Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (564. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39.385
Cevap
309
Favori
877.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nomadio

    Bu Cumartesi günü bölgemde altyapı çalışması yapıldı. Normalde 30mbps hızı zor alan, CRC hatalarının tavan yaptığı ve zaman zaman kopma yaşayan hattım şimdi 100mbps'yi çok rahat destekliyor. En ufak CRC hatası bile yok. Altyapı çalışması sonrası direk Türknet'e destek kaydı açtım paketin 100mbps'ye yükseltilmesi için.

    @TurkNetDestek 'de sağ olsun çok iyi ilgilendi konuyla. Bugün paketim ve hızım 100mbps'ye yükseltildi. Türkiye'de hayal bile edemeyeceğimiz hızları Türknet sayesinde inanılmaz ucuz fiyatlara alabiliyoruz. Seviliyorsun Türknet



    100 mbps diyorlar ama hattım benim 120mbps destekliyor ama 88 veriyorlar en fazla olsun bunada şükür :)




  • Evet onu ben de anlamadım 100mbps çok rahat destekliyor gözüküyor ama gerçekten 88mbps üstü desteklemiyor olabilir bilemiyorum. Paketim ve hızım yükseltilirken pc başındaydım canlı olarak takip ettim. Önce 79mbps ye yükselttiler. Baktılar kopma vs yok sonra büyük ihtimal 100mbps'ye yükselttiler. Sonra DSL bağlantısı 2-3 kez koptu, bağlantı sağlanmadı yani. Son olarak da 88mbps'ye sabitlediler DSL bağlantısı sağlandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fevkelade1i

    Takibe alayım, umarım böyle bir şey olmaz.
    açıklanmış zamnlar, adsl kirala bedeli %66 zam yapmış tekelom, vdsl iy ama %8 yırttık, turknet vdsl kullananlar %8 zam yicek muhtemelen, adsl ler zaten turknet de adsl kullanan yoktur heralde :D varsa onların fiyatı anlamsız artmış olcak turknet para kazanamadıgı için zararına verecek hali yok yada şu saçma olur vdsl fiyatı adsl ile aynı adam vdsl parası ödeyip adsl kullancak :D neyseki bizler hattımız sağlam şansılıyz vdsl kullanıyoruz zam uygulanırsa ki uygulanacak %8.1
  • DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    Hadi yaa, ADSL kullanıcısıyım ben. Biraz bakındım da, BTK'ya gitmiş fiyatlar. Umarım onaylanmaz oradan. Gerekirse interneti kapatır, yine de Türk Telekom kullanıcısı olmam. O hatayı bir kez yaptık, bi daha bulaşmayalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fevkelade1i kullanıcısına yanıt
    TurkNet Destek Burada

    şöyle bir haber gördüm, ne kadar doğrudur bilinmez, ama adsl kiralama ücretleri çok uçuk seviyeye çekiyor telekom,bize gelsinler başka firmadan almasınlar diye.

    fiber dikkatimi çekti neden fiber %4. her kullanıcı evinde fiber olsun ister siz çekmiyorsunuz hattı herkezi adsl mahkum ediyorsunuz, birde üstüne cezayı adsl kullanıcısına kesiyorsun, adama fiberi çekmişsin birda zammı as yapıyon o enteresan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 19 Aralık 2018; 16:16:36 >




  • DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    Resmen hayvanlık yaptıkları! BTK'dan kullanıcı aleyhine bir karar çıkmazsa sürüneceğiz gibi... Bu süreçte BTK'ya mail etkinliği vs. olur muhtemelen. Bir umut, bekleyelim bakalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nomadio N kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bu güzel geri dönüşleriniz bizi mutlu ediyor. Sizlere her zaman en iyi şekilde hizmet verebilmek için çalışıyoruz. İyi kullanımlar
  • merhabalar kolay gelsin ados6666adsl öz kardeşimin adına kayıtlı hattın 21346567 numaraları kayıt numarası halen sonuçlanmamıştır. konu ile ilgili teknik ekipten cevap bekliyor olacağım. teşekkürler #Turknet
  • Hocam bir yakınım türknete geçiyor ben önerdim. Bugün türk telekomdan arayıp hattınızın iptalini gerçekleştirdik tarzı bir görüşme yaşanmış. Türk telekomun araması normal midir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fevkelade1i kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Siz belirtince aklıma geldi, bana da ilk teklif ettikleri 8 Mbit. 12 yaparsak kopma olur falan filan. O kopsun ben bağlarım dedim. Böylelikle 12 Mbit'e çektiler. Hızlarla bu şekilde oynuyorlarsa bunun bir yaptırımı olmalı. Gerekirse Turknet yasal yoldan yürüsün biz peşinden davaya katılalım. Ben Turknet'e verdiğim parayla rezil oluyorum (tabii ki hesabı Turknet'ten sorarım), Turknet'te Telekom'a verdiği parayla rezil oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Sizden rica etsem bu sorunu yaşadığınız zaman komut listesinden ping ve tracert atıp ekran görüntülerinizi tarafımıza paylaşır mısınız? Ama eğer durum dediğiniz gibiyse muhtemelen modem ön belleğinizde bir sorun var demektedir.
    TurkNet Destek BuradaTurkNet Destek Burada




  • sefaslar kullanıcısına yanıt
    Durumu Noc ekibine iletip size bir geri dönüş yapacağız.
  • Merhabalar, sorunu PM ile paylaştım, uygun zamanınızda bakabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 21290745 nolu destek kayıdında yazmıştık. Bir yakınımı türknete geçirdim Başvuralı 1 hafta oluyor ve dün sabah bana 48 saat içerisinde açılacak denildi. Mobil veri bile bitiyor acaba ne zaman açılır ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ivedilikle çözüm bulacağınıza eminim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce acaba ülkemizde şu başlığı düşünen, insanlara değer veren bir firma var mıdır diye araştırayım derken, 5 sn sonra cevabını bulmanın mutluluğunu yaşadım. Sevdim sizi bakalım TurkNet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eoswithin14 -- 19 Aralık 2018; 20:38:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, hizmetinizi detaylı olarak kontrol ettim. Evet sorununuz hala devam ediyor. Süreç beklenenden uzun sürmüş. Bunun için sizden özür dileriz. Diğer İSS iptal olduktan sonra size TT tarafından yeni bir hat çekilmesi gerekiyordu. Hattı ankastre kutunuza getimek TT sorumluğunda bir işlem. Kontrol ettiğimde hattınızı ankastre kutunuza etiketli bir şekilde TT ekipleri bırakmamış. Bu durumu tekrar TT tarafına ilettik. Kontrol edip kısa sürede hattınızı aktif etmek için bende buradan elimden geleni yapıyor olacğaım. Bana PM üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
    Merhaba,

    Keşke herkes sizin gibi bu şekilde yazsa amenna fakat bana Online İşlem Merkezinden gelen bilgi hep: Sorun ekipler tarafından çözülmüştür. Sorununuz devam ediyorsa bize bilgi verebilirsiniz şeklinde. Tabi hala bir gelişme olmadığını da belirtmek isterim.




  • Yapa kötü mü türknette benim ttnet alt yapısı cok kötü 12mb den yukarı vermiyor malesef
  • Ya kardeşim çıldırtcakmısınız adamı internetimi kestiniz şimdi hiçbir desteğe cevap vermiyorsunuz ne yapmaya calisiyonuz abi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetim 1 aydır çok kötü durumda. Sürekli kopuyor bazen hiç bağlanamıyorum. Önceden 50mbit hız ve 5 ping görürken şimdi internetim bu durumda.
    Kaç kere destek kaydı açtım, aynı cevabı kopyalayıp kapatıyorlar.

    TurkNet Destek Burada
  • 
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.