Şimdi Ara

Türkiye Suriye Senaryosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Savaşmayı bilmeyen pyd'li teröristler bile Suriye de şehirleri ele geçirebilirken Türkiye'nin Suriye ye girmesi ile Esad devrilir Türkiye Suriye de güvenliği sağlamak için geçici bir süre asker bulundurur şehrin güvenliğini Özgür Suriye Ordusu ile beraber sağlar Hür Suriye Ordusu Türk askeri tarafından eğitilir bu arada yönetim kurulur ekonomik anlaşmalar olur silah ve para yardımı yapılır büyükelçilikler ve konsolosluklar karşılıklı kurulur iki ülkeden bazı şehirler kardeş şehir seçilir sınır kapılarında giriş çıkışlarda yumuşak uygulamalar yapılır düzen sağlanır ve Türkiye askerlerini çeker Suriye ile müttefik oluruz ve herkes Türkün gücünü görür.



    tamamen benim senaryomdur konu siyasi değildir herkes senaryosunu gerçeklik sınırları içinde yazabilir ( lütfen tartışma doğuracak mesajlar atmayın )







  • hll knk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: End Of The Road

    Savaşmayı bilmeyen pyd'li teröristler bile Suriye de şehirleri ele geçirebilirken Türkiye'nin Suriye ye girmesi ile Esad devrilir Türkiye Suriye de güvenliği sağlamak için geçici bir süre asker bulundurur şehrin güvenliğini Özgür Suriye Ordusu ile beraber sağlar Hür Suriye Ordusu Türk askeri tarafından eğitilir bu arada yönetim kurulur ekonomik anlaşmalar olur silah ve para yardımı yapılır büyükelçilikler ve konsolosluklar karşılıklı kurulur iki ülkeden bazı şehirler kardeş şehir seçilir sınır kapılarında giriş çıkışlarda yumuşak uygulamalar yapılır düzen sağlanır ve Türkiye askerlerini çeker Suriye ile müttefik oluruz ve herkes Türkün gücünü görür.



    tamamen benim senaryomdur konu siyasi değildir herkes senaryosunu gerçeklik sınırları içinde yazabilir ( lütfen tartışma doğuracak mesajlar atmayın )

    Arkadas kusura bakma da seninkinin gerceklikle alakasi yok keske olsa derim ama sen imkansiz gibi bisey :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ABD ve İsrail Suriyeyi bombalar. Türkiye taraf amaçlı bir kaç küçük saldırı yapar. İran tehtit savuşturur. Rusya Suriyeye silah satar. Burdan sonra
    1) Suriyede rejim çöker. 1-2 senede ülke kendine anca gelir.
    2) Suriyede rejim çökmez. Rusya ve İran bayram yapar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.