Şimdi Ara

Türkiye tedarikçisi olmayan akıllı saat tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, 2-3 yıl öncesinde aliexpress üzerinden zeblaze thor 3g isimli akıllı saati almıştım aldıktan bir ay sonra saati suya sokup bozmuştum 🙁 cihazın garanti sürecinin çok zahmetli olacağını bildiğimden, konunun hiç üzerinde durmadım ama son zamanlarda aklıma takıldı ve de Türkiye'de aynı markanın farklı saatlerinin satıldığını görünce de biraz umutlanmadım değil, kısacası ben bu saati Türkiye'de tamir ettirmek istiyorum ama nereye verebilirim ya da gönderebilirim hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
    Bu arada saatin ekranı ve pili çalışıyor ama açma tuşuna basılı tuttuğumda açılış ekranında donup kalıyor. Bu neden olabilir ? aceba ben tamir edebilir miyim ??



  • Böyle şeylerde hızlı davranmak gereklidir. Saat suya girdi bozuldu. Hemen içini açıp kurulamanız gerekli. Sonrasında selülozik tinerle ve fırça ile oluşmuş olabilecek pas lekeleri gibi lekeler temizlenmeli. Üstünden bir şey yapılmadan 2 - 3 sene geçmiş ise onun anakartı sudan iyice haşat olmuş olabilir artık. Elektronik saatler ya da telefon tamir eden birine gösterebilirsiniz, temizlik vs. basit yapılacak işler varsa yapar. Ancak çok derininden anlamayacaktır. Genelde bu tür saatler de MTK işlemcili vs. Bu platformdan anlayıp yapan biri varsa da İnternet'te arattığınızda bir link bilgi vs. çıkar muhtemelen, o kadar tanıtım yapmıştır sanırım hani.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.