Şimdi Ara

Türknet destek iptv'ye yasal değil diyor! -yayın engeli- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
1
Favori
31.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
421 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey

    Adamlar dürüst bir firma demekki biz keriz miyiz de digitürk kullanıyoruz. Bırakın kul hakkı yemeyi
    Tamam sizin Digitürk ile beinconnect kullanma hakkınız var.

    İnternet firması engel koymuş olsun giremeyince bakalım aynı sözleri söylenebilecek misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Statik IP ücreti 2006'da 28TL olan ADSL faturasının sadece 2.26TL'siydi yani %8 şimdi 8Mbps ADSL 120TL aynı oranda olsa statik IP ücreti 10TL olması gerekli fakat bu firmalar bildiğiniz gibi patronların belirlediği (halkın değil) şartlarla özelleştirildi o yüzden istedikleri gibi at oynatıyorlar. Peki bu halk, bunu hakediyor mu? Maalesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Tamam sizin Digitürk ile beinconnect kullanma hakkınız var.

    İnternet firması engel koymuş olsun giremeyince bakalım aynı sözleri söylenebilecek misiniz?

    Alıntıları Göster
    Bütün telif hakkı digitürk'e ait internet firması böyle bir yasak koymaz, ıp tv illegal. Ip tv'nin hakları aslında digitürk'e ait.
  • Herkesi değil bir kurumu suçluyorum. O da Turknet. Ben TTnet'i ilk adsl çıktığından beri kullanıyorum böyle saçmalıklar bir kere bile yaşamadım. Sorunun cgn havuzundan kaynaklı olduğunu ben de zaten biliyorum. İnatla anlamamaya çalışıyorsunuz. Bu yazdıklarım diğer isslerde kısıtlanmayan, dolasıyla statik ip ile etrafından dolaşmaya gerek duyulmayan şeyler. Bu gönderiden sonra size başka bir cevap vermeyeceğim. Turknet'i savunmalarınızda başarılar, her kısıtlanan hakkınızı size, tüm kullanıcılara müstahak gördüğünüz için ise akıl ve fikir dilerim.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Kısıtlamadan kastınız nedir müsait bir zamanda bir kaç örnek verebilir misiniz? Bir de statik ip ile etrafında dolaşmaya gerek duyulmayan şeyler derken ne kastettiniz?
  • metiletilfenol kullanıcısına yanıt
    Hayırdır hocam mülakata mı alıyorsunuz? Kaç dakika sürem var?
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Mülakata almaya değecek bir birikimin yok attığın postlara bakılırsa, bilmediğin konular hakkında yanlış bilgiler veriyorsun, belki yanlış bildiklerini düzeltebilirim dedim ama döndüğün cevaptan anlaşılıyor ki uğraşmaya değmez.
  • metiletilfenol kullanıcısına yanıt
    Ben bilgi vermiyorum yalnız ortada bir yanlış anlaşılma olmasın? :D Ne yaşandıysa onu anlatıyorum. Statik ip ve Turknet'in bu konudaki tutumu hakkında söylediklerimi açıklamaya çalışıyorum. Aktardıklarım da birebir yaşanmış şeyler hepsinin destek kaydı Turknet oim'de var. Hepsinin sonu da "statik ip tanımlamamız lazım" ile bitiyor.
  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konuya girdim ve şöyle bir baktım, adı geçen iss'nin mayışlı trollerinin problem yaşayan insanlara köpük köpük salya dolu ağızlarıyla nasıl irin ve necaset saçarak sataştıklarını gördüm ve şaşırmadım.

    bu tiplerden 2-3 tane de superbox başlığında mevcut, forum moderasyonu da nasıl nemalanıyorsa artık hiçbirine dokunmuyor bu tiplerin.
  • bana göre, aldığım hizmete göre söylüyorum zaten.
    memnun değilim demedim ama son zamanlardaki sıkıntıdan bahsediyorum
    kimse dört dörtlük değil farkındayım.
    türknet kullanmadım birşey diyemem tabi
  • Türknet, Türkiye'nin en kanser ISS'dir.
  • öğğkkkk Türknet ne la ? niye adı sanı bilinmeyen dandique markalara yönelirsiniz anlamıyorum
  • Ülkemde böyle iş bilmez cahil kesiminin firma kurup para basmasının acı örneği... Zamanında çok çektirdiler.. 40 kez sorun yaşadıysam 1 tane ne söylediğimi anlayana denk gelebildim gerisi olduğu gibi boş cahil insanlar topluluğuydu.. Turknet kadar kötü bir hizmet veren başka bir firma görmedim. TTnet bile daha bilgi sahibi kişiler işin başında ama işlerine gelirse birşey yapıyorlar. Bu turknet'te daha cahillik duvarını aşamıyorsunuz ki sorununuza çözüm bulacak birilerine derdinizi anlatabilesiniz.. 5-10 lira daha uygun diye paranızla rezil olmaktan öteye gidemiyorsunuz. İlk 10 iss'lerin hepsinden hizmet aldım ve çok rahat Turkneti en sona koyabilirim. Sorun yaşamayana veya yaşadığı sorunun farkında olmayana bu söylediklerim anlamsız gelebilir ama biraz işten anlıyorsanız arkanıza bakmadan kaçmanız gereken bir adres..
  • Ben de bir aydır yoğun saat bahanesi ile 18:00 - 00:00 saatleri arası12-15 mbit hızlarda kullanıyorum interneti 3 kez şikayet açtım bir kere de buradan yazdım hiç bir sıkıntı yok diyorlar. 10-15 tane daha şikayet kaydı açmayı düşünüyorum bakalım sorunum çözüme ulaşacak mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quichotte -- 12 Mart 2020; 14:26:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quichotte kullanıcısına yanıt
    Altyapı yetersiz diye böyle oluyor hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan4226 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hatalı nakil işleminden dolayı sizden 2 kere modem kurulum hizmeti aldıysak bunu iptal ederiz. Böyle bir durum yaşanıyorsa çözüm uzmanımız ile ilgili gereken aksiyonu alırız. İlerleyen zamanlarda tekrar sizi aramızda görmek isterim.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, erişim engellemesi ya da hız kısıtlaması gibi bir şey yapmıyoruz. Bu konuda sizinle uzun süredir konuşuyoruz. En son yaşadığınızı ilettiğiniz sorunla ilgili tracert testi üzerinden network ekibimiz ile görüştüm. Size attığınız tracert testi sonucunun her servis sağlayıcı firmada aynı çıktığını paylaştım. Bu sorunun bizden kaynaklanmadığını paylaşarak.

    "Turknet ile Fortnite oynayan var mı?" olarak açtığınız konuda da farklı servis sağlayıcıdan hizmet alan abonenin tracert testi sonucunun aynı olduğunu sizinle paylaşmış.

    Bize ilettiğiniz sorunlar ile ilgili arka planda bir çok kontrol gerçekleştiriyoruz. Ve her zaman sorunu çözmek için çalışıyoruz.
  • volkan4226 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizden 2 defa nakil ücreti alındıysa bunu iptal etmek isterim. 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan ya dawww.turk.net/oim sayfamızdan 'fatura inceleme' kaydı açarak kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.