Şimdi Ara

Türkiye bu gidişle bölünecek. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bölündü zaten icsavas var şu anda her açıdan yaşamak imkansiz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavaş bölünsün, toplumsal olarak geriye gitme durumu olabilir lakin türk milletini bir arada tutmak için aman aman sebeplere gerek yok bir kaç politika değişikliğine bakar.

  • 20 milyon Kürdümü tehcir edeceksin?Açık konuşda halkın bir kesimini ayrıştırma suçumu işliyorsun görelim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt
    O iş olmaz artık ülke kurulduğunda olacaktı etnik yapısı farklı olan gönderilecekti ermenisinden ders almak lazımdı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt

    Yok 50 milyon kürt var.

  • Akp bizi yıllar önce böldü zaten.

  • dezenformasyon yapma.

  • Irkçı ergenler yine başlık altına toplanmış; "Suriyeliler'in hepsini zorla göndereceksin, zamanında Ermenileri tehcir ettik de Kürtler'i niye etmedik" diyeni mi istersin, seç beğen al.

  • Bilsem ki sadece laik cumhuriyeti benimsemiş türkler olacak, bölünmek isterdim. İsterse küçük bir ülkemiz olsun yeterki yobazlardan, şeriatçılardan, araplardan, ayrılıkçılardan ve sokak hayvanlarından arındırılmış bir ülke olsun. Böyle bir ülke cennet olurdu benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ülke bugüne kadar çok sıkıntılar yaşadı, çok terör eylemi gördü diyen arkadaşlar bugün geldiğimiz noktada şöyle bir durum var. eskiden dışa bağımlılığımız bu kadar yoktu. temel ihtiyaç maddelerini biz üretiyorduk. sonuçta ekonomik kriz bile olsa ülke çıkabiliyordu bu durumdan. tabiri caizse soğan ekmek yiyerek yaşayabiliyorduk. şu anda 4 kişilik bir aile her öğün simit ekmek çay yese bile asgari ücret yetmiyor. o zamanki bizi yönetenler de bu kadar ayrıştırıcı olmadığı için işler daha kolaydı. ama şimdi durum farklı. ekonomi kaynaklı eleştiriler yapan insanlarla ülkeyi bölmek isteyenler ile aynı kefeye konuluyor. sanki ülkeyi bölmek istiyorlarmış gibi bir algı yaratılıyor. bu ülke (bazı problemler hariç) türkü, kürdü, lazı, çerkezi bir arada bir şekilde yaşadı. ama şimdiki mülteciler her anlamda(askerlik, vergi, hukuk, sosyal haklar, vs.) bizden avantajlı yaşıyorlar. durum böyle olunca kimse bu insanları bu ülkede istemiyor. haklılar da.





  • Ben bu iş bilmezlerin bizi yönetmesinden bıktım. İç savaş çıkmasa bile ülkede bizi öldürebilecek onlarca şey var. Arabı bir yandan, köpekler bir yandan, depremi bir yandan, Yunan sınıra cephane, tank, asker koyuyor gecenin bir vakti saldırsalar bu yönetim yüzünden hiçbir şeyden haberimiz olmayacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar önce tabanlarını mallaştırdı daha sonra bu güruhu sayıca arttırdı şimdi de daha ne kadar mal olabilirler diye sınırları zorluyor ve bunu da saklamıyorlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • amerikalılar dünyanın sonunu için hazırlık yapıyordu o neydi hocam

  • bölünme hepimiz için büyük ve acılı bir son olur diye düşünüyorum. bölünmeyi düşünen bence manda himayeciliğe çok yatkındır.


    ancak eyalet sistemine geçilebilir. çok büyük sıkıntılarımız olduğunun artık herkes farkında. tek meclise bağlı, tek bayrağa bağlı, tek askeri güce bağlı bir eyalet sistemi geliştirilebilir önümüzdeki zamanlarda diye düşünüyorum.

    sanırım almanya,rusya,ameriga bu şekilde yönetiliyor.


    birbirine yakın olanların zaman içinde aynı eyalette buluşup birlikte yaşayacaklarını ve kendi yasalarıyla,kendi yaşam biçimleriyle yaşayacaklarını düşünüyorum. tabi bununla birlikte istedikleri kişileri eyalete alıp istedikleri kişileri de eyalete almama hakları olacaktır. bu da şimdiki kaos ortamlarını bir nebze olsun feraha kavuşturur diyorum.


    ben de bazı insanlarla aynı şehirde yaşamak istemiyorum mesela ama yapacak birşeyim yok. herkesin eşit hakları var.


    ben şahsen istanbul (avrupa yakası) doğma büyümeyim. evet 3 kuşaktır buradayız. ancak istanbul bitti bence. çok feci kaos hakim. çok kalabalık. yaşanacak gibi değil. dışarı çıkmak istemiyorum o derece.

    inşallah yakın zamanda buradan taşınacağım daha sakin bir şehre (ailemle birlikte).





  • muammer816 M kullanıcısına yanıt

    Eyalet sistemini ben de destekliyorum ama herkes kendi memleketine dönmeli. Bu ülkenin bu kadar kutuplaşmasının sebeplerinden biri de gelenek kültür ve düşünce yapısı açısından birbirleriyle hiç bir ilgisi olmayan halkların batı şehirlerine yığılması. Şu sınırlar üzerinden oluşacak eyalet sistemini daima desteklemişimdir.



    Türkiye bu gidişle bölünecek.
  • Armageddon onların deyimiyle

  • bu dünyada bu ülkeyi bölmeye cesaret edecek adam daha icad edilmedi deneyen sümük gibi mağara duvarına yapışıyor.

  • Türkiye bu gidişle bölünecek.
    Türkiye bu gidişle bölünecek.
    Türkiye bu gidişle bölünecek.


    Bölünürse iti kopuğu, Araptapar şeriatçıları postalarız. Yeniden Atatürk ilkelerine bağlı bir cumhuriyet kurarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanEnginizm -- 23 Kasım 2022; 22:47:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türk ulusunu bir arada tutmak için ümmetçilikten vazgeçilmeli. Yeterince aman aman bir sebep. Görülüyor ki çoğu vatandaş bu politikadan aşırı rahatsız değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.