Şimdi Ara

Türkiye'de neden adam gibi notebooklar yok!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
4
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edmraver

    şu benim 3 notebooka bakıp banada yardımcı olsan be hocam

    gereksiz pahalı makina,fiyatının ürünü kesinlikle değil

    2bin tl ve üzeri vericeksem

    o ekran full hd olucak,ram en az 8gb olucak,hele disk 1tb8gbhibrit olmalı ama piyasa zaten böyleyse bu kritere en yakın olanı bul ve onu al
  • DonsuzBalık kullanıcısına yanıt
    Hangisinden bahsediyorsunuz ? dolardan dolayı piyasada bu fiyatlara bu özelliklerde bu 3ünden başka yok(benim araştırmama göre) sdd yi ayrı olarak halletmeyi düşünüyorum da bu 3ü arasında karar veremiyorum sanalmarketimi de bilmiyorum hiç alışveriş yapmadım. Teşekkürler yinede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

    anlamadığın soru olursa bana sor,yardımcı olurum

    Sorarım :D

    Bilgi işlem ve haberleşmede çalışıyorum.O yüzden bazen önümüze özellikle 2. ve 3 ağ katmanları ile ilgili çok problem geliyor.Çözemediğimiz bir şey olursa bulurum seni :)
  • Parayi bastirirsan super notebooklar var hacam butce belirt 6k bakalim o zaman...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Figo kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediğiniz sitenin güvenilirliği nasıldır peki sanalmarketim asus'u 3725e satıyosa haveleyle uygunmuş baya? -Bu arada benim araştırmalarıma göre asus'un tek fanlı çift fanlı olmasının bir önemi yok tüm incelemelerde şuana kadar asus'un en az ısınan markalardan birisi olduğunu söylebilirm. Daha asus için ısınıyor diye şikayet eden birisine de rastlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELyssioN -- 19 Ocak 2016; 20:01:43 >
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Hocam asus zenbook pro ux501vw almak istesen türkiye de yok, dell 9550 serisi yok, msi ghost serisi 965m ve 970m leptoplarda yok, türkiyede stil sahibi alinabilecek ince ve güçlü bi donanıma sahip bir leptoba rastlamadım ben daha.
  • Haklısınız hocam doğru düzgün notebook yok.Olanlarda U işlemcili çöp yani.M-H-MQ-HQ-K bu işlemcili bir notebook el yakıcak fiyatta.
  • ELyssioN kullanıcısına yanıt
    http://www.sanalmarketim.com/msi-gs70-6qe032tr-stealth-pro-core-i76700hq-16gb-256gb-ssd-1tb-gtx970m-173-full-hd-win-10/p_62585/

    Ghost serisi 965 te var ayrıca GT serisi de bulunmakta...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperPunch -- 19 Ocak 2016; 21:40:45 >
  • her geçen gün fakirleşen, parası değer kaybeden bir ortadoğu ülkesi olduk da ondan böyle. 750m'li macbook pro aldım. tam vaktinde almışım yani, 10 ayda 3 kere zam alıp 3500 lira fiyatı arttı. keza kız arkadaşıma aldığımız macbook air de aynı oranda pahalandı. ileride yenilemek istesem alamam sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 19 Ocak 2016; 22:54:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onder.t

    her geçen gün fakirleşen, parası değer kaybeden bir ortadoğu ülkesi olduk da ondan böyle. 750m'li macbook pro aldım. tam vaktinde almışım yani, 10 ayda 3 kere zam alıp 3500 lira fiyatı arttı. keza kız arkadaşıma aldığımız macbook air de aynı oranda pahalandı. ileride yenilemek istesem alamam sanırım.

    Bu para ile alakalı değil , daha doğrusu ürünün fiyatı ile alakalı değil. Parasını vermeyi göz alıpta istediğiniz ürünü bulamıyorsunuz. Orta sınıf bilgisayarlarda bile çeşitlilik yok.Üst sınıf zaten araki bulasın. Benim tahminim ithalatçı firmaların risk almama isteğinden kaynaklanıyor. Resmi ithalatçılar bile ürün çeşitliliğini az tutuyorlar ki bazı ürünleri satamama riski ile karşılaşmasınlar. Genele hitap eden ürünü getirt sat onlar için daha az riskli.Yoksa memlekette parayı veripte istediği ürünü almak isteyen çok adam var.




