Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lordert Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.429
Cevap
309
Favori
879.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #22
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 21519751 nolu internet ariza kaydiniz olusturuldu.

    19 Aralıkta performans kaybı ve adsl kopmaları için talep olusturdum.6.günün sonunda ara ara kopma sorununa çözüm olarak adsl yı komple kesen firma gibi firma.

    Yarin da bu sorun çözümlenmezse ahdım olsun 6 yıldır kullandığım turkneti taşıyacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturduğum binaya aylar sonra altyapı yapıldı ve binadaki diğer kişiler Türk Telekom gibi firmalardan internet sağlayabiliyorlar. Farklı sitelerde "Fiber altyapınız bulunmakta, 100 mbps'ye kadar hız alabilirsiniz"vb. mesajlar alırken Türknet'in internet sitesinde altyapı sorguladığım zaman "Adresinizde altyapı santral bilgisi bilinmediğinden başvurunuza devam edemiyoruz." uyarısını alıyorum. Türknet üzerinde dondurulmuş bir aboneliğim bulunmakta fakat buraya nakil yapamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mackop -- 26 Aralık 2018; 0:42:2 >
  • 21758204 numaralı arıza kaydım ile ilgili ne zaman işlem yapacaksınız? Bugün 5. gün bitti internetsiz. Hiç bir cevap yok, sorumsuzluk diz boyu yetti artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi burada çalışan, konuya bakan arkadaşın yetkisi nedir bilemem. Kendisine PM Attım belki yardımcı olur diye ama yinede buraya içimi dökmeden rahat edemem.

    İnternet hızım ayın 19unda 1mbs ye düştü. Ciddi ciddi 1mbs ve altında hız alıyorum. Mesela forumda ileti gönder'e basınca rahat 5 dakika bekliyorum. 1mbs yi kykda yaşayanlar iyi bilir. Ben zamanında öğrenciyken kyk wifide böyle çekmiştim. Neyse 20'sinde destek kaydı açtım hemen klasik oto cevabı verdiler fakat 5 gündür düzelme yok. Desteğe defalarca yazdım ama yok kimse ilgilenmiyor. Ne arayan ne soran var. En son iptal edip netspeed'e geçeyim dedim bunlar beni arayıp başladılar sorunu çözeceğiz az bekleyin falan. Dedim sorun ne. Teknik bilgiye sahip değilim teknik ekibimiz sizinle iletişime geçecek diyorlar. Tamam dedik iptal etmedik ama teknik ekip falan yok ortada. Zaten müşteri hizmetleri olmayan bir firma merdiven altı bir firmadan hallicedir. Son olarak konu sahibi arkadaşa yazdım eğer çözerse çözer en geç 2 gün daha beklerim sonra ver elini netspeed




  • Turknetcim bu is böyle yürümez. Destekten tut, yeni aboneye kadar tüm işlemleriniz vaadedilenden cok cok uzun sürüyor. Diğer firmalar da AKN kaldırmışken, müşteri hizmetlerinize ceki düzen vermediğiniz sürece hayatta kalmanız pek mümkün değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,
    Ocak ayının ortasında Türk Telekom sözleşmem bitiyor. Olası bir sözleşme uzatmama durumunda Türknete geçiş işlemi nasıldır ?
    Port yok geçiremiyoruz vb olaylar olmaması için ne yapmak lazım bilgi verir misiniz.
  • CherryHill kullanıcısına yanıt
    Mevcut üyeliğiniz üzerinden Turk.Net'e taşıma talebinde bulunursanız port yok vb. uğraşmazsınız.
  • turknet’e gecmek icin internet uzerinden formu doldurup basvurali bir hafta oluyor. arayan soran olmadi. dun aradigimizda yogunluk var demisler.

    bunu hizlandirmanin bir yolu var midir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya siz nasıl bi dolandırıcısınız.Ttnette alt yapı calısması oldugu icin yaklasık 15 gündür netim sıkıntılı bende türknete geceyim rahat rahat takılırım dedim.Aradıgımda 35 le 100 mb arası alacagım söylendi.Dün net geldi ve aldıgım internet hızı 2.87mb ve Arıza kaydı olusturdugumda genel arıza oldugu söylendi.Zaten baglatırken ttnette yasadıgım durum bu ona göre size gecicem sıkıntı yasamıcaksam dedim evet beyfendi hic bi sıkıntı olmıcak dedi ve ttnettte 01,12,2019da biticek arıcaz türknette 01,25,2019da biticekmis kafama sıktım resmen
  • destek no: 21546859 yahu 1 hafta oldu hala bir dönüş yapmadınız ayıptır be
  • Merhaba,
    Dairemde port olmasına rağmen sorgu yaptığımda "Adresinizde bakır altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz." uyarısı alıyorum. Bunu TürkNet'i arayıp sorduğumda "Adresinizde port olmadığı için işleminize devam edemiyoruz." cevabını alıyorum. Türk Telekom İlçe Genel Müdürlüğüne gidip port talebinde bulunmak için dilekçe yazdım gelen arkadaşlar portun olduğunu ve herhangi bir işlem yapamayacaklarını doğal olarak dilekçeyi kapatacaklarını söylediler. İkinci kez Genel Müdürlüğe gidip teknik arkadaşlarla konuştum portun açık olduğunu, evimde birden fazla interneti bile kullanabileceğimi söylediler. 2 aydır bu sorunla karşı karşıyayım ve üst caddemde TürkNet aktif altyapısı var. Her şeyi yapmama rağmen port yok muhabbeti yüzünden TürkNet'e geçemiyorum! Şurada 15 günüm kaldı, 15 gün içerisinde sorunum çözülmezse sözleşmesi bitmekte olan aktif internetimi kapattıramayıp aboneliğimi yenileyip şu an ki kullandığım ISS'de hapis kalmak zorunda kalacağım, lütfen yardım edin TürkNet'e geçmek istiyorum!




