Şimdi Ara

TurkNet Destek Adlı Kişinin Ayıbı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar TurkNet Destek isimli kişiye daha önce turknet internetim ve telefon hattımla alakalı bazı sorunlar için özel mesaj (pm) gönderiyordum bugün yine ufak bir sorun nedeniyle kendisine tekrar özel mesaj göndermek istediğimde birde baktım ne göreyim özel mesaj gönderemiyorum bu kişiye çünkü beni engellemiş turknet destek ne olursa olsun sen bunu müşteriye yapamazsın düşünün müşterisi olduğunuz bir firma temsilcisi size yardımcı olmaktan kaçıyor ve engelliyor suratınıza kapıyı kapatıyor bu kesinlikle kabul edilemez ben yine tekrar söylüyorum turknet 5 para etmez bi internet servis sağlayıcısıdır kesinlikle abone olmayın düşünmeyin bile abone olmakla kendinize kötülük etmiş zarar vermiş olursunuz başınız dertten kurtulmaz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep-R -- 29 Ekim 2020; 23:30:29 >



  • Geçmiş olsun hocam.


    Şu forumda TurkNet firmasından neredeyse menfaatsiz memnun kalan yok sanırım.

    Ya gömüyorlar ya da upuzun bir yazı yazıp sonuna da "davet kodumu kullanın" diyerek kendilerine çıkar sağlamak için firmayı övüyorlar.


    Zaten sizi engellemişlerse bu konunuzu da göremez TurkNetDestek.

  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

    hiç umrumda değil ben turknete hattımı taşıyalı 20 gün oldu 20 günden beri sorunlar bitmiyor bu nasıl iş ben anlamadım çözümde bulmuyorlar destek kaydı açıyorsun online işlem merkezinden cevap bile vermiyorlar yasa gereği 90 gün dolmadan şuan başka servis sağlayıcıya geçemiyorum zamanı geldiğinde ben bunları sonsuza kadar engellicem şuan sildim bu firmayı zaten bitik benim için

  • Sürekli aynı konuda yazıyorsanız BTK bile sizi engelliyor, mükerrer başvuru sebebiyle dilekçenizi kapatıyor. Aynısını Cimer de yapıyor. Eğer sürekli aynı konuda rahatsız etmiyordum diyorsanız Türknet'e farklı kanallardan ulaşıp engelin kaldırılmasını talep edebilirsiniz.


    Yani demek istediğim, devletin resmi kanalları bile engelliyor, özel firmalara bir şey demeye fırsat kalmıyor haliyle. Yine de haksız engellendiğinizi düşünüyorsanız lütfen ulaşın yetkililere.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 29 Ekim 2020; 14:29:59 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    ben sürekli aynı sorun için ne diye aynı mesaj atayım? benim umrumda değil engellemeleri onlar beni engelleyecek ve ben kalkıcam bunların peşlerinde koşucam öyle m? senin çok basit bir kişiliğin var buraya konu açmamın sebebi insanlar daha iyi anlasın bilsin turknet nasıl bir internet servis sağlayıcı

  • Ben de turknet kullanıyorum kaç yıl oldu hatırlamıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Ama anladığım kadarıyla eğer bir sorun çıkarsa galiba çözülemiyor ki benim hiç sevmediğim bir şeydir bu parasını verdiğim hizmette çıkan sorunun çözülememesi. Sorun çözülmesi için gerekeni yapmaları gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer durumunuzdan memnun değilseniz hattınızı tekrar gidip başka firmaya taşıyın.


    Türknet kullanırken benimde sorunlarım olmuştu.[Saha dolabı yenilenmişti ve aslında telekomun suçuydu (saha dolabı yenilenince türktelekom sadece kendi müşterilerinin devre numaralarının olduğu ve adreslerini içeren kağıdı çalışanlarına veriyor, yeni dolap kurulduğunda sizin devre numaranız teknik eleman tarafından bilinmediği için hattınızı yeni dolaba bağlamıyor. Bağlamak içinde arıza kaydı açmanızı istiyor. Bir yakınımında başına benzer olay geldi sonradan, kabinle uğraşanların elinde bir liste olduğunu ekiplerin ona göre bağlantı sağladığını sonradan öğrendim.)]


    Türknet tarafına sorunu bildirmeme rağmen 1 ay internetsiz kalmıştım, en son iptal dilekçesini gönderdiğimde 7 gün içerisinde çözülmesse iptal edelim dilekçenizi işleme alalım diye arayıp, sorunu halledemeyince hattımın iptali gerçekleşmişti, iptal işleminden sonra başka firmadan hizmet alınca yeni dolaptan 2-3 gün içerisinde bağlantı sağlanmıştı.)


    Türknet cevap versin vermesin, siz arızanızı bildirdikten sonra eğer sorununuz en fazla 1 hafta içinde çözülmüyorsa uğraşmadan direk iss değiştireceksiniz, aksi taktirde sonuç almanız zor. boştan yere internetsiz kalırsınız. Tecrübeyle sabit.


    Türknet kullanacaksanız, bölgenizdeki altyapı oturmuş olacak, sonrasında yeni abonelikle değil, hat taşımayla abonesi olacaksınız. Aksi takirde uğraşır durursunuz.





