Şimdi Ara

Türkiye'den çekileceği iddia edilen Netflix'ten resmi açıklama! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
8.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sounderland

    Babanın mahallende ki bir erkek ile fiziki ve cinsel ilişki yaşaması sana normal geliyorsa net hastasın.
    Babam dizi izledikten sonra etkilenip cinsel tercihini değiştireceğini sanmıyorum ama sen fazla amaber izleyip beyin hücrelerini eritmiş olabilirsin.

    Bu insanlar etrafımızda heryerdeler yok saymak görmemezlikten gelmek onların var olmadığı anlamına gelmiyor zaten biz kimiz ki başkasını sorgulayabilelim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben dizi yada filmin beni ne kadar eğlendirdiğine yada kalitesine bakarım güzel vakit geçirtebiliyor ise ne ala. Fakat bence aksi iddia edilemez bir durum var ortada. Kendim de netflix abonesi olmama rağmen bu platformda ağır derecede eşcinsellik propagandası/normalleştirmesi mevcut. Bunlar güncel hayatımızın içinde de var mı ? var tabi ki ama böyle normalleştirmeye çalışmak bana sanki altında farklı amaçlar olduğunu düşündürüyor.

  • Sırf cinsel eğilimleri sana ters diye insanlara hasta diyebiliyorsan buna pek çok sıfat bulunabilir ama net geri kafalısın. Kurtulun şu gereksiz maskülen egolarınızdan, böyle tipler oturup lezbiyen pornosu izlediğinde her şey normal oluyor bir de onlar için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kadalt kullanıcısına yanıt
    rezilliginizi savunurken neden sistematik islama müslümanara saldırıyorsunuz , b]"imamhatip liselerinde erkek çocuklarına tecavüz" ederlerken bunu meşrulaştıranmı var ikide bir benzer kalıp hakaretleri yazıyorsunuz? insan dogasında eşcinselik yok bu bir hastalık kabullenin

  • Her diziye heteroseksüel kişiler koymak zorundalar mı gerçekten!!! Gözümüze sokmalarına gerek yok, amaçları nedir?!

    "ironidir"

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • got daki ensest beni rahatsız etmedi ama gaylık ve gereksiz çıplaklık hep rahatsız etmişti. yani gereksiz gaylığı netflix neden sokuyor. la case dizisinde özgürlük savaşcıları birden gaylık savaşcısı olup çıktı. sırf kalitesizlikten bile bence netflix kapatılmalı..

  • Neftlix TR gibi nüfusu bol olan ülkelerden hayatta çekilmez.
    RTÜK un Netflix ile takismasi da bana göre birilerinin gazını almak için yapılıyor.
    Daha bir iki yıl önce Reis, Bülent Ersoy u iftara davet etti.
    Netflix de escinsel sahneler her türlü devam edecek. RTÜK de göstermelik bir iki para cezası dışında bir şey yapmayacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Size göre ensest, pedofolide normaldir, şuan değilse bile sizin gibi sapık ruha sahip insanlar zamanla onuda normal karşılayacaktır, normal normal beraber yaşarsınız !!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bak kardeşim (-8) + (-5) + (-1)+ .... <0 Matematiksel olarak da izah ettim. Bütün eksi sayıları toplasan sıfır bile etmez. Yani sen başka bir pisliği savunacaksın diye, başka bir pisliği göstermen bir şey ifade etmiyor. Bunlar toplamda hepsi PİSLİK.

    Gerçekten hastalıklı zihinlersiniz başka bilimsel olarak, doğa kanunlarıyla bile mantıklı açıklaması yok. Kafadan sakatsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: addidas_85

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Başlarına gelmeden akıllanmayacaklar, gençlik harcanıyor haberleri yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 20 Temmuz 2020; 15:44:50 >
  • Hoşgörülü, kişilerin tercihlerine saygılı bir insan olduğumu düşünüyorum, ama Netflix nerdeyse her dizide de öpüşen erkekler göstermek zorunda mısın be kardeşim? O kadar abartılı bir boyuttaki artık misyonlarından birinin bu olduğunu düşünmeye başladım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir örnek. Eşcinselliği savunan sakat kafalar çoluğunu çocuğunu versin de ne kadar ciddiler bir görelim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evil Clown kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle çok fazla örnek var dizi ve filmlerinde, bu su götürmez bir gerçek. Ama biz türkler anca "bize" ters geldiğini düşündüğümüz eşcinsellere odaklanıyoruz. Her role artık baydırıcı düzeyde siyahi aktör konması ne hikmetse bizde kimseyi rahatsız etmiyor. Demeye çalıştığım şu ki netflixin yapmaya çalıştığı tek propaganda ya da altında yatan o gizli sebebler toplumun muhafazakar kesimleri tarafından dışlanan eşcinseldi azınlıklardı vs bunları göz önüne sokarak sonunda hakettikleri şekilde toplum tarafından kabul görmelerini sağlamak. Keşke bunu yapmak zorunda kalmasalar bile ama hala bu platformda dahi bu tür konuların açılması yeterli bir kanıt hala ihtiyacımız olduğuna. Evet, abartarak tepki çekiyorlar fakat yapılması gerektiğini düşünüyorum. Yeter ki konuşulsun, bir kişinin bile fikri değişse daha düzgün bir topluma ulaşabiliriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Redzepi kullanıcısına yanıt
    Demogoji yapma. Normal dediğin şeyi kendi ailenden örneklendirdim. Baban sana gelip "benim cinsel eğilimim değişti, ben artık işyerinde ki mehmetten hoşlanıyorum" dese veya "erkek kardeşin gelip ben üniveristeden ali ile ilişki yaşıyorum ve seviyorum" dese anında tepki veriyorsun ama başkalarının aynı şeyi yaşamasına "normal" diyorsun. :)

    Anlamadığınız ve sorun olan şey şu; bu tipler var ve siz bunları normalleştirip sıradanlaştırmaya devam ettiğiniz de bu gün çocuk olanlar (ki kendi çocuklarımız dahil) bundan 5 veya 10 yıl sonra bu yaşam ve cinsel eğilimleri normal karşılayacak ve öyle olacaklar.

    Normal olan bir şey ise bütün aile oturun hep beraber "eş cinsel" içerikli bir film açıp izleyin. Demogoji yapma boşuna.

    Bu şekil yaşayanlar ve normal görenler net HASTADIR.!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sounderland -- 20 Temmuz 2020; 15:50:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bay Virgül kullanıcısına yanıt
    Hocam ensest pedofili genelde bu aşırı karşıtlardan falan çıkıyor hatta ensest ilişki ‘’bazı’’ inanışlarda insanlığın başlangıcı olarak gösteriliyor.

    Evrensel normlar kimsenin inanışına göre belirlenmez, birisini rızası dışında taciz etmekle iki insanın birbirni sevmesini aynı kategoriye koyuyorsanız size ancak profesyonel bir yardım almayı tavsiye edebilirm.

    Ayrıca kimseye tanımadan etmeden sapık vs diye hitap edemezsiniz önce haddinizi bilin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yine gizli gayler toplanmış olum izlemek istemiyorsanız geçin, kapatın ödemeyin para

  • YouTube reklamları kalacaksa çekilsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • addidas_85 kullanıcısına yanıt
    Ya senin oğlun yada kızın eşcinsel olursa ne yapacaksın? Mesela öldürürmüsün?

    Ben medeni insan gibi konuşur gerçekten cinsel kimliğinden eminse onu desteklemekten başka birşey yapmak elimden gelmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.