Şimdi Ara

TürkNet abonelik süreci / 3 Günde Bağlandı ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Evet, türknet ön ödemeli hizmet sunuyor. Yani ilk parayı ödüyorsun sonra hizmet kullanıyorsun. Böyle olmasının sebebi taahhütsüz olması...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. arama başarısız oldu diyor telefon.

    Bi kaç sorum var. mesela internetten başvuru yapınca benden otomatik ödeme talimatı almak için kredi kartı bilgilerimi istiyor. ben zaten ödemelerimi kendim kredi kartıma bağlayarak yapıyorum. ama bu bilgileri neden peşin istiyor. ?? Birde kurulum ücreti 99 TL . Neyi kuruyor ?? Zeten evde modem var internet var

  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer başvuru sırasında kredi kartına talimat verilirse kurulum ücreti 66 TL olarak alınıyor. Ama siz geçiş işlemi yapacaksanız geçiş işlemlerinde kurulum ücreti alınmıyor. Ad, soyad bilginizi ve GSM numaranızı PM üzerinden paylaşabilirseniz satış ekibimize bilgi verebilirim.
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Ön ödemeli olarak hizmet veriyoruz. Aktivasyon işlemleriniz tamamlandıktan sonra faturalandırmanız başlıyor ve o ay içerisinde ödemesini yapıyorsunuz. Arkadaşını getir koduyla üyelik başlatıldığı anda kampanya şartlarına uyum için davet eden ve davet edilen aboneler değerlendirilmeye başlanır. Değerlendirme süresince iki abone de en az bir faturayı zamanında ödemeli ve hiçbir faturasının ödemesini de geciktirmemelidir. Faturanızı siz ve arkadaşınız son ödeme tarihi geçmeden ödemeniz durumunda bir sonraki faturanızda 1 aylık indirim tanımlaması yapılıyor.
  • 75 Mbps pakete geçtim ama 39-40 mbps hız alıyorum, türk telekom ekipleri 2 kez gelip kontrol etti biz 75mpbs veriyoruz ankastreden sonra hız düşüyor dedi. Türknetlik bir sıkıntı yok yani. İç tesisatı değiştirince tekrar güncellerim konuyu.


    35Mbps'den 75 paketine geçişim 5-6 saat falan sürdü, sorun iç tesisattaymış.

  • anemoia kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iç tesisat kontrolü sağladığınızda sorun devam ederse benimle iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.