Şimdi Ara

Turknet ADSL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türknet Malum her yıl birşeyleri öne sürerek zam yapıyor (haklı veya haksız o ayrı bir konu) Fakat benim gibi adsl olan bir çok kullanıcı mevcut. Acaba tarafınızda nasıl bir istatistik var. Kaç müşteriniz 16veya24mbit altında internet alıyor? (ben 8-10 max alıyorum) Yaptığınız zamlarda 35-50-75 mbit hız alan vdsl müşterileriniz mevcut fakat adsl olanlar gram ilerlemezken üstündeki fatura yüküde yükseliyor. Müşterilerinizin yüzde kaçı adsl ki bunları artık kayıp etmeyi göze alıyorsunuz?



  • Geç başka firmaya kardeşim hiç uğraşma bu gibi dandik firmalarla.Hem adsl verecekler sonrada vdsl kullanan adamlar aynı parayı ödeyeceksin.Bence bu günümüzde onların adsl vermesi değilde Türktelekomun batırılıp yatırım yapamaması yada yapmaması gibi sebeplerden dolayı bu firmanın suçu yok.Diyeceğim o ki maliyetleri bu firmalara hız konusunda fazla fark etmiyorki hepsini tek tarife yapmak istiyorlar.
  • evimin önünden turksat çalışma yapıyordu. Sordum ana omurgaymış 1 yıla gelir dediler. Sağda solda fiber gördüm. Telekoma kayıt açtım bakalım 6 ay içerisinde de o gelebilir. Artık 2sinden hangisi gelirse ona başvurucam. Hoşçakal bakır kablo ebedi şekilde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.