylaşma şansınız var mıdır?

    İyi çalışmalar dilerim.

  • themelly kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyoruM.https://turk.net/gigafiber-istiyorum sorgulama üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.