Şimdi Ara

Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
189
Favori
80.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
147 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 90ların sonlarında sürekli aldığım PCGamer dergilerim vardı, çok yer kaplıyorlar diye çöpe atmıştım 2-3 sene önce


    bu konuyu görünce içim acıdı şimdi :D

  • Altın değerindelerdi, keşke atmasaymışsın hocam. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı  Arşivimizde 14 adet PC Gamer Türkiye dergisi var, nostalji yapmak istersen tık.


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı




  • Teşekkür ederim bakıyorum hemen, bazılarının kapaklarını hala hatırlıyorum, emeklerine sağlık hazırlayanın. Keşke devam ediyor olsalardı Türkiyede de. Gerçi dergi kültürü kalmadı pek. Tekrar teşekkürler.

  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Commandos 3 çıktığında Orta ikinci sınıftaydım. O gün okula diye çıkıp dergiyi ve demosunu alıp yalandan hasta olmuş gibi kendimi yerden yere atıp evdekiler işe gidince bütün gün oynamıştım. Duygulandırdı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 18 Şubat 2023; 19:22:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben böyle güzel bir konuyu nasıl kaçırmışım ya :( 1990 kuşağından hala chip, level, ps oyun cd lerimi saklarım Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı  elinize emeğinize sağlık yaş 40 olunca nostalji zamanı başlıyor.

  • xmxksk kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı  Şayet bir CD okuyun varsa, LEVEL ve PC Oyun dergilerinin CD'lerini paylaşmanı isteriz hocam. PC oyun dergileri de duruyor mu?

  • shabry28 S kullanıcısına yanıt

    Mantıklı, aslında yeriniz yoksa torrent oluşturabilirseniz cekip paylaşayım isterim (hem upload derdiniz olmaz) , yada ortak bir noktadan hareket edebiliriz fikirlere ve destek vermeye açığım,hangisi uygun olursa paylaşımda bulunalım.Ayrıca cd baskısı yapan bir printer aldım :) artık isoları indirip cd resimlerini üstlerine basıp kenara kaldırıyorum :) maksat nostalji olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanYüceer -- 21 Şubat 2023; 16:18:25 >
  • OrhanYüceer kullanıcısına yanıt

    Torrent oluştursam bile o dosyayı karşı tarafa göndermek için yine benim upload etmeme ihtiyaç olacak. Neticede, ben ne kadar gönderebilirsem siz benden o hızda çekeceksiniz. Hadi bir şekilde elimdeki tüm veriyi çektiniz, tekrar torrent oluşturup yüksek upload hızınızla sunucu siz oldunuz diyelim, dağıtmak için makineniz 7/24 açık kalması lazım. Oluşabilecek sorunları, kullanım zorluğunu saymıyorum bile. Bu sebeplerle birine bağlı kalmak hoşuma gitmez hocam, en sağlamı şu an yaptığım gibi güvenilir ve stabil bir dosya barındırma hizmetine yüklemek ve milletin oradan çekmesi.


    Aklıma gelen bir başka yöntem retrofili'nin yaptığı gibi bir site açmak, ama muhtemelen hem daha maliyetli ve uğraştırıcı olacak, hem de site sahibi olarak içerikler ve dağıtımdan dolayı başımın derde girme ihtimali olabilir.


    Arşivi Google Drive'a epey oluşturdum zaten. 100 GB'dan (yıllık 58?) 200 GB'a (yıllık 116?) çıkmıştım ama bu da doldu sayılır. 2 TB'a (yıllık 290?) çıkacağım muhtemelen. Destek olmak istiyorum diyenler, meblanın bir kısmını karşılamak olarak yardımcı olabilir. En uygun fiyatlı çözümü gördüğüm kadarıyla Google Drive sunuyor ve 2 TB için yıllık bazda 290? (~15$) gayet iyi gibi.


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı




  • @XanthiN

    ben yardımcı olmak isterim pm attım.

