Şimdi Ara

TURKNET'den gelen mail hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aldığım mail aşağıda , birçok kez hattımın tam kapasiteye açılması için bildirimde bulundum ancak olumsuz cevap aldım.Şimdi de aşağıdaki maili aldım.


    Zaten tarifemiz için kapasitenin tam kullanımı için para ödemiyormuyuz. ?


    Benmi daha uyanamadım acaba okuduğumu anlayamıyorum. ???




    TURKNET'den gelen mail hakkında
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Merhaba, 07.06.2021 tarihinde paket fiyatlarında değişiklik oldu ve paket ücreti 99.90 TL olarak güncellendi. Mevcutta 35 Mbps' te kadar hizmet alan abonelerimiz için ise 95 TL oldu. Eğer sizde altyapınızın desteklediği 50 Mbps' te kadar olan hızdan yararlanmak isterseniz 4.90 TL fark ile geçiş yapabilirsiniz.
  • banada geldi zaten hepsi 99.90tl geçiş yaptım bide mail gönderiyor yüksek hıza geçin 4.90tl diye hem en yüksek hızı verecez diyor hemde geçişte para istiyor zorla kendine sövdürüyor


    zaten paket değişikliği yapıyoruz otomatik daha önce 35mb 85tl iken 50mb 95tl idi şimdi hepsi aynı olunca 99.90tl yani niye bi daha 4.90tl ödesin millet enayimiyiz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 14 Ağustos 2021; 18:13:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, 07.06.2021 tarihinde paket fiyatlarında değişiklik oldu ve paket ücreti 99.90 TL olarak güncellendi. Mevcutta 35 Mbps' te kadar hizmet alan abonelerimiz için ise 95 TL oldu. Eğer sizde altyapınızın desteklediği 50 Mbps' te kadar olan hızdan yararlanmak isterseniz 4.90 TL fark ile geçiş yapabilirsiniz.

    Bizi bilgilendirmeden tarifeyi mi değiştirdiniz. ? Zaten daha yeni zam yaptınız.Üstelik uygulamaya girdiğimde hız yükseltme seçeneğini göremedim.Bunca yıl Turknet ' i savundum diğer iss'lerin yüzüne de vurdum ve gelen teklifleri hep geri çevirdim.Bu yaptığınız etik değil.


    Muhtemelen altyapı desteğine bakmadan tüm müşterilerinize aynı maili göndermişsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 50 Mbps'e kadar VDSL paketimiz online işlem merkezimizde önerilmediyse www.turk.net/oim sayfamızdan paket / tarife işlemleri statüsünde destek kaydı oluşturmanız durumunda arkadaşlarım geçişinizi yapacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.