Şimdi Ara

Turknet fatura rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 4-5 aydır Turknet faturaları 95 tl yerine 75 tl olarak gönderiyor.75 tl yi ödüyorum sonra da 20 tl borcunuzdan dolayı internetiniz kısıtlandı diyor.Ortalıkta 20 tl diye bi fatura yok yani ödemenin imkanı yok.Sonra tamam diyolar 20 tl borçtan biz vazgeçtik almayacağız..bi bakıyorum kredi kartımdan 3 kere 20 tl çekilmiş Turknet tarafından.Bir de açma kapama parası 30 tl alıyorlar.Bu ay yine kestiler internetimi, 2 gündür internet yok.Teknik desteğe yazıyorum tamam ilgileniyoruz diyolar kimsenin ilgilendiği yok.


    Hem borcun yok diyor hem borcundan dolayı internet kısıtlanmıştır diyor.4-5 aydır hem böyle.


    Turknet fatura rezilliği







  • Merhaba, faturalarınızdaki sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını konunun linki ile birlikte PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Bana da 20tl eksik faturalar geliyor ama bunn nedeni cayma bedelinn karşılanması durumunn faturaya yansıtılması ile alakalı.


    Kendi fatura detaylarımdan sana durumu örnekliyorum, sende o faturaları nın detaylarını kontrol ederek benzer bir durum varmı bakarsın.


    Turknet fatura rezilliği


    Sende de bu tarz bir durum olabilir belki, yani başka bir iss'ten tahaütten cayarak turknete geçtiysen ve turknet sana cayma bedelinn şu kadarını biz karşılıyoruz gibi bir vaad te bulunduysa, bu karşılama bedelini aylara bölerek, yani her ay faturandan düşerek o bedeli karşılıyor, böyle bir durum varsa bunun ibrazınıda turknete belirtirsin, yani faturamdan düşülen 20tl, bnm cayma bedelimi karşılamanız ile âlakalı dersin ve eğer konu bunnla alakalı ise kartından çekilen o 20TL lerin + 30tl açma kapama tutarlarınn da geri ödenmesini talep edersin.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.