  • AKTeknisyen A kullanıcısına yanıt
    evet, sonuçta olay paraya ve alım gücüne geliyor ama. bu sadece laptop değil hemen hemen ilgilenilecek tüm hobiler için böyle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onder.t

    evet, sonuçta olay paraya ve alım gücüne geliyor ama. bu sadece laptop değil hemen hemen ilgilenilecek tüm hobiler için böyle.

    Hobi işine hiç girme :D

    Bilgisayar piyasası bile Hobi sektörünün yanında cennet gibi kalıyor.Bu işi yapan firmalarda fiyatı en az 3'e katlayıp satıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ELyssioN

    Hocam asus zenbook pro ux501vw almak istesen türkiye de yok, dell 9550 serisi yok, msi ghost serisi 965m ve 970m leptoplarda yok, türkiyede stil sahibi alinabilecek ince ve güçlü bi donanıma sahip bir leptoba rastlamadım ben daha.

    Asus zenbook pro ux501vw tasarımı güzel cihaz ama pasif sogutucu demiş incelemelerdede bu konu geçiştirilmiş olarak gördüm soğutma konusunda bi bilginiz var mı? (cihaz mükemmel duruyo :-) )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben askerim 6 ay sonra terhis olucam yaklaşık 2500 tl'Lik bütçem var aceba diyorum asus un gtx950mli 2500 tlye modeli var Şimdi mi alsam yoksa 6 ay sonra mı baksam benim bütçeye cok uygun makine film izliyorum dizi izliyorum arada oyun oynarım oyun olayını Ps4 te de hallediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhmtfrt. M kullanıcısına yanıt
    Aşağıda verdiğim linkte söküp içini fotoğraflamışlar ve Çift soğutma fanı gözüküyor.

    Link: http://laptopmedia.com/highlights/asus-zenbook-pro-ux501-disassembly-internal-photos-and-upgrade-options/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selcukyıldırım

    Arkadaslar ben askerim 6 ay sonra terhis olucam yaklaşık 2500 tl'Lik bütçem var aceba diyorum asus un gtx950mli 2500 tlye modeli var Şimdi mi alsam yoksa 6 ay sonra mı baksam benim bütçeye cok uygun makine film izliyorum dizi izliyorum arada oyun oynarım oyun olayını Ps4 te de hallediyorum

    Senin terhis olma zamanında Türkiye'ye yeni model bilgisayarlar giriş yapıyor olacak. Hem teknoloji hemde fiyat açısından beklemen daha mantıklı.Tek risk Doların artması.Ben olsam beklerim.
  • İyi gizlemişler fanı şahsen başarılı buldum. Link için de sagolun Hocam.
  • mhmtfrt. M kullanıcısına yanıt
    Evet bir arkadaşda cevap vermiş çift fanı var soğutma konusunda bi olumsuz yorumunu görmedim incelemelerde, sadece biraz ağır olması, ve özellikle ekranının çok yansıtması olumsuz tarafı olarak görülmüş sadece, bunların dışında bence harika bi cihaz olmuş ama türkiye de yok malesef, olsa da baya pahalı fiyattan olur alamazdım gerçi zaten ama cidden duruş olarak ve ekran, güç olarak da baya beğendiğim bi cihaz oldu, anca beğeniyoruz tabi :)) Yurtdışından getirme filan şansım olsa 1450$ ortalama 4.5 bin tl o cihaz için değerbence, ya da amazondan filan 5.5 gibi bi fiyata mâl oluyor.
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Evet bu siteye hiç bakmamıştım hocam olması güzel olmuş hiç yoktan, fiyatı az uçuk olmasa bir de :)
  • hocam tamamını okudum sonuna kadar haklısınız ama el mahkum yapacak birşey yok acaba banada sizin saydığınız kriterlerde yada ona yakın 3000 tl maks bir laptop önerebilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.