Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (1961. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
39.323
Cevap
308
Favori
876.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19591960196119621963
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynı sorunu ben de yaşamaktayım. 14.03.2024 saat 09:00-10:00 dan bu yana hiçbir şekilde interneti kullanamıyorum. Dsl sinyal gelmiyor farklı modemlerle denedim hatta telekomun dış ortam kablosundaki kırmızı siyah / beyaz mavi takım olarak değiştirip denedim yok olmuyor. Her gün aranıyorum arızaya bakılıyor sinyal almadığınızı görüyoruz ekipler çalışıyor acil şekilde, en kısa zamanda düzelcek vs vs. Daha fiziksel olarak hattın kontrolüne bakmaya ekip gelmedi. Neredeyse 1 haftadır evde internet yok.


    Destek Kaydı (73333651)


    Modem logları, fotoğraflar vb. Bilgileri de gönderdim. Daha ne yapayım ya. Her seferinde arandığımda kontrollerinizi sağladık sinyal almadığınızı görüyoruz lafını duymaktan kusacam artık. Yardım edin artık...


    @TurkNet Destek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 20 Mart 2024; 3:15:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • FlyingKat F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınızda yaşanan arızanın önceliği için ekibimize bilgi verdim. Kontrol ederek sizinle iletişime geçecekler.
  • Merhaba kimlik doğrulama hatası alıyorum modemim bağlanamıyor WAN a. Bağlansa da kopup tekrar bağlanmayı deniyor sürekli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • digital90 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ağ ayarlarınızı sıfırlayarak kontrol ettiniz mi?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bölgemde genel arıza varmış sanırım ondan kaynaklı. Umarım kısa sürede çözerler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • digital90 kullanıcısına yanıt
    Arızanın kısa sürede giderilmesi için ekipler gerekli tüm çalışmayı yapacaklardır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, sabah 9 10 civarında tt ekibi geldi genel kontrol yaptılar, tahmini olarak kablodan kaynaklı kısa devreye düşmesinden dolayı korumaya almasından kaynaklandığını söylediler. Aktivasyon için onayı gönderdiğini söylediler yine o saatlerde ama hala hat değerleri aynı.


    Bir de gelen ekip yeni abone başvuru kurulumu yapılacağını sanıyordu. kendilerine uzun zamandır abone olduğumu ve hattın perşembeye kadar çalıştığını söyleyince şaşırdılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 20 Mart 2024; 16:24:1 >
  • FlyingKat F kullanıcısına yanıt
    Arızanız için ekiplerden güncel bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Nasıl bir bilgi alışverişi oluyor aranızda bilmiyorum ama tam 1 haftadır internetim yok ve her gün farklı isimlerde yazan kişilerin tek bir ortak noktası var. Sorulan soruya doğru düzgün cevap verememe.


    Eğer bir şey saklıyorsanız da söylememeniz gerekiyorsa eyvallah ama karşıdaki kişiyi de aptal yerine koyamazsınız. 1 haftadır aynı muhabbet bu daha fazla böyle gitmez onu söyleyeyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 21 Mart 2024; 21:22:44 >
  • FlyingKat F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sürecin uzaması üzerine uzmanımıza tekrar önceliğini ileterek bilgi talebinde bulundum. Dönüş yapıldığında buradan paylaşacağım.
  • Merhaba bir süredir hız sorunu yaşamaktayım bugün hem internetim kesildi hem de aldığım hız çok düşük. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Destek no 73677832

  • geneticphd G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol ettiğimde net uzmanımız size arama yapmış ancak ulaşamamış. Kaydınız şu anda sizden onay bekliyor aşamasında görünüyor. Kaydınız üzerinden dönüş yapmanız durumunda sizinle tekrar iletişime geçecek.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Hocam arkadaşın biri Beylikdüzü, Adnan Kahveci'de Türknet'in bina fiber protokolü aldığını söylemiş. Bu alım olayı nedir ve genelde alımdan sonra fiberin gelmesi ne kadar sürüyor?

  • Merhaba 29 mart tarihinde hız ve bağlantı sorunum için destek kaydı oluşturdum. Saha ekibinin gönderileceği bilgisi verildi fakat henüz sorunlarım giderilmedi ve konu hakkında bilgi verilmedi. Destek kayıt no: 73696621. 2-3 gündür hotspot paylaşım yaparak telefon internetim ile internete girebiliyorum. Sorunun çözümü için aciliyet bildirebilirseniz sevinirim.

  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    Merhaba, site üzerinden başvuru yapılmış olabilir. Site yöneticiniz ile görüşerekhttps://turk.net/gigafiber-istiyorum sayfamızdan site yöneticisiyim formunu doldurabilirsiniz. Süre konusunda maalesef net bir bilgi veremiyorum.
  • geneticphd G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunun önceliğini uzmanımıza ilettim. Uzmanımız ekiplerden bilgi alarak kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecektir.
  • Burda çözüm beklemeyin. Başka sağlayıcıya geçiş yaptım anında sorunum çözüldü. Adında Türk kelimesini haketmeyen internet sağlayıcı şirket.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FlyingKat F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi aramızda göremeyeceğimiz için üzgünüm. Hizmetiniz iptal durumunda değilse yaşadığınız sorunu PM üzerinden iletebilirsiniz. Size yardımcı olacağım.
  • Merhaba, 5ghz wi-fi adını farklı bir isim nasıl verebilirim? Daha önce de çok zorlanmıştım ama bütün sekmelere bakıyorum bulamadım. Tek bir wi-fi adı görünüyor ve kontrol ettiğimde hep 2.4ghz bağlanıyor cihazlar.


    Youtube yorumlardan buldum.


    Mesh kapatıp sonra en altta kablosuz bant yönlendirmeyi de devre dışı bırakınca 2 farklı ağ ismi verebildim.

    Bu kadar fark olacağını tahmin etmezdim. 7-10 mbps hız görüyordum 2.4 ghz ile 5ghz ağ yapınca 60 mbps hızı gördü. Böyle bir sorun olan arkadaşlar varsa en azından fikir olur.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgronrn -- 31 Mart 2024; 11:50:49 >




  • Merhaba,


    Son 1 haftadır Internet bağlantısında rastlantısal kesintler yaşamaya başladım. Teknik ekip ile konuştuğumda 1 hafta önceki kesintinin sebebinin santral kaynaklı olduğu (elektrik kesintisi?) belirtildi. Sentralde bir problem varsa bunun bir an önce düzeltilmesi gerekiyor, çünkü bu şekilde Internet her an kopabilir korkusuyla bağlantı kurmaya çalışmak hiç hoş değil.


    Bağlantı kesildiğinde genellikle 20-25 dakika sürüyor ve "Network cable is unplugged" hatası veriyor, dolayısıyla problem santral aşamasında.


    Bağlantım var iken hat hızı ve kalitesinden memnunum, o açıdan bir sorun yok.

  • 
Sayfa: önceki 19591960196119621963
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.