Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (1554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.352
Cevap
308
Favori
876.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15521553155415551556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam, yaşadığım yerde hem Superonline hem de Türk Telekom Fiber altyapısı var. Sitenizde Altyapı sorguladığım zaman Turknet Özgür İletişim Fiber 100 öneriliyor. Superonline ile olan Fiber internet taahhütüm bittiği ve fiyatı çok yüksek olduğu için Turknet'e geçmeyi düşünüyorum ancak bazı sorularım var.


    1) Kurulum ücretine iç tesisat kablo çekimi dahil değil demişsiniz. Bunu biz elle kendimiz mi yapmamız gerekir yoksa zaten Superonline fiber kurulumu sırasında bu işlem yapılmış mıdır? Ayrıca Superonline'den geçişi siz mi yapıyorsunuz yoksa benim mi taahhüte devam etmeyeceğimi bildirip modemi onlara teslim etmem gerekiyor? Yoksa aynı modemle devam edebiliyor muyum?


    2) Diğer bir sorum ise şu: İnternetimde Türk Telekom altyapısı olduğu için dalgalanmalar olur mu, veya bir sene gibi bir süre sonra hızımda yavaşlama olur mu çünkü bu şikayetleri çok duyuyorum. Superonline ile oldukça stabil ve sorunsuz bir deneyim yaşadım. Sizde bu sorunlarla karşılaşmak istemem.


    3) Ping sorunum olur mu? Birçok kişi bu sorundan muzdarip görünüyor. Pingimin yüksek olmasını istemiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmania1 -- 20 Mayıs 2021; 1:14:19 >




  • superficial kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ping tracert sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? teknik ekibimiz kontrol ederek dönüş sağlayacaktır.
  • cin3r C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınızda yaşadığınız sorun için bende teknik ekibimize bilgi verdim. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • aliyoruk38 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, geçiş işlemi yapmanız durumunda mevcut modeminiz ile devam ediyorsunuz.
  • Luc4sHood kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncesinde gelip hattı kontrol etmiyoruz amahttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ üzerinden altyapınızın desteklediği hızı kontrol edebilirsiniz.
  • bilmania1 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Türk Telekom' un fiber altyapısını kullanarak adresinizde hizmet vereceğimiz için geçiş işlemi yapamıyoruz. Hizmetinizi sizin iptal ettirmeniz gerekiyor. Ankastreden daireye kadar kablo bağlantısı yoksa elektrikçiden destek alabilirsiniz..

    Eğer hizmetiniz ile ilgili herhangi bir sorun yaşamanız durumunda destek kaydı oluşturduğunuzda ilgili ekiplerimiz size dönüş yapıyorlar.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Hala düzeltilmedi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EsFaEr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun çözümü adına saha ekiplerinden güncel bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • Merhabalar, istanbul/kucukcekmece yeşilova mah. Aziz kokakta oturuyorum

    1 binamiza getirdiginiz bu kablo ile hangi hizlari alirim

    2 ne zaman aktif olur, aktif oldugu an musteriniz olucam

    TurkNet Destek Burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkan034 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bina numaranız ile birlikte adres bilginizi PM üzerinden paylaşır mısınız? Proje ekibimizden bilgi alarak yardımcı olmak isterim.
  • merhaba, internet bağlatacağım adrese baktığımda hep 50 mbite kadar destekler yazıyordu ve 35 mibitlik paketi öneriyordu. lakin bağlatmaya karar verdikten 1-2 hafta önce hep 16 mbit alabilirsiniz dedi sistem ve bağlattım 16 mbit sorunsuz kullanıyorum. acaba bulunduğum bölge tekrar ne zaman vdsl deskteleyecek bunu öğrenebilirmiyim. size PM ile hangi bilgileri iletmem lazım. @TurkNetDestek

  • yanlış mesaj özür dilerim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 20 Mayıs 2021; 15:14:52 >
  • serssseri kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ara ara eğer VDSL paketi için destek kaydı oluşturursanız ilgili arkadaşlarım boş port kontrolü yaparak işlem sağlayacaktır ya da müşteri numaranız ile birlikte aynı şekilde ara ara PM üzerinden yazmanız durumunda port kontrolü yaparak yardımcı olmak isterim.
  • Arkadaşlar geçtiğimiz cuma gününden bu yana evimin internet bağlantısını ADSL den VDSL e geçirecekler 5 yıldır türknet kullanıcısıyım. Kaç gündür işlerim aksadı, kahretsin ki bu kadar zor olmamalı. Dünden bu yana da sözde Türk Telekom ekipleri etiketleme yapacaklarmış ankastreme, beyefendilerin keyfini bekliyorum hala arayan soran yok. Yaşadığım aksaklığın maddi boyutunu kim karşılayacak ?

  • MelanchoLy - Man M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paket değişikliğinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Kayıt numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    43871522

  • MelanchoLy - Man M kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettiğimde YAPA - VAE dönüşüm işlemi yapılıyor. Şu anda geçiş işlemi tamamlanmış sadece bağlantı sağlama aşaması kalmıştır. Ekipler ankastre kutusunda etiketleme yaptığında gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • 11 gündür internetim yok 3 kere ekip göndereceğiz dediniz ekibiniz hiçbir şey yapmadan geri döndü bana söyledikleri şey türk telekom ekibinin gelmediğini bir şey yapamayacakları yönünde bana ne tür ktelekom ekibinden benim 11 gündür internetim yok

  • 2 Nisan 2021 tarihinde hattımı dondurdum.

    Actirdigimda kullanmadigim gün olarak mı faturadan dusulecek yoksa tam ay olmasi mı gerekiyor surenin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakunin0 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Size yardımcı olabilmem için oluşturduğunuz destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 15521553155415551556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.