  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimde teknik destek elemanı suratıma telefon kapattı

  • FK F kullanıcısına yanıt

    arayıp küfür etseydin bunlar hak ediyor kötü olan herşeyi

  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

    Sanırsam uzun yazı yazıp sonuna davet kodu yazıyorlar derken benim gonderimden bahsediyorsun . Memnunum ama şöyle normalde türk telekomdan 16 megabit veya millenicom 35 almayı düşünüyordum.Simdide 100 megabit paketi alıp 60 falan kullaninca ve millenicom 35 ile türk Telekom 16 ile aynı fiyat olduğu için memnunum. Kısacası ben öyle yüksek bir hız istemiyordum . Beklentim o kadar yüksek değildi ondan.Ama tabiki 100 megabit kullanmak için alıyorsanız sıkıntı çıkarıyor evet.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABUROGRENCİ kullanıcısına yanıt

    Bunu yazarken kimseyi referans almadım. Genele konuştum. Forumda bu kadar kötülenen bir firmayı birkaç kişinin övmesi ve sonuna da davet kodumu kullanın demesi tuhafıma kaçıyor o kadar.


    Tabii siz memnunsanız buna kimse bir şey diyemez TurkNet Destek Adlı Kişinin Ayıbı! . Daha önce hiç bu firmayı kullanmadım o yüzden iyidir kötüdür bir şey diyemem ben. Belki günün birinde ben de TürkNet kullanıcısı olurum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 31 Ekim 2020; 20:52:11 >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

    türknet adamı süründürüyor bi sorun olduğu zaman. mesela şuan benim bağlamtım gitse ayvayı yedim destek kaydı açıcamda türknetten biri destek kaydını okuyacakta cevap vericekte ooo en az 2-3 ay çözüm süreci birgün türknetli olurum diye düşünmen hata

  • Yanlış anlamayın Türknet'ten herhangi bir menfaatim yok. Ama ben bir kullanıcı olarak internet performansından çok memnunum. Download ve upload hızları benim için yeterli. Türk telekom bizi süründürürken Türknet uçuşa geçirdi hız olarak. Yalnız Türknetin eksilerini herkes biliyor ben en baştan başlayayım. Küçük bir ilçede yaşadığım için internet kurulumu 1-2 hafta gibi süreye kadar uzadı ve sistem ancak oturtulabildi. Bir diğer sorun ise Türkneti arıyorsunuz size yarın ulaşacaklarını söylüyorlar... yarın arıyorlar aramasına fakat benim sorunumun aynı gün çözülmesi gerekiyor. Herneyse kurulum ve birine ulaşabilme konuları dışında çok memnun olarak kullandığım bir firma. Diğer firmalar gibi taahhüt de yok istediğim zaman çıkabilirim.

  • Bulunduğum yerde fiber var hatta kapı komşum fiber TT kullanıyor, Türknet bana özgür 35 tarifesini tanımlıyor bşr aysonra 10 tl fark ile 75 mbs vereceğini söylüyor, baştan neden vermiyor o fiyatı bilmiyorum. Vaz geçtim bağlatmaktan. Atlantisnet vardı oturduğum sitede orayı aradım geldiler bağladılar 20 mbps hız aldım, testlerde hiç veri kaybım yok, 10 mbps de upload var, ön ödemeli zaten, kafam rahat, en ufak problemde hemen hallediyolar. Sitenet olduğundan uygun fiyat, ama normal bağlantıda pahalı firma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tb_fb T kullanıcısına yanıt
    10 upload nasıl veriyorki? Baktım 3-4 görünüyor da hep

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ajea-

    10 upload nasıl veriyorki? Baktım 3-4 görünüyor da hep

    Buyur hocam değerler aşağıda

    TurkNet Destek Adlı Kişinin Ayıbı!
    TurkNet Destek Adlı Kişinin Ayıbı!
    TurkNet Destek Adlı Kişinin Ayıbı!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türk telekom, türknet, millenicom kullanmış ve mevcutta gibirnet kullanan biri olarak, fiber dışında hepsi telekom altyapısını kullandığında hepsi birbirinin aynısı. Mevcut altyapın düzgün ise zaten hiçbirinde kolay kolay sorun yaşamıyorsun. Türk Telekom dışında, taahhütlü veya taahhütsüz hizmet veren kurumların hepsi hattı telekomdan kiralayıp sana satıyor ve bir sorun olunca onlarda telekoma başvuruyor. Kendilerinin çözeceği hiçbir sorun yok. Eğer sürekli ulaşacağım ve direk hizmet alacağım bir müşteri hizmetleri olsun, parasıda önemli olmasın dersen sadece Türk Telekom seçmen gerekecek. Ama müşteri hizmetleri olmasın ve ucuz olsun derseniz, hangisi en ucuzsa ona geçin gidin. Bende şuan onu yaptım ve şuan en ucuz olan Gibirnet' e geçim. Yeni oldukları için ve farklı olabilir diye düşünerek bir şans verdim ama onlarında bir farkı yok. "Telekom' a kayıt açtıklarını" iddaa ettiler :) 10 gündür sorunum ile alakalı herhangi bir ilerleme kaydedilmedi. Kısaca ucuz ve taahhütsüzde hizmette ona göre kaliteli olur, bunun farkında olarak geçeceksiniz. İyi hizmet almak herkesin hakkı ama şikayetini bildireceğin üst mercilerin bile kullanıcıyı engellediği bir ortamda pek bir şansımız yok. Firmalarda bunun farkında olduğundan gayet rahat davranıyorlar.





  • yalanmı söylüyor adam veriyor demekki veriyor diyor yalan konusuyormuş gibi manalı manalı konusuyorsun

  • Atlantisnet' in airfiber muhabbeti var, onu kullanıyor sanırım arkadaş. Onda istediği upload hızını verebilir.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.