  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Evet büyük sitelerin sunucularında çok zamandır kaynak/uploader olduğum için iyi bilirim,hala 1 sunucum açık elektrik kesintilerini saymazsak yıllardır hiç kapanmadı,siz yavaş ta gönderseniz çektikten sonra ben onu 3 sistemle desteklerdim.Ama dediğim gibi hangisi insanların kolayına gelirse onu yapalım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OrhanYüceer kullanıcısına yanıt

    Hocam ben dediğim gibi yaptım ve 2 TB'a yükselttim. Teklifin için teşekkür ederim, ileride işin içinden çıkılmaz bir hâl alırsa ve alternatif ararsam bu sefer kapını çalacağım. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı


    Burada matematiği kuramadığım şu oldu; 15 Şubat'ta 116₺ vererek 200 GB'a yükseltmiştim ve önceki abonelikten kalan süreyi hesap ederek 26 Haziran 2024'e kadar uzatmıştı. Sadece 10 gün sonra yani bugün 2 TB'a yükselttim, yine tam fiyat (290₺) çekti ama abonelik süresini sadece 3 ay daha uzatarak 7 Eylül 2024 yaptı;


    2023-02-25 / 2 TB /  289,99₺ (7 Eylül 2024'e kadar hesapladı)
    2023-02-15 / 200 GB  /  115,99₺ (26 Haziran 2024'e kadar hesapladı)
    2022-11-05 / 100 GB  /  57,99₺    (11 Kasım 2023'e kadar idi)
    2022-10-05 / 100 GB  /  2,89₺     (Promosyonlu, 1 aylık idi)


    Mesela hemen şimdi 5 TB'a yükseltmeye bakıyorum, bu sefer 17 Haziran 2024'e kadar hesaplıyor. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı  Yani yine tam fiyatı çekecek, alanı artıracak, 17 Haziran 2024'te dolacak ve tekrar ücret isteyecek. Pek anlamadım neyi nasıl hesap ediyor, problemi çözebilen varsa bana bi PM atsın açıklasın. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı  Hata varsa Google'a ulaşıp kontrol etmelerini istiyeyim, boşa kazıklanmayalım yav.


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı
    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı


    Başkalarına da tecrübe olsun diye yazmış bulundum, kusura bakmayın. Alan sıkıntım çözüldüğüne göre depolamaya ve paylaşmaya elimden geldiğince devam edeceğim. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı 





  • Xit kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı  Buradan da yazayım, en fazla 1/3'ünü karşılayacak miktarda destekleri kabul ediyorum.

  • Gamepro 19. Sayı (Mayıs 2001) [PDF 196MB]


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı

    Kaynak ve teşekkür: https://retrofili.com


    Tüm GamePro dergilerine Retrofili (archive.org) arşivinden yada benim drive arşivimden ulaşabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 25 Şubat 2023; 16:20:54 >




  • Elimdeki toplam 38 ProGamer disk ISO'larını upload ettim ve fotoğraflar ile tek klasörde topladım. Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı  Disk arşivini tamamlamak adına tek eksik 8. sayının diskidir. Elinde olan varsa haberleşelim. Taranan ProGamer dergilerini ise şu klasörde toplamaktayım. Kalan 20 sayı dergiyi de mümkün olan zamanda tarayıp arşivi tamamlayacağım.


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı




  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık hocam. Dergi almak için 1.5 saat yol gittiğim zamanlar geldi aklıma. Çok özledik o günleri çok. O koku hâlâ burnumda...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyungezer #184 Şubat & Mart sayısı çıktı. Ücretli veya ücretsiz indirebilirsiniz. Depremden dolayı Şubat ayında sayı çıkarmayarak yayım hayatları boyunca ilk kez ay atlamış oldular. Eski sayılar tablosuna buradan ulaşabilirsiniz.


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı




  • Gameshow #47 (Mart 2000) [PDF 66MB]


    Türkiye'de Çıkmış Oyun Dergileri ve PDF & CD Paylaşımı

    Tarayan Barış Korkut'a teşekkürler. Ona ait GameShow arşivine buradan erişebilirsiniz. Yedek arşivler: benim drive arşivim, retrofili'nin archive.org arşivi.





  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Yakın zamanda falan tekra fiziksele dönme ihtimalleri var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProStr33t P kullanıcısına yanıt

    Bildiğim kadarıyla maliyetlerden dolayı yok, ama ileride değişebilir tabi.

  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.