Şimdi Ara

Türkiye'de MMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son bir kaç gündür mma federasyonun düzenlediği turnuva maçlarını seyrediyorum mma demeye bin şahit lazım belki daha fazla ! Groundwork eksilerde hiç yeltenmeseler düz kick box ile daha başarılı olacaklar.

    Daha üzücüsü bu kişilerin hocası olarak kendini tanıtan isimler sitelerinde bjj dersi verdiklerini iddia ediyorlar. Biraz daha ileri gidip bahsi geçen arkadaş dersin içeriğini 9-10 tane teknik olarak göstermiş ki eminim bütün bildiği de bu. Standart bir öğrencinin iki ay içinde öğrendiği bu teknikler üzerinden hocalık yapıyor kısacası, çok komik.

    Mma üzerinde ciddi bir kalite sorunu var evet bu anlaşılabilir bir durum. Fakat anlaşılamayacak, iyi niyetli olmayan ve işaret etmeye çalıştığım nokta bazı kişilerin bu durumdan ticari fayda sağlama amaçları. Gerçekten insan hayret ediyor bu kişiler nasıl içleri rahat bir şekilde ben mma eğitmeniyim diyebiliyorlar ?

    Kısacası arkadaşlar paranızın ve daha önemlisi zamanınızın karşılığını almak istiyorsanız bu işe başlamadan önce bir araştırın eğitmeniniz kim ? nerede ve kimden eğitim almış ? teoriyi nerede pratiğe dökmüş ? daha önce kimi çalıştırmış veya kimi çalıştırıyor ? Aksi takdirde yukarıda bahsettiğim şekilde kandırılmanız çok olası.







  • Türk mma hocalarından Hayır mı gelir..adam bir kere Prof mma maçına çıkıyor hemen buralara gelip salon acıyor,cahil saf insanlarımız da eğitim alıyor.zaten taylan keser gibi adamları hiç saymiyorum çünkü bu tür adamlar hayatında bir yumruk Bile yememis adamlardır akılları sıra insanları dolandiriyorlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winggchunn1 W kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım mma adına hali hazırda kaliteli sporcular yetişiyor. Bir kısmını şahsen tanıyorum geri kalanını ise takip ediyorum bu isimlerin kimin hangi çatının altında yetiştiğini bilen biliyor. Siz eleştiriye katılmadan önce size yöneltilenlere tutarlı cevap veriniz aksi taktirde kimse sizi ciddiye almayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcossx -- 4 Şubat 2016; 3:59:05 >
  • MMA federasyonu zaten yanlışlığın daniskası.
    MMA'in federasyonu OLMAZ, organizasyonu olur.
    Federe olmak, monopol olup para+makam+güç kazanmak derdinde herkes, Wing Chun'da da var bu!
    MMA'in sadece organizasyonu ve müsabakası olur, bu kadar!
    İsteyen Tai Chi ile isteyen WT ile isteyen MT + BJJ ile maçlara çıkar ve dövüşür.
    Marcos Reyiz, link gönderirmisin? Sağolasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chief of Tabernacle -- 3 Şubat 2016; 15:56:26 >
  • türkiyedeki şu fight academy gibi amaçsız para bebesi salonlarını kapatsınlar

    İko ukowis gibi insanlar gelip burda onların salonunu açsınlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.