Şimdi Ara

Bankada Özel Güvenlik olarak çalışmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • s.a cümleten 2012'de silahlı güvenlik kimlik kartı aldım almasına ama piyasa ölü taşeron şirketlerden geçilmiyor ortalık verdikleri maaş asgari ücret bu taşeron şirketler kamu bankalarına ele geçirmiş resmen heryer taşeron devlet bankalarına kadrolu olarak girmek için kpss istiyor ama özel bankalar kendi bünyesinde güvenlik alımı yapıyor ben bu özel bankalara güvenlik olarak girsem taşeron'a bağlı olmadan maaşta artma olacağını duydum tabii uzun vadede 5-10 yıl sonra bu doğrumudur maaş en son kaça kadar çıkabilir ve bankaların normal personellerine verdiği ikramiyeden 3 ayda çift maaştan faydalanabiliyormuyum bu konyla ilgili bilgisi olan veya bankada çalışan arkadaşlar yazarsa sevinirim



  • Taşerona geçmemiş banka kaldı mı ? Benim bildiğim kadarı ile yok.
  • Güvenlik işi zor iş. Ama şöyle de bir şey var. Bir arkadaşım özel bir bankada güvenlik görevlisi idi. 3-4 sene çalıştıktan sonra KPSS'ye girdi ve şu an aynı bankada veznedar. Maaşı da hiç fena değil.
  • güvenlik işinin geleceği yok
  • Forumdan biri vardı Türksat'ta çalışıyordu.MP5 silahla nöbet tutuyorlarmış , maaşı 2 bin liraymış.Yani güvenlik işinde en üst nokta 2 milyar demekki.Tabi böyle bir iş bulmak imkansıza yakın.Bankalar için 1300-1500 arası tahmin ediyorum.İkramiye vereceklerini pek sanmıyorum tabi benimkiler sadece tahmin çalışan birine sormak lazım.
  • Şu taşeron firmalara uyuz oluyorum eskiden köle pazarları vardı ya aynen öyle bi durum adam taşerona parasını veriyo seni kullanıyo taşeron 1500 alıyosa sana 1000 veriyo oh ne güzel dünya bedavadan.
  • Cryptical kullanıcısına yanıt
    maaş artışını unut hocam kimliği almadan öncearaştırma yapsaydın asgari ücretten fazla maaş alman çok zor belki 1000 tl 1100 tl maaş alırsın ama gece gündüz vardiyalı yol yemek sana ait 35 yaşından sonra kesin işsiz kalma garantili. bankalara girsen bileözelşirketler bankamüdürlerinin tanıdıklarını alıyor, keşke alsalarda girsen ama o bile zor her yıl güvenlik maaşı artacak yasa çıkacak yalanlarına inanma her yılın son aylarında ve yeni yılın ilk aylarında bu yalan haberler sürekli çıkar güvenlik kurslarına kayıt artsın para kazansın devlet vergi alsın para kazansın.. özel güvenlik şirket sahiplerinin hemem hepsi ya emekli emniyet müdürlerinin yada emekli askerlerin vemillet vekillerinin. geri kalandabelediyelerin taşeron sömürüsünde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.