Şimdi Ara

Turknet Çözüm Sağlamıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Yıllardır internet sorunu yaşamaktayım ve çok sayıda internet sağlayıcı kullandım (Türknet, Milleni, Ttnet). 1.5 ay önce Milleni firmasının müşterisiydim. VDSL paket aldığım halde bana ADSL geliyordu. Destek talebi oluşturduğumda ise sonuç sürekli düzeltildi oluyordu ama düzelmek yerine aksine daha da kötüleşmişti internetim. Öncelerinde benim iç tesisatıma ve modemime kusur buluyorlardı bende gittim Tp-Link Archer VR300 aldım ve iç tesisatımı yenilettim. Baktım kandırmaca üzerineler bende Türknet'e geçmeye karar verdim önceden de kullanıyordum çok güzeldi. Şimdi de Türknet ve Türk Telekom ile cebelleşmeye başladım. Biri birine biri diğerine paslayıp duruyor. ÇÖZÜM SAĞLAYAN YOK! Türknet'e destek talebi açıyorum, VDSL geçiş talebinizi oluşturduk onay verilmesi halinde size bilgi vereceğim diyorlar ve sonuç her zaman hüsran. Ya uzak mesafe diye talebi siliyor Türk Telekom ya boş port yok diyerek ya da orası vdsl desteklemiyor diyerek. Baktım Türknet'in desteği Türk Telekoma talep açmak dışında yaptığı bir şey yok bende gittim Türk Telekom'un ilçe amiriyle konuştum gerekli kontrolleri yaptıktan sonra bana şunları söyledi; Senin evine en stabil 35mbps internet geliyor Türknet'e söyle internet hızını 35mbps ye sabitlesinler bölgende VDSL desteği mevcut hızın 35mbps ile sınırlandırılarak hattının buluşması sağlanması gerekiyor(modem arayüzünden vdsl kurulum yaptığımda dsl ve internet ışı yanmıyor sadece adsl kurulum yaptığımda hepsinin ışığı yanıyor bu yüzden onu dedi) Bizim müşterimiz olmadığın için bunu sağlayamıyoruz bambaşka yöntemler kullanıyoruz bunu Türknet'in kendi sisteminden çözmesi lazım dedi. Artık nasıl aksiyon alırlar bilemiyorum ama amirin cevabından sonra bunu Türknet üzerinden destek talebi açıp durumu bildirdiğimde yine klasik, robot gibi aynı cevabı yazmaya devam ediyorlar "VDSL geçiş talebiniz oluşturuldu onay verildikten sonra tarafınıza dönüş sağlanacaktır". (Fotoğraflarıyla eklemeyi deneyeceğim.)


    GIBIRNet'ten altyapımı sorguladığımda santarale mesafem 437 metre görünmekte, VDSL desteklediği görülmekte ve boş port olduğu bilgiside görülmektedir.


    Ek olarak ADSL aldığım halde o bile dalgalı geliyor bana 10.10mbit hız görünürken bana gelen 8mbit ve altı oluyor. 100tl verip, paranızla nasıl rezil olursunuz bir de yetmezmiş gibi sizi top gibi bir ona bir diğerine paslayıp dururlar. Sanırım böyle devam ederlerse ya Gıbırneti deneyeceğim ya da TTnete geçip sorunumu çözdüreceğim. Anlaşılan Türknet yardımcı olamayacak gibi.


    @TurkNet Destek

    Turknet Çözüm Sağlamıyor!


    Turknet Çözüm Sağlamıyor!


    Turknet Çözüm Sağlamıyor!


    Turknet Çözüm Sağlamıyor!


    Turknet Çözüm Sağlamıyor!


    Turknet Çözüm Sağlamıyor!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZDEMIR06 -- 25 Ekim 2021; 21:3:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.