Şimdi Ara

Turknet; dalga mı geçiyorsunuz siz insanlarla ? (Ağustos yine zam) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hllfre H kullanıcısına yanıt

    O ISS ler Turknet klasmanında değil. Netspeed, Milenicom vs. bunlar da değil. Turknet i Superonline, Telekom ile kıyaslamak lazım. Diğer taraftan hiperenflasyon olan ortamlarda sabit fiyata TL borçlanmak çok cazip olur. Yani 2 yıl taahhütle alınan adsl, vdsl ücretleri evet Turknet in altında kaldı ama bu Turknet in suçu değil. Bu değeri çok hızlı kaybolan TL den kaynaklanıyor. Eleştiriyorsan da düzgün ve doğru noktaları eleştirmek lazım.


    Turknet taahhütsüz interneti bir avantaj gibi lanse etsede aslında öyle değil, öyle olmadığını kendileri de biliyor. Ondan dolayı böyle fütursuzca zam yapabiliyorlar. Kolayını bulmuş, seneye de 200 TL diyecektir fiyata. Yok enflasyon, maliyetler vs. biter mi bahane ülkede. Fiyat politikları berbat. Her hıza aynı fiyat mantığını anlamıyorum, anlamayacağımda. Gigafiber fiyatını düşük tutmak ve yatırım yapabilmek için, daha düşük hızlı internet kullanan herkesin kar marjını belli seviyede tutmaya çalışıyor. Şu son yaptıkları zammın üzerine bir zam daha yapmak bence artık başka birşey. Bunu da anlatırken 'Mahallenize gigafiber geldiğinde, sizi oraya transfer edip, aylık ücretinizi de 139 TL ye çekeceğiz, böyle yapan firma bulamazsınız' gibi çok çok kısıtlı bir kısma hitap edip, diğer kısma hayal satarak bu zammı anlatmaya çalışıyorlar. Bana göre finans yapıları kırılgan ve onlar kendi imkanları dahilinde kendi altyapılarını arttırmaya gayret ediyorlar o yüzden 1 TL bile sübvanse edemediler, gelen zammı, zam yapmasına rağmen olduğu gibi tekrar yansıttı. O yüzden de '3 ay taksitle ödersen 1399 TL ödersen, 10 ay sabit fiyat veririm' diyor. Bu gelen zammı ancak kasasına, 10 aylık nakit soktuğu senaryoda mantıklı bulmuş.





  • hllfre H kullanıcısına yanıt

    aynen 1000megabitlik hattım var ve 30 lira fazla verip geçmiyorum.

  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol edebilmem için PM üzerinden konu linki ile müşteri numaranızı paylaşır mısınız?
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

    Bende aynı klasmanda olduklarını düşünmüyorum fakat sonuç olarak Ttnet altyapısını satıyorlar Türknet gibi. Alınan hızlarda aynı, e onlarında müşteri temsilcisi bir o kadar zayıf. 100mb e kadar bence çok farklı klasmanlarda değiller.


    Benim Turknet e bozulduğum noktalardan biride zam yapmayacağız açıklaması yapılıp sonra yok yeni abonelere yapmıyoruz vs gibi duruma yön vermeleri. Eleştiriyorum tabiki, sonuç olarak diğer firmalar zararına mı satıyor bu paketlerin hepsini ? Onların enflasyondan haberi yok mu?

  • osamanos kullanıcısına yanıt

    Dediğim gibi, Turknet bağlandığında böyle bir paket yoktu. Ayrıca o zaman Turknet ile fiyat farkı çok vardı yüksek hızların.

  • 10 ay peşin diyeceğine 12 ay taahhüt yapın deseydi anlardım ama 10 aylık peşin alınması pek fayda sağlıyor gibi değil de kendilerine finansman yaratıyorlar gibi.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.