Şimdi Ara

Türknet 3 Haftadır İnternet Bağlanamadı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleykum,

    Turknet 3 haftadır İnternet bağlamayı beceremedi. Olayı tamamen anlatmam mümkün değil sayfalar dolusu bir mağduriyet sürecim var maalesef. Olabildiğince özetlicem.


    Hanemizde annem adına sorunsuz şekilde vodafonnet kullanıyorduk. Turknete geçmeyi önerdim. Ve engelli olduğum için annemin aboneliğini iptal edip, benim adıma yeni abonelik başvurusu yaptık. 26.09.2020 tarihinde.


    Abonelik başlatır aradan 4-5 gün geçince Türknet kurulum ekibi geldi. Ortada ne modem vardı (kargo elimize ulaşmamıştı) nede türk telekomdan gelmişlerdi. Kurulum ekibi hallettik deyip gittiler.


    Ayın 1'inde de aktivasyon problemi diye destek kaydı açıldı. İLK SORUN olarak Telekom etiketleme yapmamış dediler. Tamam deyip bekledik. Arıza iş emri açıldı. Etiketleme nedir, nasıl yapılır bunları araştırmaya başladım.


    Daha sonraki günlerde kontrol ettik ki Telekom ankastrede kablo tahsisi ve etiketlemeyi yapmış. Bunun fotoğraflarını çekip turknete gönderdik. Sorun şu ki kablonun ucu boşta DAİRE PORTUNA TAKILMAMIŞ. Türknetin kurulum hizmetleri sayfasına baktık ve aynı sıkıntıyı yaşayanların şikayetlerini kontrol ettik. Meğer Telekom yapması gerekeni yapmış (kablo tahsisi ve etiketleme). Kablonun bostaki ucunu da TURKNET daireye bağlaması gerekiyormuş. Bunu Telekom yapmıyormuş, okuduğumuz kadarıyla telekomun bağlaması yasakmış. Galiba turknetin kurulum ücretini alabilmesi için Telekom ekiplerine taktırmıyor olabilirler. Çünkü turknet kurulum işleminde kablonun daire portuna takılması da var.


    Velhasıl, bu fotoğrafları defalarca online işlemlerden gönderdim, müşteri hizmetleri numarasını onlarca kez aradığımızda da durumu anlattım ve bana hak verdiler. Telefon görüşmelerinde "evet kurulum işlemi için TURKNET saha ekibini yolluyoruz" diyorlar. Fakat online işlemlerde, sorunun çözülmesi için telekoma arıza iş emri açıyoruz. Deyip meseleyi kısır döngüye alıyorlar.


    Sinyal sorunu var denildi en başta. Kablo takılı değil, sinyal sorunu bu değil mi? Daha sonraki konuşmalarda ne arızayı söyleyen oldu, nede neyi beklediğimizi söyleyen oldu!


    Telekoma 3 defa arıza iş emri açıldı. Her birinin günlerce sürdüğünü biliyorsunuz. Ve her defasında telekom, bizlik bir sorun yok müşteri sorumluluğunda, deyip arızayı kapatıyorlar. Turknet açıklama yapmadan, cevap vermeden inatla iş emri açıp duruyor. Ortadaki arızanın ne olduğunu defalarca sordum cevap yok! Bilgilendirilme hakkımızı bize vermiyorlar.


    Sürekli kısır döngüye alıp duruyorlar. Zaten 3 yada 5 günde bir mesaj atıyorlar. Onda da yazdığımız şeyi okumadiklari aşikar. "Sorunu tesbit ettik, çözmek için telekoma iş emri açıyoruz, ilgileniyoruz" yazıyorlar. Kopyala yapıştır sadece. Yahu hatayı söyleseniz ya.


    Etiketleme yapıldığını defalarca kendilerine ispatladım. Yine de inatla "Telekom etiketleme yaptığını bize bildirmedi" diyorlar. Fotoğraf atıyorum, telefonda etiketleme yapıldıysa türknet kurulum ekibimizi göndericez diyorlar, telefonu kapatıp online işlemlere bakıyorum. Telekoma sorunu çözmesi için arıza kaydı oluşturduk diyorlar. Böyle bir rezillik olabilir mi?