  • DESTEK NO : 21842677



    Aralık ayının 13'ünde telefon hattımı Telekomdan Turknet'e taşıma başvurusu yaptım ve aynı hatta internet başvurusu gerçekleştirdim.Ayın 21'inde net ve telefonu kullanmaya başladım. Turknet müşteri hizmetleriyle konuştuğumda 24 mbps kadar hız alabileceğim söylendiği için aynı gün hız arttırma başvurusunda bulundum.

    23 aralıkta Turknet'ten;

    ''25.12.2018 - 09:00 / 25.12.2018 - 12:00 tarihleri arasinda planli altyapi calismasi yapilacaktir. Bu tarihler arasinda internet ve telefon hizmetinizde kesintiler yasayabilirsiniz.

    Anlayisiniz icin tesekkur ederiz.'' yazılı bir mail geldi.

    25 sabahı 9:00 gibi netim kesildi. Aynı gün saat 10 gibi Turknetten arandım. Kimlik bilgileriniz okunamadığı için telefonunuzu taşıyamadık ama netinizi Turknet'e aktardık tekrar kimlik fotokobilerinizi göndermeniz gerekmekte denildi. Ben de 3 gündür telefon ve neti kullandığımı ama yine de tekrar gönderebileceğimi söyledim ve kimlik fotokobilerini gönderdim.



    Şu an hala internetim yok. Dsl ışığı yanmıyor. Fiziki bağlantı yapılmalı şeklinde uyarı veriyor. Yani ya santralden ya da ankastremden ekiplerin müdahele edip, fiziki bağlantı yapması gerekiyor.

    Ayrıca destek kaydından ya da telefondan da her hangibir bilgi verilmiyor. Acilen sorunumun çözülmesini rica ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pazar günü hizmet almaya başladım fakat adsl hizmet geliyordu altyapı vdsl destekliyor modem değerlerindede 28mpbs SNR dahil alabileceğim değer vdsl pasif durumda gözüküyor 12297Kbps Down 800Kbps Up olarak Ayarlanmış gözüküyor umarım vdsl e geçişi sağlarsınız.

    PM den müşteri numarası ve destek numarasını gönderdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemCetin16 -- 26 Aralık 2018; 18:56:55 >
  • 16 Mbps ye kadar hızı olan tarife ve aboneliğim var.

    Aboneliğim başladığından beri (Bir kaç aydır) bağlantı hızım hiç 9-10 Mbps yi geçmiyor. çoğunlukla da 5-7 Mbps civarında geziyor. Beklentim hiç değilse 13-14 Mbps hızı yakalamak..

    Şikayetlerim ve arıza kayıtlarım ne yazık ki sonucu değiştirmiyor. Bu durum tahammül sınırımı aştı..

    Aboneliğimi başka bir ISS ye taşımadan önce son olarak buradan çare arıyorum..
  • Destek no:21482038

    2 haftadır internet yok en son sorun binadaki kablolardan kaynaklı olabilir demiştiniz elektrikçi çağırdım ve hiç bir sorun olmadığını öğrendim sorunun ne olduğunu öğrenmek için birini göndermenizi istiyorum iki haftadır destek kaydı açık bir çözüm yok çözün arık şunu ıp alamıyorum fiziksel durum kapalı durum offline yazıyor çözüm bulun lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın gidip telekoma geçiyorum. Nasilsa 1 ocak 'ta akk yok artık.

    7 gündür interneti kullanamıyorum.Lanet olsun sizin gibi firmaya.Anca robot mesajları ile çözüldü çözüldü yazıyorsunuz. Müşteri temsilcisine bağlanmak yok artık.Sesli kazık sistemi diye bir garabet kurmuşlar karşında insan yok dolayısıyla çözüm yok.

    Yallah Turknet bir daha görüşmemek üzere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek no:21482038

    2 haftadır internetim yok ilk başta kullanıcı adı şifre hatası olabilir dediler denedim düzelmedi sonra binadaki kablolardan kaynaklı olabilir dediler elektrikçi çağırdım hiçbir sorun çıkmadı kullanıcı adı:2305894adsl@turk.net

    şifre:59bf83e6d1 giriyorum ama düzelmiyor ıp alamıyorum fiziksel durum kapalı durum offline yazıyor düzeltmesi veya en azından sorunu anlamak için birini göndermenizi istiyorum lütfen 2 hafta oldu çözün artık şu sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgili8851 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi detaylı bir şekilde inceledim. VAE santrallerinden YAPA santrallerine geçiş yapmışsınız. Bu süreçten sonra bağlantını atlak olarak yapıldığı için şuan hizmet alamıyorsunuz. Ben bu sorunu gün içerisinde çözdürmeye çalışacağım. Gerekli tüm işlemleri gerçekleştirdikten sonra size ben daha detaylı bir bilgi veriyor olacağım.
  • diabrek kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bana durumunuzu daha detaylı bir şekilde PM üzerinden hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numarası veya müşteri numarası iletir misiniz? Size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.
  • Arkadaşlar sizden rica ediyorum lütfen,müsteri hizmetlerine ulasabilicegim bi yol yokmu.ttnetten gecis yaptım 1 ay altyapı sıkınıtıs vardı türknete gecerken sıkıntı yok dediler simdi türknette 1.5 ay sıkıntı cıktı ve ben ulasamıyorum onlara kafayı yicem
  • 
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.