Şimdi Ara

TürkNet'e Zam Geldi 100 TL (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
7
Favori
34.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • McNuIty kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Kendin söyledin ekstra yok diye, ekstra zaten 35 kullananların 100'e kadar alabildiği yükseltme oluyordu yani şu an olan şeyin farkı nedir? Ek olarak bak ikimiz de söyledik 100TL olacak eğer 35 üstü kullanırsan diye ama paket yükseltme ekranımda 75 Mbps 95TL diyor. Sence cidden karışıklık yok mu?

  • NaziErBaşı kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız memnuniyetsizliği PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda size yardımcı olacağım.
  • 50volkan50 5 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz adreste gigafiber planlaması bulunmuyor. Ancak ben adresi notlarıma ekledim. Proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • 35 mbs pakete 10 lira zam yapıyorsanız bari hızı da 50 yapın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raydr1c

    Kendin söyledin ekstra yok diye, ekstra zaten 35 kullananların 100'e kadar alabildiği yükseltme oluyordu yani şu an olan şeyin farkı nedir? Ek olarak bak ikimiz de söyledik 100TL olacak eğer 35 üstü kullanırsan diye ama paket yükseltme ekranımda 75 Mbps 95TL diyor. Sence cidden karışıklık yok mu?

    Sizin hattınız o kadar desteklediği için öyle görüyorsunuz. Ben online işlemlerden baktığımda 100mbit 95 TL paketi görüyorum. Zaten Haziran ayı için geçerli paketler onlar. Temmuz ayına girdiğinizde o paketler değişmiş olacak. Siz kelime oyunlarına takılmayın. 10TL zam geldi, yükseltme 5TL. İşin özeti bu.

  • @TurkNetDestek gigafberdekilerin uploadı ne olacak, şuan 6 aylık 1000mbpslik upload hakkımız var idi ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, 35 Mbps'e kadar VDSL yalın paketimizden hizmet alan mevcut abonelerimizin paket ücreti 1 temmuz itibariyle 95 TL olacaktır.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • JimmyJimmy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, türk telekom altyapısı üzerinden ve gigafiber altyapımız üzerinden fiber hizmeti verebiliyoruz.
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat artışlarının ne kadar moral bozucu olduğunun farkındayız. Biz de maliyetlerimiz artmasa böyle bir artış yapmak istemezdik. Kurlar yükseliyor, hizmet aldığımız firmalar fiyat artışı yapıyor, vergiler yükseliyor. Ancak bu artışı size en minimum miktarda yapıyoruz. Ayrıca sadece fiyat artışı yapmıyoruz. Artık altyapınızın desteklediği en yüksek hızları hiçbir sınır olmadan size sunuyoruz. Yani altyapınız ne destekliyorsa onu özgürce kullanabileceksiniz. Bize taahhüt vermek zorunda değilsiniz. Tamamen limitsiz bir internet kullanacak ve alabileceğiniz en yüksek hızları alacaksınız. Yani kısacası size özgür, hızlı, sınırsız bir internet deneyimini çok uygun bir fiyattan sunmaya devam ediyoruz.
  • 35 megabit hıza telefonla beraber 85+3 tl veriyordum. Bana temmuz itibari ile 95+3 tl olacağı hakkında mail geldi. Ben yine 35 megabite 95 tl mi ödeyeceğim yoksa. Hızlar ne olacak her şey çok karıştı. (paket değişikliği bölümünde 75 megabit seçeneği var uygun olduğu için 35 i kullanıyordum).

  • RaymonD7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 35 Mbps'e kadar yalın paketin ücreti 1 temmuz itibariyle 95 TL olacaktır. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar paketimizin ücreti 99.90 TL'dir. 1 Temmuz itibariyle 99.90 TL'lik 100 Mbps'e kadar paketimize geçiş talebinde bulunabilirsiniz.
  • Türknet olmasa bu hızları bu fiyatlara görmemiz imkansız zaten. Adamlar haklı her şey zamlanıyor sürekli. Ben Türknet kullanıcısı olarak bu artışı haklı buluyorum. Yeter ki hizmet kalitelerini artırmaya yönelik çalışmaya devam etsinler.

  • Atakan3595 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız ping sorununu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Hizmetinizin neresi gelişmiş? 10 MBPS alıyordum yine 10, altyapı da gelmiyor. Görende sanır kendiniz çekeceksiniz altyapıyı. Ayrıca sorun olunca talep açtığım zaman 4-5 günden önce kapanmıyor bu talepler, ne hizmeti artıyormuş?

  • farego kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve saha ekiplerinin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan sık sık kopma sorunu statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • mecvr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve network ekiplerimizin kontrol edebilmesi için ping tracert test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • burak20007878 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu bugün alarak teknik uzmanlarımıza ve saha ekiplerine ilettik. Şu an çalışmalar devam ediyor. Teknik uzmanlarımız ve saha ekipleri çalışmaları tamamladığında size bilgi verecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • Yani kızacağım ama adamlarda hakli bir yerde. Para pul olmuş. En azından düzgün bir hizmet alıyorum yıllardır ona istinaden de 95 TL olmuş 5 TL eski müşterisiyim diye ufak bir ikram yapmışlar. Umarım ekonomimiz düzelir de fiyatlar bir nebze olsun düşer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.