    Israrlarım sonrasında, kurulum ekibi ilk geldiğinde 3 hafta önce, arıza bildiriminde bulunmuş. (ETİKETLEME YAPILMADI diye) hâlâ bunun için kurulum ekibini göndermiyorlar. Yahu 3 hafta oldu, fotoğraf gönderdik etiketleme yapıldı. Kablo daireye bağlanacak sadece!


    Böyle bir rezalet daha önce hiç yaşamadım. Turknet pişmanlıktır diyenlere de inanmamıştım ama gerçekten inanılmaz bir durum.


    Engelliyim 1 aydan daha az kaldı EKPSS sınavına, çalışmam lazım diyorum. Mağduriyetimi anlıyor musunuz? 3 haftadır internetimiz yok. Ondan önce Vodafonnet varken sorunsuzdu.


    Btk şikayet ettim. Eğer sorunu İNATLA çözmezlerse, cimer ve Tüketici hakem heyetine de şikayette bulunucam. 3 haftalık kaybettiğim zamanın telafisi yok!

    Sorun derhal çözülmezse iptal edip, (internet olmadığı için kullanılamamış olan) modemi de iade edip turknetten uzaklaşıcam. Bir daha Tevbe. Ama kendilerinin abonelikleri iptal etmediğine dair binlerce şikayet var ortada. Modem de iade edilemezmişmiş. 14 gün yasal süresi var. Modemi iade etmeyelim diye mi bizi oyalıyorlar? Kullanılmadığı taktirde iade edilebilir ve kullanılmadı. İnsanların yasal haklarını kullanmalarını mı engelleyeceksiniz?


    3 haftadır 1 tane kablonun bağlanmasını bekliyoruz o kadar. Ama gel de müşteri hizmetlerine anlat durumu!

    @TurkNetDestek ilgilenmiyorsanız cimer ve tüketici hakem heyetine şikayet için hazırlanıyorum. Yaptığınız şey hiç bir kurumsal firmaya yakışmayacak derecede rezillik.

    @Turknet lütfen sorunu yine kısır döngüye sokmayacak biri cevap versin.


    5 kez kurulum ekibimizi gönderiyoruz dediler telefonda, telefonu kapatınca online islemlerde arıza kaydınız var o yüzden gönderemiyoruz. Telekoma iş emri için mesaj attık diyorlar. Bu nasıl bir kısır döngüdür yahu!


    Türknet 3 Haftadır İnternet Bağlanamadı!


    Türknet 3 Haftadır İnternet Bağlanamadı!







  • Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Ekipler gelmiş ancak hatta sinyal olmadığı için işlem yapamamışlar. Arızanız için teknik arkadaşıma çalışmaların önceliğini ilettim. Kontrol ederek size bilgi verecek.
  • Yukarıda belirttiğim gibi turknet ekipleri, Telekom ekiplerinden önce geldi. 3 hafta önce hatta sinyal olmaması normal değil mi?

    @TurkNetDestek Hattın tam olarak neresinde sinyal yok, santralde mi, saha dolabında mı, ankastrede mi, modemde mi?

    Telekom etiketleme yapalı 2 hafta oldu. Modeme sinyal gelmiyor çünkü kabloyu daireye bağlaması gereken Türknet kurulum ekibi gelmiyor. İlk geldiklerinde etiketleme yapılmamıştı bu normal. Ama şuan boş yere bekliyoruz.


    Türknete başvuralı 23 gün oldu artık. Halâ çözülmedi ve hâlâ haber yok online işlemlerden. 23 gündür internetsiziz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imfa -- 19 Ekim 2020; 9:48:18 >
  • imfa İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, etiketlemenin yapıldığını ve kurulum ekiplerine bilgi verilmesini ilgili arkadaşıma ilettim.
  • Kurulum ekibinin gelmesi de 10 gün sürebilirmiş bu doğru mu?

    Zaten 23 gündür bekliyoruz. Acil olarak halledilmesini rica ediyorum. Bu işin bu kadar uzamasının sebebi müşteri hizmetlerinin, etiketleme yapıldığına dair attığım fotoğraflara ikna olmaması. Aslında telefonda ikna olup, online islemlerde olmamaları. Aradaki bu iletişim problemi yüzünden ciddi bir mağduriyet oluştu.

    Ekpss hazırlanıyorum sınava 1 aydan daha az kaldı. İnternetsiz bir şey yapamam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.